- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Iskam da porasna
Abe vidiah edna tema,v koqto se pitashe dali moje da se namali rusta (hihihi) ta da popitam kak da porasna az s 3-4 sm shtoto sam si mn drebnichko i iskam da se izdalja![]()
I`m Here Without you .. and I`m Dying .. You Miss Me .. I Love You .. Please Forgive Me .. and .. Come Back to Me ..
abe momi4e nz na kolko si,ama ima da raste6 do 20 godini a ne vqrvam da si na pove4e ot 15Pove4ko sport-voleibol,basketbol,pluvane i qko hapvane
![]()
Tok4eta![]()
Не става само с ядене... трябва и акъл!!!
Dam edinstveniq na4in sa tok4etataama ne prekalqvai s viso4inata im da ne izglejda6 sme6no..Nali razbira6
![]()
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!
Първоначално написано от Jessica^
![]()
Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!
Тя хубу ще играе баскетбол ама като не стига коша ахах Нескуик е истинатаПървоначално написано от Katrin`
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от `Silvester`
=D>
![]()
иначе освен акъла,нескуик трябва да играеш и баскет или волейбол![]()
еми да..засега токчета..а по нататък ще порастнеш \Първоначално написано от LoVe_Is_EvErYtHiNg
/
волейбол и баскетболза това естествено се иска постоянство не 2 месеца
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Е защо ти е да порастваш?Миниончетата са по-сладки
Тряаше да кажеш колко си висока
Но иначе от баскетбола май ще пораснеш![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Абе вие от къде сте сигурни че ще порастне-може да си остане такава-няма само високи хораПървоначално написано от mini_bebe