Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
Цитирай Първоначално написано от Unknown-18
Охоо май засегнах на някой егото.Спирала да пише когато забележела.Я стига спираш да пишеш като ти превършат думичките в "богатия" ти речник.И да пиша само в подобни на тая тема защото не виждам смисъл да пиша в тема "Да му направя ли свирка" написана от някоя 11-12 годишна пикла.Или може би да се включа в тема от рода на "Пениса ми спадна точно когато не трябваше" или "Свърших за 10 минути".Няма лошо да пиша в такава тема ама като имаш на превид че 10 човека преди мене са написали че това се дължи на притеснение във всички възможни начини да се напише едно и също.Защо и аз да се включвам със същото.Както и да е.Не очаквам ограничения ти мозък да възприеме това.
Защо реши, че си ми засегнал егото? Докажи с факти.
За сега думите в речника са ми на лице и нямам проблем с изразяването, но ти имаш с правописа. Явно и не само с него, а и с жените. Постовете ти го доказват, голям процент от хората които следят темата, ще споделят моето мнение.
И последно. Ако обичаш без обиди. "Ограничен мозък" се нарича, сиво вещество, което не възприема мнения различни от неговото. Има ли смисъл да казвам кой не възприема или сам ще се досетиш?

Да верно с жените имам проблем но за щастие с МОМИЧЕТАТА няма все още.Пиша си много правилно като изключим факта че не слагам запетайки ама явно ти вече няма за какво да се хванеш и реши да се занимаваш с правописа ми.Възприемам си много добре мнението на другите разбира е ако то не е изключителна купчина от лайна под формата на писалици.

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
Ами не случайно мнението на мнозинството се зачита
Права си.Така е освен в случаите когато мнозинството е с потенциал на кухи миди.

Цитирай Първоначално написано от Гост
tX not so dead... и Unknown защо ми се струва че сте един и същи човек нещо мислите прекалено еднакво а и двамата се опитвате да налагате мнение и двамата се заяждате и сте незадоволени и двамата сте елементарни
нещо приликите станаха доста

Крайно време беше да се появи някой параноик.
Единственото елементарно което аз видях до тука беше плиткото ти милене.
Колко съм незадоволен или колко съм задоволен можеш само да гадаеш.

Цитирай Първоначално написано от kukli4ka__
бебчо може да съм всякаква но не съм незадоволена за разлика от теб
то ти личи
Скоро ще бъдеш.Когато на чичкото с който ходиш почне да не му функционира дървото на живота.Нали ти казах вече че такива като тебе като станат на по 35-40 дават луди пари за жиголо ама нищо да сте живи и здрави все пак поддържате професията.БЕБЧО.
А ще е весела картинка ако имате деца.То горкото дете ще се чуди тате ли да му вика или дядо.Съжалявам ако съм те засегнал ама ако поне малко се замислиш ще видиш фактите.
А и един последен въпрос.Каква кола кара той ??