.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Какво е любовта според вас ?

Може да ви се стори малко тъпо, но съм убеден, че ако всеки си сподели реалното мнение, ще има много интересни факти

Отговорете ми какво според вас е любовта и как вие бихте я дали на някой/някоя

Ако темата се повтаря Lock ...
    161 He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.

Град
    http://www4.imperiaonline.org/smf/index.php/
    Любовта е инстинктивно желание за близост (включитено интимна). В по-късен период минава в обич и привързаност. Това също се нарича любов

Когато трите се наслагват е най-яко...

П.С. чувствам се кат некъв философ
    Язе съм пич и пия боза, а ти?

Простотията е безсмъртна!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от XpM
    Любовта е инстинктивно желание за близост (включитено интимна). В по-късен период минава в обич и привързаност. Това също се нарича любов

Искаш да кажеш, че изпитвам интимна близост към майка ми? Или баща ми? или котката ми или към музиката, която слушам.................

...да се държим за ръцете, да се гледаме в очите и да пърхаме с мигли любовно
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    любовта е чувството което изпитваш към даден човек..но то се гради с времето от начало просто е симпатия харесване привличане и постепенно прераства в нещо много по-голямо и по-силно....точно за това хората са казали любовта не пита а връхлита....никой не може да постави някаква бариера за любовта...затова и понякога любовта боли

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Град
    http://www4.imperiaonline.org/smf/index.php/
    Цитирай Първоначално написано от cherinka

Искаш да кажеш, че изпитвам интимна близост към майка ми? Или баща ми? или котката ми или към музиката, която слушам.................
    Тва искам да кажа... Има разлика между любов и обич. Изброените от теб неща са обич и привързаност.
    Язе съм пич и пия боза, а ти?

Простотията е безсмъртна!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от cherinka

Тва искам да кажа... Има разлика между любов и обич. Изброените от теб неща са обич и привързаност.
    щом казваш.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Винаги съм свързвала любовта с онова хубаво пеперудено усещане в стомаха . С безсънните нощи , които съм прекарвала в мислене за милото ( когато си имам такова ) . Много е трудно да опиша какво е било това за мен . Беше истинско щастие .. да знаеш , че си желан , да искаш да си обичан само от този човек ... абе не знам. Но наскоро се убедих , че това е само едната страна на нещата . Любовта странно защо не си отива , когато човекът си отиде от теб . Остава една гадна , ужасна , адска болка ..

И в крайна сметка всичко се свежда до едно мъчително страдание . Пак прекарваш безсънни нощи , но този път те боли .. и разни такива .

Сега говоря така , защото чувствам така нещата . Но сигурно с времето пак ще си променя мнението .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Моят любимец-Ларошфуко, има няколко твърдения за любовта,които подкрепям.Те са:
    "Истинската любов е като вярата в призраците:всички говорят за тях,но малцина са ги виждали."
    "Ако има чиста любов,любов без примеси на други страсти,тя е онази,която се крие дълбоко в сърцето ни,неподозирана и за самите нас."
    "Има само един-единствен вид любов,но с хиляди различни копия."
    И следващото е най-красиво - "Трудно е да се даде определение на любовта.Това,което би могло да се каже,е:за душата тя е страст за обладаване,за ума-симпатия,а за тялото-скрито и нежно желание да притежаваме след много тайнствени изпитания обичаното същество."
    skype-Vanq

Kak!?Nima liubovta ima ne6to ob6to s uma!?

Guest
    Ще кажа когато я изпитам истински

Голям фен
    Любов ... ммм.. Нямам представа

455515

Любовта е неописуемото желание да бъдеш неописуемо желан ... или по просто казано да знаеш че някой държи на тебе и те обича такъв какъвто си ... ах любов защо си толкова далече

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Нещо което неможе да се опише..с прости думи трябва да си я почувстваш,за да осъзнаеш какФо е
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Мега фен Аватара на koalka
    Темата наистина се повтаря и по желание на автора се заключва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си