- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- iskam i az da si imam gadje :((
Ееее,ти на 14 вече си се отчаяла,на 20 си представям какво ще е.Споко бе,живота е пред теб,ти се радвай сега докато си още свободна.
Първоначално написано от ytchaqny
И за кво ти е? Да ти прави проблеми постоянно и през 5мин да пускаш теми тук защо не вървяло ли? Да си имаш гадже си е чисто и просто една вързалка - ограничения, лишения, болка, несгоди..... Не ти трябва повярвай ми... Като порастнеш малко и намериш наистина подходящия човек тогава мисли са връзка...
Първо се научи да бъдеш щастлива без гадже.Ако сега не си щастлива,защото нямаш гадже,когато имаш гадже пак няма да си щастлива.Човек трябва да се научи да живее сам и след това като видят всички колко е самостоятелен,се привързват към него.На 14 аз имах гадже(първото ми),но преди да стана гадже с него си живях чудесно и сама.Не е рухнал целият свят след като нямаш гадже.И за теб ще се намери.На 14 не си остаряла чак толкова,споко![]()
kato za na4alo q karai malko po optimisti4no
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
И закакво ти е да си щастлива известно преме и после да си още по-нещастна от сега..... Няма смисул... Така ти е супер...![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
аз съм готина, прекрасна, неповторима, уникална, прелестна, умна и претенциозна блондинка.
не искам гадже, само ползвам темата за да се изфукам
и аз такаПървоначално написано от LO6IQ
но не не съжалявам ...
ох боже..Първоначално написано от ytchaqny
кога ще спрете да се оплаквате как всички около вас си имали гаджета ... не сте ги виждали без гажде и т.н.
Ти да не мислиш,че само защото имат гаджета са на седмото дебе с тяхбулшит моа да ти кажа
нали виждам кво прават всички тъпи пачи (80% от населението)... Хвашат си гадже колкото да има нещо,че иначе скъпите им приятелки ше земат да им се смеят..и след два дена им омръзва и разкарват гаджето... толкова малко случаи на истинско щастие съм виждала,че....
изобщо не се забжлуждавай,че на теб нещо ти има...
по-добре да си имаш едно гадже за което наистина да си струва, отколкото да сменяш някви келеши през 2 дена..
И аз не съм имала повече от едно гадже ама като гледам от кви съм заобиколена не съжалявам много да ти кажа..както казах и преди.. ако дойде някой свестен момък-хубаво,ако не-- здраве да е \
/ don't worry..be happy
Ооооо закасняла си моето момиче, вече си толкова голяма..и без гадже..много лошо....лошо![]()
Забавни сте Ей![]()
u got the poin thereПървоначално написано от BUBU_to4ka_TO
и аз ще се замисля по въпроса ....
Айде бе...всички имат ама друг път.Всяко нещо с времето си![]()
[b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!
Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
Na 20 sym i nikoga sym nqmal.... Ako si mislis che mi ima neshto - greshish![]()
е ти пък за едно за едно гадже! какво от това ако не можеш да си хванеш намери си някакво занимание което да те прави щастлива....все пак любовта и обвързването не е само птички,пчелички и цветенца от страни ти изглежда всичко красиво но и това крие своите не приятни изненади още си малка според мен по-добре да правиш нещо да се самоусъвършенстваш за гаджета ще имаш цял живот![]()
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
а тъйПървоначално написано от Анонимко
![]()
я да си праим ние купона...гаджетата после![]()
spoxi ima si vreme.. az sum po4ti na 15 i edinstvenata vruzka za koqto smqtam za po seriozna be6e s enjoy_the_love.. 5 meseca li kolko be6e no dosta neshta prejivqhme :P