- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Igra s 4yvstva
Ami kvo da vi kaja 4yvstvam se typo i vinovno 6toto si igraq s 4uvstvata na edno momi4e...ta eto za kvo stava vypros...ami nie si pishem ot nqkolko meseca..zabivki sms-4eta vsi4ko na 6 skoro se vidqhme tq me haresa o6te pove4e, tq na men sa6to mi e simpati4na..v4era si govorihme i tq mi kaza 4e po4va da se vlubvq v men ( pri men nqma 4ak takiva silni 4yvstva)...Dnes az izlizam s edna moq priqtelka i se zasi4am s tova momi4e...tq kato 4e li ne iskashe da me pozdravi i se obyrna na drygata strana...stana mi gadno i vikam taka li...posle tq mi cyka i vikam na momi4eto koeto be6e s men zvanni i kaji i koq si ti a y i tq zvani vika ne tarsi pove4e moq priqtel onova momi4e kaza ok...I odeve si pisahme ama tva e trudno da se kaje 6toto tq be6e mnogo razstroena, razo4arovana i qdosana( momi4eto s koeto bqh izleznal i be6e pisala i se izvinqva i i kaza 4e nie ne xodim a sme samo pr).Az sa6to se izvinih sa tova i i kazah 4e ne xodim...no tq prie vsi4ko dosta navytre...kaza 4e ne iska da se vidim pak...a az ne iskam vsi4ko da ostane taka zaradi edin razgovor....sega mi e mn typo 6toto i davah nadejdi a posle tazi typa ideq s obajdaneto![]()
![]()
![]()
IZvinqvaite 4e vi zanimah sm oite gluposti no pone mi olekna malko![]()