Цитирай Първоначално написано от MaXy_GiRL
Цитирай Първоначално написано от Unknown-18
Цитирай Първоначално написано от ge0rg1ev-
АБсолютно подкрепям Unknown-18. Супер го каза, ман. Иначе, че момичетата се развиали по-бързо, това е само физически, а пък ако някой ми каже, че умствено се развивилаи по-бързо от нас, малий, ще се пръна от смях.

Respect is not only a word, it's much more.
Respect yorself and the other who deserve it.

Ами така си е.Просто по рано навлизат в пубертета.Всичко останало са пълни глупости.
Pravila sam statiq na tazi tema za tova smeq da go tvardq!!!.... Smisala na moq post e samo edna ot mnogoto pre4ini!Eto v4era razgovarqh s bratov4edka si (18 godini) i tq mi kaza,4e nqmala tarpenie da utide da u4i v universitet za da se zapoznae s po-golemi i po-inteligentni hora....
Аз съм правил статия за това как ядрената бомба дарява живот...

Айде стига изцепки в стил кой е по-по-най, м ?
Ясно ми е, че ти си невероятната звезда ... чак изчанченото ти име забравих... под артистичния псевдоним MaXy_GiRL - манекенка, автор на хиляди 'статий' ... колега на професор Юлиян Вучков и тн.
Статия правила... каде ? Есето от 6-ти клас по литература ли ?
Научи се да пишеш на ... ахем... КИРИЛИЦА пък тогава разказвай за многоброините си научни трудове.

Сега това недей да го казваш на братовчедка си :
В университета има предимно кретени. Дори и да са били свестни след време стават кретени.
Алкохол, оргий и чалга е синоним на Студентски град. А там както е известно има 'интелигентни' "хора" /не случайно 'хора' е в двойни кавички/
Това което е искала да ти каже е било 'нямам търпение да се запозная с тъпкачи на по 25 години с коли и пари' ако има намерение да учи в НБУ и респективно - 'бедни провинциални дебили' ако ще учи в ТУ.