Първоначално написано от
Unknown-18
Охоо май засегнах на някой егото.Спирала да пише когато забележела.Я стига спираш да пишеш като ти превършат думичките в "богатия" ти речник.И да пиша само в подобни на тая тема защото не виждам смисъл да пиша в тема "Да му направя ли свирка" написана от някоя 11-12 годишна пикла.Или може би да се включа в тема от рода на "Пениса ми спадна точно когато не трябваше" или "Свърших за 10 минути".Няма лошо да пиша в такава тема ама като имаш на превид че 10 човека преди мене са написали че това се дължи на притеснение във всички възможни начини да се напише едно и също.Защо и аз да се включвам със същото.Както и да е.Не очаквам ограничения ти мозък да възприеме това.
Защо реши, че си ми засегнал егото? Докажи с факти.
За сега думите в речника са ми на лице и нямам проблем с изразяването, но ти имаш с правописа. Явно и не само с него, а и с жените. Постовете ти го доказват, голям процент от хората които следят темата, ще споделят моето мнение.
И последно. Ако обичаш без обиди. "Ограничен мозък" се нарича, сиво вещество, което не възприема мнения различни от неговото. Има ли смисъл да казвам кой не възприема или сам ще се досетиш?