Цитирай Първоначално написано от Lambo
Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Цитирай Първоначално написано от Lambo
Не определено мога да кажа, че такова нещо не съществува. Едно момче и момиче или не са никакви приятели, или не са "само" приятели. Винаги поне единия изпитва нещо повече към другия - ако не емоционални чувства, то поне физическо привличане...
дрън-дрън... или аз съм живо изключение

Така говореше и една моя приятелка. Тя ходеше с едно момче, но скъсаха и станаха "само" приятели и двамата си намериха нови гаджета и след 10-на месеца (сега) и двамата се оказаха сами и от "само" приятели пак са гаджета... Така, че винаги можеш да провериш "само-приятелските" чувства на "само приятелите" ти като излъжеш, че си скъсала с приятеля ти и че ти е мн кофти, че си самотна, ала бала... на бас мога да се хвана че поне 2ма ще се поддадат веднагически....
няма...защото и 3мата имат много сериозни връзки... и са много влюбени... възприемам ги по-скоро като по-големи братя...а те се отнасят с мен като с по-малка сестричка... ще ти дам прост пример...една вечер лятото с единия се разхождахме до късно из Морската градина... тогава и 2мата нямахме гаджета... беше някъде 11-11.30...гледахме морето....осветените кораби и т.н. иначе казано романтична обстановка... седнахме на една пейка и аз се облегнах на него...по едно време усетих, че сме на опасна близост и целунем ли се... всичко отиде по дяволите....продължихме да си говорим и се гледахме от мн близко разстояние... вярвай ми...нямаше го онзи поглед на обърканост,двоумение 'да я целуна или не'... през цялото време се държахме точно като брат и сестра...а момента иначе беше мн подходящ за такова нещо.... така че... не ми говорете небивалици МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА ПРИЯТЕЛСТВО М/У МОМЧЕ И МОМИЧЕ!