.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: haresvam go .. no

haresvam go .. no

Zdraveite,znam,che e porednata banalna i istarkana tema,no imam nujda da si izleq dushata.Problema mi e,che sam mnogo komleksirana i naistina stradam ot lipsa na samuchustvie vupreki,che na prav pogled ne izglejda taka.Mnogo sam pritesnitelna i v kompaniqta na momcheta pochti ne govorq,chustvam se grozna i izlishna osobeno kogato si haresvam nqkoe momche.Sega si haresvam edno momche,no neznam kakvo da pravq,vsichki moi pr me savetvat da opitam,no me e mnogo strah zashtoto imam chustvoto,che izobshto nqma da se poluchi,che ne sam za nego i ne sam mu na nivoto.Toi izglejda mnogo dobre tolkova momicheta go iskat i mu dosajdat,a toi gi othvurlq,a men li shte iska ?Napravo sam ujasena,kak moje vse po takiva da si padam,a znam che nqmam shans
    I`m Here Without you .. and I`m Dying .. You Miss Me .. I Love You .. Please Forgive Me .. and .. Come Back to Me ..

Тва е кофти момчетата не обичат комплексираните момичета... Ем покажи му се в най-добрата светлина и когато мислиш, че момента е подходящ поговорете дали може да стане нещо между вас и така... Ако стане-стане, а пък ако не стане така, значи не е имало начин да се получи....

Голям фен
    И аз преди си казвах като видя готино момче "Никога няма да ми обърне внимание"...Но с течение на времето започнах да си казвам "С какво е повече от мен?Това,че е хубав и има пари не означава,че е по-умен от мен и въобще,че има повече привилегии от мен!"
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    нормално е да си притеснена в присъствието на хубаво момче до теб! напълно отпуснати и непритесняващи се от нищо са само гъзарките, които всъщност са си чисти курви

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Вече го казаха- притеснението е съвсем нормално.
    Замисли се...ако по някакъв начин му покажеш, че се интересуваш от него, какво губиш?...нищо.
    Да, отхвърля момичета и ти може да си поредната, а може и да не си.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    нормално е да си притеснена в присъствието на хубаво момче до теб! напълно отпуснати и непритесняващи се от нищо са само гъзарките, които всъщност са си чисти курви
    Точно така .. а тези дето се правят на гъзари са пълни льохмани дето обувките си незная да завържат.

Мега фен Аватара на koalka
    Мисля, че малко трябва да си вдигнеш самочувствието, защото и толкова ниско не е добре.Все пак не ми се вярва да си грозна толкова, а просто си въобразяваш.Е, и аз преди при много момчета събрани и аз не говорех, но с времето започнах да се отпускам и да си говоря повече с тях.А за онова момче-не се притеснявай, говори повече с него и не се притеснявай да покажеш чувствата си.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Нямаше да е зле да кажеш годинките си и да дадеш инфо за това дали се познавате лично , в кви отношения сте , щото и от това доста си зависи .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Нямаше да е зле да кажеш годинките си и да дадеш инфо за това дали се познавате лично , в кви отношения сте , щото и от това доста си зависи .
    Na 15 sam.Vijdali sme se 2-3 pati,obshto vzeto beglo se poznavame..moje bi za tova se pritesnqvam i tolkova mnogo

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Dokato prodaljavash da mislish taka,shte bade taka.Chovek dokato ne opita ne moje da znae dali shte se polu4i ili ne ... Taka 4e probvai se i dai malko pove4e samo4uvstvie .Nqma ot kakvo da se pritesnqvash.Ako ne stane s nego ima mnogo drugi mom4eta Kasmet
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    http://www4.imperiaonline.org/smf/index.php/

Re: haresvam go .. no

Цитирай Първоначално написано от Bad-GirL-
    Zdraveite,znam,che e porednata banalna i istarkana tema,no imam nujda da si izleq dushata.Problema mi e,che sam mnogo komleksirana i naistina stradam ot lipsa na samuchustvie vupreki,che na prav pogled ne izglejda taka.Mnogo sam pritesnitelna i v kompaniqta na momcheta pochti ne govorq,chustvam se grozna i izlishna osobeno kogato si haresvam nqkoe momche.Sega si haresvam edno momche,no neznam kakvo da pravq,vsichki moi pr me savetvat da opitam,no me e mnogo strah zashtoto imam chustvoto,che izobshto nqma da se poluchi,che ne sam za nego i ne sam mu na nivoto.Toi izglejda mnogo dobre tolkova momicheta go iskat i mu dosajdat,a toi gi othvurlq,a men li shte iska ?Napravo sam ujasena,kak moje vse po takiva da si padam,a znam che nqmam shans
    Мацка - трябва самочувствие... Като дойде вече нема да се замисляш и ще говориш с него без проблем.

Начи От утре почваш да се обличаш с хготини дрехи. Говори уверено. Гледай в очите. Почни да лафиш първо с други - не толкоз привлекателни момчета, после с по-хубави и т.н. Срамежливостта и комплексите нема да минат от самосебе си... Трябва ти общуване
    Язе съм пич и пия боза, а ти?

Простотията е безсмъртна!

Цитирай Първоначално написано от XpM
    Цитирай Първоначално написано от Bad-GirL-
    Мацка - трябва самочувствие... Като дойде вече нема да се замисляш и ще говориш с него без проблем.

Начи От утре почваш да се обличаш с хготини дрехи. Говори уверено. Гледай в очите. Почни да лафиш първо с други - не толкоз привлекателни момчета, после с по-хубави и т.н. Срамежливостта и комплексите нема да минат от самосебе си... Трябва ти общуване

Mersi za saveta,no az nqmam problem s obshtyvaneto s drugite momcheta,prosto se pritesnqvam tochno ot nego.A do tova za samuchustvieto - imam si go,no umereno.Staraq se da se oblichal dobre,podurjam se obshto vzeto darja na vunshniq si vit i nikoga ne sam se ostavala...ama nz zashto pred nego se svivam i si glutvam gramatikata
    I`m Here Without you .. and I`m Dying .. You Miss Me .. I Love You .. Please Forgive Me .. and .. Come Back to Me ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си