.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Супер фен
    Mi da shto pyk da ne moje? Az mislq che moje zashtoto sym imala i imam takiva priqteli,momcheta.
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Един от хората на които много държа е момче и съм с него от детската градина до бала. Хах.. съдба.
    Не съм имала нищо с него мисля си също така, че не бих могла и не искам да имам. Възприемам го само като приятел.
    Е.. па ти не го ли обичаш поне мъничко момчето?
    Абе нямам приятелсвто м/у момче и момиче и тва е .

Уважавам и си обичам приятеля за който пиша, но не и по този начин по-който ме убеждаваш.
    Имам си приятел от година и нещо и правя голяма разлика кое какво е Мисля, че не съм малка.
    Имам си приятелите .. имам си и интимната ми половинка.
    Приятелство м/у момиче и момче има ДА.

П.С. Чесно казано, ако приятеля ми си има една много добра приятелка просто .. до сега нямаше да се задържим, защото съм много ревнива.. и искам тука да му благодаря, че е приел тоя факт, че имам за добър приятел едно момче.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Не знам ... не мога да опиша к'во чувствам ...
    Тази вечер като се прибирахме с момичето, което споменах настояваше да вървим хванати под ръка(пенсионерската ) и аз ... склоних и се чудя дали не съм направил грешка ... "Ами ако са ме тествали ...? " - Това е въпроса, който ме притеснява ...
    161 He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от Lambo
    Не определено мога да кажа, че такова нещо не съществува. Едно момче и момиче или не са никакви приятели, или не са "само" приятели. Винаги поне единия изпитва нещо повече към другия - ако не емоционални чувства, то поне физическо привличане...
    дрън-дрън... или аз съм живо изключение
    изключение значи съм и аз определено има ! имам двама истински приятели - момче и момиче.На тях имам пълно доверие и им споделям абсолютно всичко ,мн си ги обичкам даже
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Аз лично дружа по-добре с момчета, отколкото с момичета.
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

аз дружа и с едната страна и с другата ... не е чудно това

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Moje i o6te kak
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    Преди живеех срещу лудницата, сега живея срещу нас...
    разбира се че може стига да не ти е бившо гадже тя/той щото от приятелство любов става но от любов приятелство не
    Един човек ми липсва и всичко е безлично. Един човек, всъщност всичко!

az smqtam 4e ne moje za6toto rano ili kusno 6te se porodqt 4uvstva u 1 ot dvamata
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

razbira se 4e vqrvam imam 2ma nai dobri fr i 2 nai dobri priqtelki i v momenta ediniq me uspokoqva a i super po qko e .. ne si zavijdame s mom4etata.. (shtoto nqma za kakvo..) govorim si po otkrito.. verno ne moga da si govorq za sutieni ili nqkvi takiva pred tqh no :P super si e :P

Супер фен
    Категорично не!!!НЕМОЖЕ!Просто или момичето или момчето харесва "приятеля си"!!!Много хора са казвали "Най-хубавите връзки почват от приятелството!"!

Еми според мен може да има такова приятелство. Даже съм на мнение, че понякога момчетата ме разбират по-добре. Приятелите не ги деля на момичета или момчета, те на първо място са приятели- нещо не зависещо от пола.
    Learn as if you're going to live forever
    Live as if you're going to die tomorrow

mejdu mom4e i momi4e moje da sa6estvuva pritelstvo znam go ot li4en opit taka 4e povqrvaite MOJE

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    Аз съм момче и според мен може да съществува само пряителство между момче и момиче .... наистина доборо приятелство. Аз имам такава приятелка вече ... 2 години ... и може да се каже че с нея сме преживели доста

Станахме толкова добри приятели когато тя скъса с тогавашното си гадже а аз с моето. Тогава се сближихме излизахме заедно ходехме си на гости, помагахме си просто да преживеем загубите ... и двамата бяхме зарязани от гаджетата все пак ...

Сега вече тя си има гадже от година ... аз от година и 4 месеца , но с нея сме си все така добри приятели ... знам че имам човек с когото мога да споделя каквото и да било ... ( С моята приятелка (гадже)също мога ... ест че тя е пътва пред всичко останало и с нея споделям най-напред ) но е хубаво да има и още един човек на когото може да се довериш ... та според мен е абсолютно възможно ... само трябва да попаднеш на подходящия Човек
    =D> i az sum na tova mnenie moje bi za6toto i az imam takuv priqtel(mom4e) i s nego si spodelqme vsi4ko,no tva ne ozna4ava 4e trqabva da sme gajeta
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Град
    Сандански
    Приятелството м-у момче и момиче е като приятелството м-у куче и котка.Има го в много редки случаи.Иначе единия винаги иска да изяде другия

Град
    софия
    зависи но може разбира се аз лично имам 2 много добри приятелки към които не изпитвам нищо повече от приятелски чуства!
    вижте
    любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
    живеи в живота има смисъл!
    няма невъзможни неща!
    обичаи за да будеш обичан!
    не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    оу, със сигурност и категорично мога да кажа НЕ!!! подобни два опита да бъда близка с две момчета като приятели завършиха със "ами... ани... аз...те харесвам..."
    И при мен беше така!"Ами...аз те харесвам"..."Като приятелка,нали?"..."Ами и като гадже те харесвам..."
    Имам няколко приятели момчета и мисля,че може да има приятелство между двата пола.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    оу, със сигурност и категорично мога да кажа НЕ!!! подобни два опита да бъда близка с две момчета като приятели завършиха със "ами... ани... аз...те харесвам..." никога не може да има безкористно и чисто приятелство между двата пола! колкото и някой да твърдят противното, винаги единия от двамата изпитва някакви определени по-специални симпатии към другия! понякога те се казват на глас, понякога не... но тях обезателно и винаги ги има!
    Там е работата, че си пробвала само с две момчета .. Аз съм наистина ДОБЪР приятел с няколко момичета от моя клас и нищо не изпитвам към тях (освен приятелство ), както съм сигурен, че и при тях е същото!

Всъщност възможно е, имам няколко приятели момчета, но не сме кой знае колко близки с повето от тях, само един прави изключение, но мисля, че изпитвам по-различни чувства към него....
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Супер фен
    da

Голям фен
    Категорично и със сигурност мога да кажа ДА!Ами,ако вземем за пример мен...Моят най-добър приятел е братовчед ми.Че аз няма да се хващам с него... А също и поне още 5,6 момчета,с които съм отраснала и продължавам и сме на 100% САМО и единствено приятели и не се харесваме за гаджета,сигурна съм.
    Може,може
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Guest
    Много трудно може да се отговори на този въпрос... Такова приятелство може да има, разибра се, НО ВИНАГИ единият от двамата изпитва някакви по различни чувства от приятелските към другия... Това е неизбежно... Могат да се дадат няколко примера - ние хората не се сприателявама с другия пол с цел приятелство, ние обикновенно искаме да се сбилижим с човек от другия пол с цел друг вид чувства... Много пъти това не става и остава само приятелството... Но единия ще му останат чувствата към другия... Дали ще се знае за тези чувства или не...... Дори и да има приятели които нямат първоначално чувства един към друг то тези чувства ще се появят все някога... Все пак какво ни кара да се влюбим - Една голяма част е характера на другия човек... След като си приятел с някого, значи на теб ти харесва това, което той(тя) прави, което харесва, начина по който мисли и т.н. Остава само природата да си каже думата... Все пак говорим за по-близки приятели... Иначе всички ние имаме приятели от другия пол, ама не са кой знае какви приятели... Когато става думи за близки приятели, то тогава винаги единият от двамата изпитва по-различни чувства към другия...

Град
    zimbabve
    napotiv...moje da ima estestveno...imam si nai dobur priqtel koito mi e kato brat4e i se podkrepqme vzaimno v trudni momenti ama nikoga ne ni e minavalo prez akula za ne6to po seriozno

ami mislq 4e moje.I az imam nqkolko fr mom4eta koito sa gotovi na si4ko za men.Az sa6to mn gi cenq i vinagi 6te gi podkrepqm.Tai 4e ne e tolkova nevazmojno mom4e i momi4e da sa samo dobri priqteli

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си