- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Mnogo obyrkano
Ta znachi az sym mnogo vliubchiv chovek.Taya sedmica haresvam edin chovek ,drugata drug i obshto vzeto mnogo stranno..Predi okolo mesec se zapoznah s edno momche i uj hlytnah.Govorih s nego i mu kazah nali kakvo izpitvam ala-bala.Toi kaza dobre ti si mnogo gotina ,no sega mi se strupa mn moje li da ti kaja v Ponedelnik v daskalo.Az vikam mi Oki.Posle obache se razbolyah i ne hodih.Syuchenicite mi kazavaha che e idval nyakolko pyti da me tyrsi ..Kato se vidyahme posle dylgo vreme sled tva se pravehme che nishto ne e stanalo.Obache az vse oshte go haresvam i to mnogo.Okolo nego se vyrti i edno dr momiche.No tya si pada malko kurva ta se natiska na vsichki.Chuvstvam che s neya trudno she se borya.Pyk i ne znam toi nyakvi chuvstva kym men dali ima.Shtoto imame momenti ima i nameci.Kajete kakvo da pravya.Nyama li da e po dobre da go zabravya napylno i da zapochna otnachalo kakto pravya poprincip?????![]()
миличка направи тва което аз не направих!целуни го страстно че да каже е тва е !!направи го тка ще разбереш дали има нещо кум тебе!!!![]()
Щом още не ти е отговорил или се притеснява или не те харесва.
Така и така си му казала... Защо не рискучаш и не го питаш "Ае сладур ко стана в отговора ти?" ?!?
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Питай де... сливи ли имаш в устата.....
Язе съм пич и пия боза, а ти?
Простотията е безсмъртна!
Наистина най-трудно е да се прецени кога човек да удвои силите си , когато се бори за друг човек , или да се откаже . Но мисля , че пред тебе има още някъв шанс . Не се отказвай . Предполагам , че знаеш , че хубавите неща изискват усилия . Просто поеми риска да говориш с него , да го сваляш . Но си имай едно наум ..
Искаш го все още само защото не си го имала все още,а вече ти е показал по някакъв начин,че не ти е безразличен!...а мога да ти гарантирам,че ако нещо стане между вас,ще ти доскучее..но това не ти пречи да се забавляваш и да се впуснеш към него
Просто флиртувай с него.Докато си говорите казвай "двусмислени" неща
,усмихвай му се,прави му комплименти и прочие...ако ти отвърне-ще чакаш просто да се наредят нещата
Ако не-да е жив и здрав
... но ако просто отидеш и го питаш-някак си(според мен) ще развалиш цялата магийка :P Давай по-свежо
Ти си знаеш !!!
![]()
![]()
![]()
Ами ако го харесваш още, говори пак с него и предполагам вече ще разбереш какъв му е отговора.
Първоначално написано от Crazy`Witch
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Тоя номер може и да мине при някой момчета,но не и при мен примерно.В такава ситуация бих те избутал най-арогантно и бих ти казал,че си ограничена.Ами ако момчето си има приятелка примерно,от много неща зависи,но този метод е тъп,пък и затова са измислили разговорите,за да се разбират хората по между си.Първоначално написано от Y4u/\u6Te
верно си е тфа с 'страсната' целугка ще изглежда нахално ами ако човека е мислел да ти каже че не те иска ... нз решаваш си сама![]()