- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- m po-malak e ot men
Mm zdraveite hora . Pisha vi za6toto sam mnoo obarkana v momenta , edno mom4e po-malko s 2 klasa ot men no ina4e po godini ee po-malko s 1 , i mee haresva i az nego sy6to . no problema e v tova 4e se 4ydq dali da trygna s nego , mnogo e qk i ima dobar harakter .
molq nqkoi ako e imal takuv problem ili pone znae kak da se reshi tova ne6to da ostavi mnenieto si . PLS POMOGNETE MI {}
Взаимно се харесвате,всичко е много точно а в крайна сметка има проблем!и той е че момчето е по-малко от теб...ако питаш мен си бъдете заедно и това е..възрастта няма значение :P
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Къв е проблема....
Аз лично познавам един пич с три години по-малък от мен, ама е много отракан и ходи все с какички на мойта възраст....
Язе съм пич и пия боза, а ти?
Простотията е безсмъртна!
mersi za okurajavanetomoite priqtelki mi kazvat to4no obrattnoto i mi se smeqt no az ve4e sprqh da se dvija s tqh . mersi {}{}{}{}{}
Мила,щом се харесвате няма да има проблеми.Успех и се радвайте на любовта си и един на друг![]()
просто не слушай приятелките си те кво разбират от товаПървоначално написано от BaByZzz-mwah
слушай сърцито си което те води към момчето което харесваш
Поздравявам те за преценката да не се довериш на приятелките си. Смятам, че си направила своя избор, затова заключвам темата.
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·