- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хванах баща си да мастурбира в хола. Моля за съвет!
Мен като тати ме е виждал два пъти кво да направя просто излезе от стаятаеми то е нормално бе кво очаквате да направят?
![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
е голям праз като си го хванал/авсе пак и той е човек нали така
няма смисъл да занимаваш майка ти с глупости предполагам тя си знае така че направи се че не си го видял/а и си свиркай
![]()
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
Всеки нормален човек мастурбира
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Абе автора на темата да не би е гледал "Американски пай"... Защото във филма имаше една подобна сцена!![]()
Кой ги знае от къде се вдъхновяват....Първоначално написано от BloodSoul
![]()
Бе недей казва на майка си,че ще се изпокарат заради тебе,че си го била видяла![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
е голямата работа
всеки човек си има нужди,какво толкова ти сега да не вземеш да отрчеш че и ти правиш същото отвреме на време.няма смисъл да и казваш
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Хехахах голяма раута е ако питаш мене не казвай нищо трай си и това е а другия савет който бих ти дал![]()
![]()
хаха вземай пример от тях хаха
![]()
![]()
![]()
iznudvai go!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111
Ako na mene se slu4i takoa ne6to pove4e nqma da iskam da vijdam nikoi ot na6te blqx!Egati otvrata!!!!!!!!!![]()
![]()
И те, ако те видят как търкаш плочката може да не поискат да те видят.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
hahaha ти майка немаш ли че ша ласка бастуня
hahaha ти майка немаш ли че ша ласка бастуня
Както казаха по нагоре човешко така че НЕ!
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
zastani i ti do nego i masturbiraite zaedno
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Първоначално написано от john_kaleka
това е извратено...
![]()
![]()
![]()
kazah go s izvestna ironia RAZBIRA SE![]()
хаха предположих, ама аз си го представих..Първоначално написано от john_kaleka
![]()
oooo gledkata she e ............![]()
gadnoooo ama kvo da se pravi i toi e muj nali??? kaji ako ne sum prava![]()
Първоначално написано от Гарниер
защо задаващ тъпи вапроси.................. помисли малко......
Пример: Сестра ти те вижда как лъскаш и отива и казва на мама или тате... ДА БЕ.
kaji i i gledai seirDDDD
ми то всеки си има нужди..какъв е смисъла да казва6 на майка ти..според мен това,което е правил е нормално
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P