.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Guest

много бухнала коса моля ви много

значи имах доста хубава коса до задника но исках да не е толкова обемна и решиха да се пострижа на пластове като си мислиш че ще стане по - добре но нее...стана къса бухнала и ужасна. става хубава само като я направя с преса но не мога всеки пък да си я изправям с преса защото скоро ще заприлича на нищо та исках да Ви попитам не може ли косата вви да е с нормален обем ЩЕ СЪМ ВИ БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРНА АКО НЯКОЙ МИ ПОМОГНЕ БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

ми мий се с някакъв балсам ииии със сешоар ли я сушиш? има значение и това дали я решиш с четка или с гребен ..

Guest
    Osven s balsam zavisi i 6ampoana s koito tretira6 kosata ima i 6ampoani koito ti izmivat kosata no stava prekaleno buhnala.Izpolzvai i maska za kosa te sa6to 6t epomognat za oformqne na kosata.6tom neiska6 da q tretira6 postoqno s presa sled kato se izkype6 q razresvai postoqnno za da i pridade6 pone malko vidUspeh Mila

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    купи си балсам за след измиване, той намалява обема, ако си сушиш косата слагай пяна преди тва и сресвай, купи си крем за коса - избери си само 1 нещо оба4е
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

миии след като се искапеш веднага я намачкай с гел!Става супер!

иии най-добре си купи на DOVE тая беличката серийка(има балсам,шампоан и маска за коса)мноо щи помогне шот една приятелка има такава коса кат твойта иии и препоръчах комплекта и остана много доволна!Аз няам такива проблеми но си ползвам този комплект от когато го пуснаха и ми харесва! Надявам се и на теб да ти помогне

Всекидневна употреба на балсами и т.н. е доста вредна.... Пробвай с течни кристали....
    PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

Само не си купувай на Дав или Нивия защото от тях още повече бухва косата най добре си купи Гарниер Фруктис той вобще не дава обем на косата.

Цитирай Първоначално написано от madonnna
    Само не си купувай на Дав или Нивия защото от тях още повече бухва косата най добре си купи Гарниер Фруктис той вобще не дава обем на косата.
    не мисля че си права!

Na sunsilk ima za vsqkakvi kosi balsam4eta apuk ot avon sum sigurna 4e su6to ima re6enie na problema ti
    KeeP YouR HeaD UP,LegS CloseD,EyeS OpeneD!
    \_/

Супер фен

Re: много бухнала коса моля ви много

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    значи имах доста хубава коса до задника но исках да не е толкова обемна и решиха да се пострижа на пластове като си мислиш че ще стане по - добре но нее...стана къса бухнала и ужасна. става хубава само като я направя с преса но не мога всеки пък да си я изправям с преса защото скоро ще заприлича на нищо та исках да Ви попитам не може ли косата вви да е с нормален обем ЩЕ СЪМ ВИ БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРНА АКО НЯКОЙ МИ ПОМОГНЕ БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    Еми ползвай маска за коса(на Гарниер е хубава) и няма да имаш проблеми с изправянето,понеже маската подхранва и дори пресата да гори косата ще е по-леко..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си