.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: u tqh

ketito`
    Guest

u tqh

imam si priqtel ot 2-3 sedmici i v4era mu bqh kazala 4e 6te ida u tqh 6toto mnogo nastoqva6e oba4e v deistvitelnost ne mi se hodi i za ko da hoda utqh nqkak si neudobno mi e no nz kvo da mu kaja pyk i mu bqh kazala 4e 6te ida se edno go laja

ei ketito? ti da ne si ot plovdiv? ako si ot plovdiv i u4i6 v rusktata . si go na4ukai

Град
    http://www4.imperiaonline.org/smf/index.php/
    Що бе кво пречи....

Ама имай на едно на ум. Много момчета мислят, че щом мацката иде у тях значи ще спят с нея... Сигурно заради тва си притеснена.
    Язе съм пич и пия боза, а ти?

Простотията е безсмъртна!

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Ами говори с него и му кажи че примерно ти е неудобно от родителите му или де да знам но не си измисляй и някакви тъпи оправдания защото той рано или късно ще разбере и при мисълта че си го излъгала може да се стигне до проблемчета..... Пък и какво толкова да отидеш в тях...няма да те изяде...може да иска да те престави на техните и по този начин връзката ви може да се задълбочи и така

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Еее .. да ви имам и детинщините . Иди много ясно . Няма да ти направи нищо , едва ли и секс толкова иска . Пък и е много по-добре у тях , отколкото да мръзнете обикаляйки от кафе на кафе .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Град
    Мбабане
    иска да та люби страстно
    само тва ше е

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Еее .. да ви имам и детинщините . Иди много ясно . Няма да ти направи нищо , едва ли и секс толкова иска . Пък и е много по-добре у тях , отколкото да мръзнете обикаляйки от кафе на кафе .
    М да....Така е няма смисла да се притесняваш...иди!!!
    И аз съм на вашето мнение..Иди!!
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Idi i ne se pritesnqvai
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Еми и на мене не ми се ходише у приятеля ми, но така или иначе стана. Карай, че стана малко по-късно, но все пак стана.
    Така, че погледни и ти от тая страна. Така или иначе, ще стане ... (освен ако не скъсате, но нека не мислим за такива лоши неща) защо не сега? Успокой се! Щом иска да идете у тях това означава, че държи на тебе, а това трябва много да те радва особенно ако си го обичаш, понеже на младини е трудно да намериш човек който да те цени и уважава такъв какъвто си.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    E az pyk ne vijdam kyde e problema.. kfo mu e neudobnoto.. ot kfo te e strah i ti e tolkova pritesneno.. Tehnia dom ne vqrvam da qde hora... Idi :P

Супер фен
    Nqma nishto sramno shtom te e pokanil ... prosto idi.A pyk ako naistina ti e neudobno prosto mu kaji,che se pritesnqvash,sramuvash ili tam kakvoto e.Ama syvetvam ta da otidish a ne da go lyjish ili pone pogovori s nego.Se pak nishto ne gubish ...
    Обичам те <3 !!!

Иди Той няма да те изяде (предполагам де :P..) хаах
    Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.

Мега фен Аватара на koalka
    Е, разбирам те.И на мен в началото ми беше така, ама наистина няма от какво да се притесняваш.Не нахалстваш и не се натрисаш, ако се чувстваш така.Нали той те е поканил.

Re: u tqh

Цитирай Първоначално написано от ketito`
    imam si priqtel ot 2-3 sedmici i v4era mu bqh kazala 4e 6te ida u tqh 6toto mnogo nastoqva6e oba4e v deistvitelnost ne mi se hodi i za ko da hoda utqh nqkak si neudobno mi e no nz kvo da mu kaja pyk i mu bqh kazala 4e 6te ida se edno go laja
    Еми ще отидеш у тях и ще се натискате, ако много започне да ти се слага казваш, че трябва да си ходиш и толкова...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си