- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как си избрахте потребителското име?
първо исках да съм AnJi което много ме кефи което идва от Angelina Jolie но на края реших да се кръста Ann Gi на певицата Исках да се казвам AnJi за коеот съжелявам до сега![]()
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
Винаги съм била bungle ...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
просто беше най-тъпото нещо, което можех да измисля... някои хора почнаха да ме бъзикат и ми викат пор или порина се едно си ми е истинското име![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
е се 1 не ти еПървоначално написано от пор
![]()
Мойто си го избрах, щото като се регвах сънувах наяве кубинки.
Saatana vittu perkele hate crew!
ми то си ми стана любимо именце алис, първо от песен, на която имам страхотни спомени от един концерт, от супер мн време съм запалена по Алис ин чейнс, а наскоро препрочитах една мн любима книга и осъзнах, че главната геройня се казва Алис, ама alice беше заето и така от именцето ми първите 2 буквички![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Пратчет братче,фен съм на творенията му.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
am nz i az kak, po slu4ainost, v perioda kogato se registrirah mi kazvah a4e imam psiharski pogled iiii tooo .... izsko4i![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
ми просто си обърнах името на обратно![]()
Няколко пъти съм разказвал...Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
от песен на Тупак...
Never Ignorant about Gettin Goals Accopmlished
бляяя, тоя ник съм си го мислила преди 2 години..![]()
Едно гадже ми викаше така, и от там..
Но сега суупер много ме дразни мамка му, доста розов и лигав..
Ама уви, няя как да си го сменя, пък не искам да си правя нов рег.. ще ми е жал за датата на регистрация/въпреки че съм си направила вече,но не го ползвам/
ако не бъркам сега си горе долу на 13-14 (по снимките на толкова ми изглеждаш). И едно гадже ти е викало така преди 2 години? Тоест, била си на 11-12?Първоначално написано от priti_kiti
Ти да не му викаше мечко-дечко![]()
кити,хубаво е да знаем,че вече си поела по стълбицата към съзряване:P
ъм.......ми мояник идееее...от.....ъм......ми почти всичките му фр ми вика Пепс..и ми казваха че съм много странна...и като поведение и... и като всичко...даже някой ме питаха "ти да не си от Марс...че си толкова странна.."![]()
ии аз както си седяях един ден и ми щукна peps_from_mars
.....харесвам си никчето...хъхък..обаче некъв дебил от скайп има същия ник(шото била го видяла в некъф форум и и харесало)
![]()
и ся.....баси..марзя да ми копират никове и ...пфу...,та както и да е отклоних се малко...но като цяло е тфа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Ми незнам,така се пиша в един сървър на wow и точно като се регвах играех и не си правих труда да измислям друго...Иначе почти винаги и навсякъде си се пиша Jijafka,ама тоя път малко разнообразие.
Пръкна се като бях на 15... Тогава може да се каже, че ми подхождаше, но сега ме дразниНе върви почти пълнолетно дърто магаре с такъв ник
![]()
Аз винаги си избирам никовете така, че след време да не съжалявам, че съм ги избрала. Тоя точно идва от една "глава" в живота ми.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
от надписа на една тетрадка с некви странни цигулки.
Аз пък си избрах това именце, защото мисля, че си ми подхожда. Малка - защото съм нисичка и дребничка, а сладуранка - защото съм хубавка и сладичка![]()
![]()
![]()
От една песен на Green Nuns of the Revolution
Предната такава тема. Както и да е...
Ерин Евърли е бившата съпруга на Аксел Роуз![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Случайно реших да напиша какъв съм, според изповядваната от мен идеология... май беше по случай 1ви Май![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!