.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com

HELP PLS - Граф Монте Кристо

Здравейте! Значи адски много искам д ви се помоля з една услуга.. понеже имам д петък да правя реферат по литература и реших да е на Граф Монте Кристо искам да ви помоля д ми кажете какво става в книгата(сюжета) с 2 думи и също е кои са героите и ролята им.. в смисъл кой е главния герой и там някои по-важни др герои..
    и последно - творчески замисъл и история н книгата! Плсссс.. ако знаете някое от тия неща кажете ми.. особено сюжета.. МОЛЯ ВИ СЕЕЕЕЕЕЕ! И ДА ИСКАМ НЯМА Д МОГА Д Я ПРОЧЕТА ДО ПЕТЪК ТАЯ КНИГА! ПЛССС СПАСЕТЕ МИ ЖИВОТА! Mn mersi predvare :*

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Е не мога да разбера, защо ще пишеш за книга, която дори не си чела? И като толова много бързаш, заще не гледаш филма към книгата?

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от KpuCuTo0o
    Е не мога да разбера, защо ще пишеш за книга, която дори не си чела? И като толова много бързаш, заще не гледаш филма към книгата?
    Филма не е същия като книгата.

SpAcE_LaDy, писах ти ЛС!

Град
    Квартала
    Във teen учителя има теми, също така защо не потърсиш в google,съжалявам но не съм чела книгата и немога да ти помогна много
    Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Emi tursih, deistvitelno namerih, no ne tova, koeto mi trqbva.. zatova i napisah temata.. za6toto tova, koeto namerih ne mi vur6i rabota, zatova vi molq vas, sladur4eta, z pomo6t
    E, mersi vse pak..

Guest
    И аз имам за петък проект по литература и ми трябват само героите и творческа история/творчески замисъл на "Граф монте кристо" моля ви пишете на cuci4ka@abv.bg моляяяяя ще съм адски благодарана моля ви който намери или има нещо такова да пишеееее до утре следобяд!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си