- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е любовта според вас ?
Може да ви се стори малко тъпо, но съм убеден, че ако всеки си сподели реалното мнение, ще има много интересни факти
Отговорете ми какво според вас е любовта и как вие бихте я дали на някой/някоя![]()
Ако темата се повтаря Lock ...![]()
161He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.
Любовта е инстинктивно желание за близост (включитено интимна). В по-късен период минава в обич и привързаност. Това също се нарича любов![]()
Когато трите се наслагват е най-яко...![]()
П.С. чувствам се кат некъв философ![]()
Язе съм пич и пия боза, а ти?
Простотията е безсмъртна!
Искаш да кажеш, че изпитвам интимна близост към майка ми? Или баща ми? или котката ми или към музиката, която слушам.................Първоначално написано от XpM
...да се държим за ръцете, да се гледаме в очите и да пърхаме с мигли любовно![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
любовта е чувството което изпитваш към даден човек..но то се гради с времето от начало просто е симпатия харесване привличане и постепенно прераства в нещо много по-голямо и по-силно....точно за това хората са казали любовта не пита а връхлита....никой не може да постави някаква бариера за любовта...затова и понякога любовта боли
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Тва искам да кажа... Има разлика между любов и обич. Изброените от теб неща са обич и привързаност.Първоначално написано от cherinka
Язе съм пич и пия боза, а ти?
Простотията е безсмъртна!
щом казваш.Първоначално написано от XpM
![]()
Винаги съм свързвала любовта с онова хубаво пеперудено усещане в стомаха . С безсънните нощи , които съм прекарвала в мислене за милото ( когато си имам такова ) . Много е трудно да опиша какво е било това за мен . Беше истинско щастие .. да знаеш , че си желан , да искаш да си обичан само от този човек ... абе не знам. Но наскоро се убедих , че това е само едната страна на нещата . Любовта странно защо не си отива , когато човекът си отиде от теб . Остава една гадна , ужасна , адска болка ..
И в крайна сметка всичко се свежда до едно мъчително страдание . Пак прекарваш безсънни нощи , но този път те боли .. и разни такива .
Сега говоря така , защото чувствам така нещата . Но сигурно с времето пак ще си променя мнението .
Моят любимец-Ларошфуко, има няколко твърдения за любовта,които подкрепям.Те са:
"Истинската любов е като вярата в призраците:всички говорят за тях,но малцина са ги виждали."
"Ако има чиста любов,любов без примеси на други страсти,тя е онази,която се крие дълбоко в сърцето ни,неподозирана и за самите нас."
"Има само един-единствен вид любов,но с хиляди различни копия."
И следващото е най-красиво - "Трудно е да се даде определение на любовта.Това,което би могло да се каже,е:за душата тя е страст за обладаване,за ума-симпатия,а за тялото-скрито и нежно желание да притежаваме след много тайнствени изпитания обичаното същество."
skype-Vanq
Kak!?Nima liubovta ima ne6to ob6to s uma!?
Ще кажа когато я изпитам истински
Любов ... ммм.. Нямам представа![]()
Любовта е неописуемото желание да бъдеш неописуемо желан ... или по просто казано да знаеш че някой държи на тебе и те обича такъв какъвто си ... ах любов защо си толкова далече![]()
Нещо което неможе да се опише..с прости думи трябва да си я почувстваш,за да осъзнаеш какФо е
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Темата наистина се повтаря и по желание на автора се заключва.![]()