.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

jeny
    Guest

Не си усеща краката

Много се надявям, че този форум посещават лекари! Въпроса ми не е особенно тийн той е за баща ми, който е на 39г. От известно време дного го болят краката, истрапнали са му, не ги чувства и има сини(посинели) точки по стапалата.Знам, че проблема е сериозен и трябва да отиде на лекар, а не да пиша във форуми, но преди година дядо почина(благодарение на лекарски грешки) и немога да го обедя да се прегледа. Много бех бела Благодарна ако може някои от четящите това да ми каже какво би могло да бъде, да сподели опит и ми каже как би могло да се лекува.

Guest
    Moje da sa rez6ireni veni...no zavisi kade po krakata sa...ili puk da nqma urosqvane v krainicite...Vse pak toi trqbva da otide pone na kontrolen pregled,vseki pravi gre6ki,dori i lekarite ,no ne trqbva da gubim taka lesno vqra v horata...
    p.s ne sum lekar

спеки
    Guest
    Проблема е сериозен,трябва да отиде на лекар.
    Да отиде ако иска на 2-3 различни лекаря,независими един от друг и да не споделя,че е ходил на други прегледи,така може да се чувства по-сигурен.
    Най-вероятно има проблеми в оросяването на краката,дядо ми е диабетик и му се случват подобни работи,но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да ходи на лекар!

понеже не знам дали някой тук ще може да ти помогне... (а и се съмнявам форума да се посещава от лекари) за това ти давам линк към един медицински форум... http://mygp.us/
    там можеш да споделиш...мисля, че вероятността да ти отговорят по-правдиво от който и да било тук от нас...е неимоверно по-голяма. надявам се да съм ти помогнала поне малко и дано баща ти се оправи.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

jeny
    Guest
    Mnogo blagodarq za adresa tarsih takiva no popadnah na mn ne podhodq6ti v polovinata ot tqh dori ne uspqh da se registriram

Голям фен
    Най-добре да настояваш много упорито баща ти да посети лекар просто да се консултира. Каквото и да е, никой насила нищо няма да му направи. Но поне ще има информация и той ще си решава какво да предприеме. Не си струва за минали неща да си рискува здравето. Настоявай! Вероятно много се страхува, затова реагира така, но никога няма да си признае.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    баща ви незабавно трябва да се консултира със спец....ако иска да има крака.

за грешките: разбира се, че и ние грешим. не сме светци слезли от иконите, живи хора сме..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си