- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хванах баща си да мастурбира в хола. Моля за съвет!
Да бе да не е при положение 4е жената 6те се варне след малко закво не издаржи и о6те пове4е верно 6то не ама като го види6 ти става кофтиПървоначално написано от stra6no_sexy
![]()
NE moga da sym s EDNA kato sam bil v >600< sela
true, true...Първоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
Няма лошо човека да си праска чикиики.То си е човещинка.Какво си се хванала пък ти в паника![]()
Every second chance, begins with a first step...!!
Да бе аз ако имам жена нямахе да праскам 4екии.Е ако сам ерген оба4е да амаПървоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
I bashtati e chovek nezabravai.. i toi ima nujdi.. a qvno maikati ne mu gi zadovolqva,taka che go ostavi naspokoistvie da bie voinika po glavata dokato ne mu prusne mozuka!Първоначално написано от Гарниер
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Първоначално написано от DjBaloon
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NE moga da sym s EDNA kato sam bil v >600< sela
A be ostai ba6ta ti namira da si mastrubira-4ovejko e !
![]()
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.
еми не влизай повече в хола
само ти така си мислишПървоначално написано от Анонимко
Помастурбирай пред него за да сте квит![]()
Това е един дълбоко екзистенциален въпрос, нуждаещ се от моето експертно мнениеБащати ошчео страда от дълбоко, патологичо
психичо разтройство. Аз мисля, че той е педал и си е мислел за тебе докато е блъскал моркова. Не се притеснявай - отиди при него и му предложи своите услуги............все пак ти е баща - роднините се подкрепят във всеки аспект от живота.......кажи после какво е станало.![]()
стига глупости кво кат праска чикии праз голем ти не праскаш ли кво кат ти е баща тва да не узначава че не тря праи сеь или да си бие чикии плюс тва се със една и съща жена омръзва
отиди при него и кажи: "тате... направи гъз място" после седни до него и давай и ти![]()
![]()
Еми аз па веднъж докато баща ми се преобличаше реши да си сложи друг панталон и му видех мъдата ама той не забеляза![]()
![]()