.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ееее,ти на 14 вече си се отчаяла,на 20 си представям какво ще е.Споко бе,живота е пред теб,ти се радвай сега докато си още свободна.

Re: iskam i az da si imam gadje :((

Цитирай Първоначално написано от ytchaqny
    Na 14 sym, a ne sym imala seriozno gadje. Kak moje si4ki da imat - samo az ne. Ponqkoga si mislq 4e nikoga nqma da sym 6tastliva. A 6tastieto na horata okolo men o6te pove4e me natyjava. Nz kude e pri4inata???? No znam 4e ne iskam pove4e da jiveq taka? Kfo da napravq??/

И за кво ти е? Да ти прави проблеми постоянно и през 5мин да пускаш теми тук защо не вървяло ли? Да си имаш гадже си е чисто и просто една вързалка - ограничения, лишения, болка, несгоди..... Не ти трябва повярвай ми... Като порастнеш малко и намериш наистина подходящия човек тогава мисли са връзка...

Супер фен Аватара на maybelline
    Първо се научи да бъдеш щастлива без гадже.Ако сега не си щастлива,защото нямаш гадже,когато имаш гадже пак няма да си щастлива.Човек трябва да се научи да живее сам и след това като видят всички колко е самостоятелен,се привързват към него.На 14 аз имах гадже(първото ми),но преди да стана гадже с него си живях чудесно и сама.Не е рухнал целият свят след като нямаш гадже.И за теб ще се намери.На 14 не си остаряла чак толкова,споко

kato za na4alo q karai malko po optimisti4no
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    И закакво ти е да си щастлива известно преме и после да си още по-нещастна от сега..... Няма смисул... Така ти е супер...
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

аз съм готина, прекрасна, неповторима, уникална, прелестна, умна и претенциозна блондинка.
    не искам гадже, само ползвам темата за да се изфукам

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може

Na 14 sym, a ne sym imala seriozno gadje. Kak moje si4ki da imat - samo az ne. Ponqkoga si mislq 4e nikoga nqma da sym 6tastliva. A 6tastieto na horata okolo men o6te pove4e me natyjava. Nz kude e pri4inata???? No znam 4e ne iskam pove4e da jiveq taka? Kfo da napravq??/
    Хммм.... и аз се питам същото ... и при мен е така положението.

Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Хммм.... и аз се питам същото ... и при мен е така положението.
    и аз така но не не съжалявам ...

Град
    София

ох боже..
    кога ще спрете да се оплаквате как всички около вас си имали гаджета ... не сте ги виждали без гажде и т.н.
    Ти да не мислиш,че само защото имат гаджета са на седмото дебе с тях булшит моа да ти кажа
    нали виждам кво прават всички тъпи пачи (80% от населението)... Хвашат си гадже колкото да има нещо,че иначе скъпите им приятелки ше земат да им се смеят.. и след два дена им омръзва и разкарват гаджето... толкова малко случаи на истинско щастие съм виждала,че....
    изобщо не се забжлуждавай,че на теб нещо ти има...
    по-добре да си имаш едно гадже за което наистина да си струва, отколкото да сменяш някви келеши през 2 дена..
    И аз не съм имала повече от едно гадже ама като гледам от кви съм заобиколена не съжалявам много да ти кажа.. както казах и преди.. ако дойде някой свестен момък-хубаво,ако не-- здраве да е \/ don't worry..be happy

EdIn_Tam
    Guest
    Ооооо закасняла си моето момиче, вече си толкова голяма..и без гадже..много лошо....лошо

Забавни сте Ей

Повече от фен
    bi li mi kazala za6to po dqvo*ite ti e gadje?????? kakvo 6te go pravi6??? gadje 6te ima6 kogato liubovta ti e spodelena a ne prosto 6toto ti trqbva nqkoi koito da ti obry6ta pove4e vnimanie

Цитирай Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
    bi li mi kazala za6to po dqvo*ite ti e gadje?????? kakvo 6te go pravi6??? gadje 6te ima6 kogato liubovta ti e spodelena a ne prosto 6toto ti trqbva nqkoi koito da ti obry6ta pove4e vnimanie
    u got the poin there и аз ще се замисля по въпроса ....

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    Спокс бе!! Ше си имаш.....
    Иска ми се да си мисля така
    Въпреки ,че съм оптимист ...

Ne barzai,ima vreme,jivata e pred teb.Znam,4e sigurno si kazva6 " iskam sega,to4no v tozi miment gadje",no nai-hubavite ne6ta idvat,kogato nai malko gi o4akva6 i za tqh trqbva vreme

Айде бе...всички имат ама друг път.Всяко нещо с времето си
    [b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    Спокс бе!! Ше си имаш.....

Guest
    Na 20 sym i nikoga sym nqmal.... Ako si mislis che mi ima neshto - greshish

Град
    in the city of nightmares
    е ти пък за едно за едно гадже! какво от това ако не можеш да си хванеш намери си някакво занимание което да те прави щастлива....все пак любовта и обвързването не е само птички,пчелички и цветенца от страни ти изглежда всичко красиво но и това крие своите не приятни изненади още си малка според мен по-добре да правиш нещо да се самоусъвършенстваш за гаджета ще имаш цял живот
    Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
    Ангелите в ада ще умрат!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Na 20 sym i nikoga sym nqmal.... Ako si mislis che mi ima neshto - greshish
    а тъй
    я да си праим ние купона...гаджетата после

spoxi ima si vreme.. az sum po4ti na 15 i edinstvenata vruzka za koqto smqtam za po seriozna be6e s enjoy_the_love.. 5 meseca li kolko be6e no dosta neshta prejivqhme :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си