.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Приятелство м/у момче и момиче.

Според вас мили ми "съфорумци" може ли да съществува истинско приятелство м/у момче и момиче, без да има обвързване ?
    Давайте свойте мнения ...

Хем и аЗ да се позамисля малко върху въпроса ми ...
    161 He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Мноу ясно че може

Мега фен Аватара на iiirish
    оу, със сигурност и категорично мога да кажа НЕ!!! подобни два опита да бъда близка с две момчета като приятели завършиха със "ами... ани... аз...те харесвам..." никога не може да има безкористно и чисто приятелство между двата пола! колкото и някой да твърдят противното, винаги единия от двамата изпитва някакви определени по-специални симпатии към другия! понякога те се казват на глас, понякога не... но тях обезателно и винаги ги има!

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    А ся се сетих че имаше преди доста такива теми ама ся ме мързи да ги търся в сми тва което исках да кажа е че трееше да се поразровиш малко

...3ма от най-добрите ми приятели са момчета... и само едно е момиче....сам си прави изводите... като имаш предвид, че и 3мата си имат гаджета.... и аз от своя страна също...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Не определено мога да кажа, че такова нещо не съществува. Едно момче и момиче или не са никакви приятели, или не са "само" приятели. Винаги поне единия изпитва нещо повече към другия - ако не емоционални чувства, то поне физическо привличане...

Цитирай Първоначално написано от Lambo
    Не определено мога да кажа, че такова нещо не съществува. Едно момче и момиче или не са никакви приятели, или не са "само" приятели. Винаги поне единия изпитва нещо повече към другия - ако не емоционални чувства, то поне физическо привличане...
    дрън-дрън... или аз съм живо изключение
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3

Така говореше и една моя приятелка. Тя ходеше с едно момче, но скъсаха и станаха "само" приятели и двамата си намериха нови гаджета и след 10-на месеца (сега) и двамата се оказаха сами и от "само" приятели пак са гаджета... Така, че винаги можеш да провериш "само-приятелските" чувства на "само приятелите" ти като излъжеш, че си скъсала с приятеля ти и че ти е мн кофти, че си самотна, ала бала... на бас мога да се хвана че поне 2ма ще се поддадат веднагически....

Голям фен
    Град
    trqvna
    може но винаги ще има задни мисли

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3

Така говореше и една моя приятелка. Тя ходеше с едно момче, но скъсаха и станаха "само" приятели и двамата си намериха нови гаджета и след 10-на месеца (сега) и двамата се оказаха сами и от "само" приятели пак са гаджета... Така, че винаги можеш да провериш "само-приятелските" чувства на "само приятелите" ти като излъжеш, че си скъсала с приятеля ти и че ти е мн кофти, че си самотна, ала бала... на бас мога да се хвана че поне 2ма ще се поддадат веднагически....
    няма...защото и 3мата имат много сериозни връзки... и са много влюбени... възприемам ги по-скоро като по-големи братя...а те се отнасят с мен като с по-малка сестричка... ще ти дам прост пример...една вечер лятото с единия се разхождахме до късно из Морската градина... тогава и 2мата нямахме гаджета... беше някъде 11-11.30...гледахме морето....осветените кораби и т.н. иначе казано романтична обстановка... седнахме на една пейка и аз се облегнах на него...по едно време усетих, че сме на опасна близост и целунем ли се... всичко отиде по дяволите....продължихме да си говорим и се гледахме от мн близко разстояние... вярвай ми...нямаше го онзи поглед на обърканост,двоумение 'да я целуна или не'... през цялото време се държахме точно като брат и сестра...а момента иначе беше мн подходящ за такова нещо.... така че... не ми говорете небивалици МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА ПРИЯТЕЛСТВО М/У МОМЧЕ И МОМИЧЕ!
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Мноого трудно. Ако и двамата са обратни може би ще стане де.
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Може да не се е престрашил просто... Или както ти каза, да се е страхувал, че ако те целуне няма да му отвърнеш и всичко ще отиде по дяволите абе нз не ми се спори сега зависи си от хората, но засега в моя живот никога не съм ставал свидетел на такова приятелство... Естествено, че едно момче и момиче може да са приятели, но винаги ще има нещо повече....

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    moje be.shto da ne moje?az imam mn priqteli momcheta i nikoi ne me e 'napadal'(samo vednuj ili 2puti de,ama beshe mn otdavna,a i v cqlata kartinka imashe namesen i alkoholec )
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    MOJE!!! Imam takyf priatel.. koito si ima seriozna priatelka.. az syshto si imam priatel.. no mejdu men i nego ima neshto specialno.. Znam che kakvoto i da stava.. toi vinagi she byde zad men.. v nai trudnite mi momenti she me podkrepi kakto go e pravil vinagi.. i shte skochi do nebeto s men kogato az sym shtastliva.. Tozi chovek go obicham do bolka.. No kato priatel... Priatel (s glavna bukva)

Много странно как всички момичета казват, че може, а всички момчета - че неможе.... Кой ли е заблудения в случая

Много странно как всички момичета казват, че може, а всички момчета - че неможе.... Кой ли е заблудения в случая
    хехе ми мисля, че ме забрави мене аз поддържам теорията, че НЕ може! не разграничавай двата пола, а по-скоро двата полюса на въпроса! това, че повечето момичета вярват само доказва кой са по-наивните, но това не значи че всички обезателно се слагат под общ знаменател

оу, със сигурност и категорично мога да кажа НЕ!!! подобни два опита да бъда близка с две момчета като приятели завършиха със "ами... ани... аз...те харесвам..." никога не може да има безкористно и чисто приятелство между двата пола! колкото и някой да твърдят противното, винаги единия от двамата изпитва някакви определени по-специални симпатии към другия! понякога те се казват на глас, понякога не... но тях обезателно и винаги ги има!
    Това е ... няма какво повече да говорим Подкрепям изцяло това мнение =D>

Супер фен
    Аз съм момче и според мен може да съществува само пряителство между момче и момиче .... наистина доборо приятелство. Аз имам такава приятелка вече ... 2 години ... и може да се каже че с нея сме преживели доста

Станахме толкова добри приятели когато тя скъса с тогавашното си гадже а аз с моето. Тогава се сближихме излизахме заедно ходехме си на гости, помагахме си просто да преживеем загубите ... и двамата бяхме зарязани от гаджетата все пак ...

Сега вече тя си има гадже от година ... аз от година и 4 месеца , но с нея сме си все така добри приятели ... знам че имам човек с когото мога да споделя каквото и да било ... ( С моята приятелка (гадже)също мога ... ест че тя е пътва пред всичко останало и с нея споделям най-напред ) но е хубаво да има и още един човек на когото може да се довериш ... та според мен е абсолютно възможно ... само трябва да попаднеш на подходящия Човек
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Цитирай Първоначално написано от He3aBuCuM
    Това е ... няма какво повече да говорим Подкрепям изцяло това мнение =D>
    радвам се, че мислим еднакво

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Трудно, но възможно.
    Аз имам такова приятелство.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    колкото и някой да твърдят противното, винаги единия от двамата изпитва някакви определени по-специални симпатии към другия! понякога те се казват на глас, понякога не... но тях обезателно и винаги ги има!

повечето ми приятели са момчета в това няма нищо лошо

Guest
    da sporet men moje,as naprimerno sm na 14 sega,momi4e mi e nai dobrata fr.i e na 16, ima si gadje t.n mnogo e svestna si4ko moga da i kaja i si i vikam kAKAAA i mi e kato sestra,poznavamae se veche 1 godina nqkyde

Имам в предвид разликата в годините да не е кой знае колко голяма.
    Да може да се разпалват некви интереси м/у двамата

anito.sl Me too

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от inloveindani
    повечето ми приятели са момчета в това няма нищо лошо
    Дали ?
    Има .. ще го разбереш по късно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си