- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Evanescence
Никва точка!Готик Рок!Първоначално написано от Shadow_Walker
Първоначално написано от airy
0-0
това, че са повлияни от готик музиката не значи че са готик рок.Мога да изнамеря доста места, където ги водят алтернативен рок.Даже самата банда твърди, че са просто алтернативен рок.
Готик рок...вземи чуй нещо готик и тогава говори.
хъхъ..
Да бе даПървоначално написано от evil lady in black
![]()
![]()
луда ли си?????
Определено НЕ са нео-метъл ,но пък имат нещо общо с готик рок....нооо не съм сигурна,абе както каэа някого- спадат към жанра `хубава муэика`![]()
[size=7][b][u]fosse cos
да бе... готик-рок, колкото орк. Каменци са техно.![]()
иначе, Ейми Лий е няква пачавра. започва да ми прилича на Дани Филт. кво ги изпогони всичките? да си направи соло проект като е толкова велика.
а самaта група има добри попадения... и е алтернативен рок.
.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Първоначално написано от пор
това, че ги е изгонила е супер тъпо...баси яд ме е на Ейми.
Аа вярно, че и Дани ги е изпогонил...ама на някои се е обаждал да се върнат (на Пол Алендър например-ох дано не му бъркам името)...
Иначе групата си има хубавите песни, аз им се кефя, ама нещо напоследък не ги слушам особено...
А за алт. рока ная спор :P
хъхъ..
хъхъхъхъ!!Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
Първоначално написано от пор
Оле за бе...
Аз им казвам освен алт.рок и алт. метъл ама пък готик метъл-звучи абсурдно....досега със пор дискутирахме за готик метъла и ка ке навлязло използването на тази фраза, но Не за банди като еванесънс.
Готик...мнеее те са направо блек метъл бе какво приказваш![]()
хъхъ..
остави, братко. каузата е загубена.Първоначално написано от Shadow_Walker
![]()
Малко офтопик...на живо не струват.
Ти да не си ги гледал? Много ли са яките (известните) групи, които минават покрай градчето ви?Първоначално написано от p4elata_brumze
Иначе как да струват? Лидерът им Бен Мууди си тръгна, сега и другите си тръгнаха. То остана само тъпата им вокалистка. Трябва да прекръстят групата на "Ейминесънс".
ти луд ли си?! те са най-великата Грайндкор банда на света бе! и Рогатият Отец много ги обича!
абе ти си се побаркал нещоеБънесънс са най зловещите блек метали , слушай кфо ти казвам
![]()
глупости! те са Грайнд и това си личи от километри! кво ли ви обеснявам, вие сте се надрусали с лютеница и туршия.....
та така де.. минали са покрай готик рока с бързия влак бухахаха
Страхотна група, една от любимите ми. Имат много яки песни, абе страшно много ме кефят.![]()
нещо като готик рок/алтернативен рок.ама са велики
Alternative!Първоначално написано от Mimka_sweet
![]()
За Evanescence - ще се въздържа от коментар, защото не ми се спори с никого. Готик не са!
Evanescence sa strahotni....A Amy Lee ima stahoten glas...vseki si ima sobstveno mnenie.....e moeto e takova,a na koito ne mu haresvat Evanescence ili Amy Lee neka zadarji komentarite za sebe si...![]()
аз пък казвам, че всеки може да си говори квото искаПървоначално написано от plamsi
вие като си ги харесвате кво ви пука, че някой ги реди? глупаво е
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни