imam si priqtel ot 2-3 sedmici i v4era mu bqh kazala 4e 6te ida u tqh 6toto mnogo nastoqva6e oba4e v deistvitelnost ne mi se hodi i za ko da hoda utqh nqkak si neudobno mi e no nz kvo da mu kajapyk i mu bqh kazala 4e 6te ida se edno go laja
![]()
ei ketito? ti da ne si ot plovdiv? ako si ot plovdiv i u4i6 v rusktata . si go na4ukai
Що бе кво пречи....
Ама имай на едно на ум. Много момчета мислят, че щом мацката иде у тях значи ще спят с нея... Сигурно заради тва си притеснена.
Язе съм пич и пия боза, а ти?
Простотията е безсмъртна!
Ами говори с него и му кажи че примерно ти е неудобно от родителите му или де да знам но не си измисляй и някакви тъпи оправдания защото той рано или късно ще разбере и при мисълта че си го излъгала може да се стигне до проблемчета..... Пък и какво толкова да отидеш в тях...няма да те изяде...може да иска да те престави на техните и по този начин връзката ви може да се задълбочи и така![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
иска да та люби страстно
само тва ше е![]()
И аз съм на вашето мнение..Иди!!Първоначално написано от ХодещСъвет
![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Idi i ne se pritesnqvai![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Еми и на мене не ми се ходише у приятеля ми, но така или иначе стана. Карай, че стана малко по-късно, но все пак стана.
Така, че погледни и ти от тая страна. Така или иначе, ще стане ... (освен ако не скъсате, но нека не мислим за такива лоши неща) защо не сега? Успокой се! Щом иска да идете у тях това означава, че държи на тебе, а това трябва много да те радва особенно ако си го обичаш, понеже на младини е трудно да намериш човек който да те цени и уважава такъв какъвто си.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
E az pyk ne vijdam kyde e problema.. kfo mu e neudobnoto.. ot kfo te e strah i ti e tolkova pritesneno.. Tehnia dom ne vqrvam da qde hora... Idi :P
ИдиТой няма да те изяде (предполагам де :P..) хаах
![]()
Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.
Е, разбирам те.И на мен в началото ми беше така, ама наистина няма от какво да се притесняваш.Не нахалстваш и не се натрисаш, ако се чувстваш така.Нали той те е поканил.
Еми ще отидеш у тях и ще се натискате, ако много започне да ти се слага казваш, че трябва да си ходиш и толкова...Първоначално написано от ketito`