- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство м/у момче и момиче.
Според мен може да има, но нещата в никакъв случай не трябва да се задълбочават и в никакъв случай не трябва да стават толкова близки, защото ако момчето и момичето си споделят всичко, заедно са почти всеки ден, това може да препастне в нещо повече.И нещата стават вече по-задълбочени.
за мен може, имам такъв приятел и съм сигурна, че между нас не може да има любов, най-малкото, защото не го възприемам като мъж, а и той официално ме е обявил за негова "сестра"
от друга страна има хора, които не го разбират тва с приятелството и така супер мн се скапват отношения...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Категорично НЕ . Направо се чувствам жалка в опита си да бъда приятелка с момче .. винаги става някаква простотия , ония се напива и си излива сърцето .. после аз съм нараняваща , той страдащ . След време аз страдаща , защото съм останала сама , а той се прави на непукист и дори не ме поглежда .![]()
такова чудо НЯМА ,в момента съм в такова "приятелство" с едно момиче, щото я харесвам, но знам че нищо няма да стане ,а тя е невероятен човек мн добра мила и сичко там... ама нищо няма да стане така че за ся си я държа като приятел с цел да ме опознае и да ме хареса ама едва ли ще има такова нещо , само знам че винаги изхода е със скандали и репилки от типа "не искам да те виждам повече , няма да ти говоря доживот" ама кво да се прави ...
Ха,може разбира се,на мен повечето ми приятели са момчета.
ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ПРИЯТЕЛСТВО М/У ДВАТА ПОЛА.С ЕДНО МОМИЧЕ, С КОЕТО ХОДИХ ПРЕДИ ГОДИНИ, СЕГА СМЕ МНОГО ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ.
Every second chance, begins with a first step...!!
Не...
Хиляди пъти съм се убеждавала...
Най-малкото.. се появява ревност.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Може много ясно... Къв е проблема.Първоначално написано от He3aBuCuM
Язе съм пич и пия боза, а ти?
Простотията е безсмъртна!
Де да знам ... аз си твърдя, че не може.
Всяка вече се прибирам с "най-добрата" ми приятелка от дома на бебчето ми(приятелката ми) и си приказваме ...
Но задълбочат ли се нещата като приказваме се секс или за чувства, започваме да приказваме така, като че ли ако бяхме заедно щяхме да си даваме всичко от което имаме нужда(секс , любов и др.)
За това аз твърдя, че не може да съществува такова искрено приятелство![]()
161He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.
Mmm,ima,no v mnogo rqdki slu4ai.Az naprimer ot kakto sym se rodila sym izrasnala s edno mom4e,koeto mi e nai-dobriq priqtel.Vinagi mi e bil zad gyrba i vinagi 6te byde.A nqkoi be6e spomenal ne6to za revnost,moga da kaja,4e toi stana stra6no dobyr priqtel s gadjeto mi(ve4e biv6o),toi nikoga ne e imal protiv nito edin moi priqtel(gadje)osven ako ne vijda 4e me naranqvat.Kato brat i sestra sme.Daje pomnq kak edno vreme slu6ahme prikazki na plo4i zaedno,be6e mnogo hubavo.Vinagi sym se imala s negovite priqtelki i toi mn se radva6e zaradi tova.Edin pyt mi be6e kazal "Nai-gadnoto ne6to za men 6te e:da se mrazi6 s moe gadje"Abe mnogo si go obi4am.I se radvam,4e na men se e padnalo 6tastieto da imam tolkova dobyr priqtel.
skype-Vanq
Kak!?Nima liubovta ima ne6to ob6to s uma!?
Може, но сако ако няма сексуално привличане...
Toва пък за сексуалното привличане е глупост...
Дори, когато го няма ( уф, говоря от опит..) впоследствие ти се влюбваш в личността на човека и започваш да харесваш и външността му. Или просто да няма значение за теб..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Opredeleno i spored men moje az sam jivo dokazatelstvo za tva pove4eto priqteli a mi mom4eta momi4etata parvo 4e sa v pove4eto slu4ei intrigantki ii 4eteri sa mi naplano dostat4no.s moite priqteli sme ot 10 godini zaedno ii nemislq 4e nqkoi ima zadni misli ili ne6teo takova to ako e stavalo ne6to da e stanalo otdavana ot 1 klas se poznavame
Бих казала "Да"...Имам едно такова приятелство с едно момче вече 11 месеца...отначало и двамата имахме нужда да говорим с някой..да вметна,че той не е от моя град...но неизбежното се случи..с времето ставахме все по близки във всяко едно отношение...бяхме заедно на море и беше супер яко и ест не бяхме само приятели..но лятото свърши, морето също..но ето, че ние все още сме си супер близки и всичко си е като първите месеци на приятелството ни. Въпреки, че с него имахме нещо (и то по стечение на обстоятелствата прикючи бързо) все още много държа на него и си казваме абсолютно всичко без да крием..и не съжалявам за лятото както и той...така, че чувствата не пречт на приятелството \/
abe vie si4ki momi4eta se izkarahte 4e vaob6te nqmate fr momi4eta e kak staa tova???az sam i za i protiv 4e moje da sashtestvuva priqtelstvo m\u mom4e i momi4e...parvo sam za zashtoto i az samata imam fr mom4eta....no ne moje da se kaje 4e im spodelqm sakroveni taini a prosto se zabavlqvame i tova e...ne vqrvam mn mn da hodite da si spodelqte nai sakrovenite taini s nqkoe mom4e...i ne vqrvam 4e nqkoe momi4e moje da 4ete mislite na protivopolojniq pol....taka 4e vinagi 6te ima simpatii ot ednata strana...nikoi ne znae kakvo si misli drugiq..taka 4e momi4eta ne badete tolkova naivni![]()
Има нещо вярно в думите ти..Обаче и аз говоря от опит и.... А бе, който както го разбира \\//Първоначално написано от bungle
Може,ако са обратни![]()
![]()
винаги единия ще се влюби.Сички казвате колко добри приятели имате,а откъде сте сигурни,че той или тя не е влюбен във вас и просто си крие чувствата...Или кво момичето когато се обърне с гръб към вас,кво не й поглеждате дупето ли ? поглеждате го нали ? Според мене неможе,макар че имам много приятелки от другия пол,просто някак си истинско приятелство несе получава...
Мисля че може да има ... но всичко зависи от момчето и от момичето ... в смисъл че аз в момента съм само приятел с едно момиче и си споделяме много работи които аз принципно неказвам на абсолютно никого ... за нея незнам ... и така си споделяме .... . .. Аз лично никога несъм се замислял за нещо повече .... само приятели ...... така че възможно е
![]()
Може!!!
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Може, ако момчето е гей... иначе е някаква невероятна рядкост...
Преди имаше такава тема и аз писах,че може!!!Но сега,когато го изпитах на свой гръб твърдя обратното...Господи,съсипах ме си приятелството само за 1 месец щастие...Мисля,че може единствено ако и двамата са обвързани...![]()
Един от хората на които много държа е момче и съм с него от детската градина до бала. Хах.. съдба.
Не съм имала нищо с него мисля си също така, че не бих могла и не искам да имам. Възприемам го само като приятел.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Първоначално написано от ATAKABG
ахахахахахха, дали ?!
2 т. от правилника. Бан на профил