Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
Цитирай Първоначално написано от Unknown-18
Охоо май засегнах на някой егото.Спирала да пише когато забележела.Я стига спираш да пишеш като ти превършат думичките в "богатия" ти речник.И да пиша само в подобни на тая тема защото не виждам смисъл да пиша в тема "Да му направя ли свирка" написана от някоя 11-12 годишна пикла.Или може би да се включа в тема от рода на "Пениса ми спадна точно когато не трябваше" или "Свърших за 10 минути".Няма лошо да пиша в такава тема ама като имаш на превид че 10 човека преди мене са написали че това се дължи на притеснение във всички възможни начини да се напише едно и също.Защо и аз да се включвам със същото.Както и да е.Не очаквам ограничения ти мозък да възприеме това.
Защо реши, че си ми засегнал егото? Докажи с факти.
За сега думите в речника са ми на лице и нямам проблем с изразяването, но ти имаш с правописа. Явно и не само с него, а и с жените. Постовете ти го доказват, голям процент от хората които следят темата, ще споделят моето мнение.
И последно. Ако обичаш без обиди. "Ограничен мозък" се нарича, сиво вещество, което не възприема мнения различни от неговото. Има ли смисъл да казвам кой не възприема или сам ще се досетиш?
Не мислиш ли, че се поизтърка с това дето жените не му връзвали и не знам какво още ?
Ок, ясно ми е, че сред подрастващото поколение е много важно 'жените да ти връзват' но все пак ние сме старички... мислим за пенсия не за секс.
Това, че голям процент от хората /хората е под въпрос, а и при всички положения тия хора са във възрастовата граница 10-16 години/ ще се застъпят за мнението ти не значи, че то е правилното такова.
Всяко стадо си има черна овца. Останалите овце ще си блеят в стадото.
Долавяш ли аналогия ? Мда, с умисъл е.