.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Боя Vs Къна

Hybrid View

~RaGDolL~
    Guest

Боя Vs Къна

Та темата мисля,че е ясна.
    Кой според вас е по-добрия избор?
    Къна?Не уврежда косата,има антипърхутно действие.Но пък цвета не е достатъчно наситен.А и става едно голяяямо мазало.
    Боя?Наситен,дълготраен цвят.Зависи от марката-в българските има повече,във вносните- по-малко амоняк.Нанася се по-лесно...Но пък косата се уврежда.
    Да..интересувам се,защото се чудя дали да се доверя на майка ми да ме къноса(имам лоши спомени с къна),или просто да ида на фризьор(и с боя имам лоши спомени)
    ПП.Става въпрос за ЧЕРНА къна и боя.

Ми една приятелка се беше направила с черна къна и стои много готино...смисъл цвета си е както трябва, наситен и косата и блести...абе супер е...а и щом и от двте имаш лоши спомени, избирай къната,не вреди толкова, а и пак ще трябва през определно време да си подновяваш цвета....всъшност голяма си, опраай се
    HEP is not style! HEP is my life!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз се къносвам в черно от началото на 8ми клас (сега съм средата на 10ти) и съм си страшно доволна,цвета си е достатъчно наситен и не уврежда косата.Единствения проблем е че трябва да я къносваш през няколко седмици,защото определено се измива.
    Аз мисля вече да започвам да се боядисвам,защото ми омръзна непрекъснатото къносване.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Кънааа!!!!! Аз съм с тва ,черна съм си като гарванче...бях де..сега червеното ме зове.Къна - с 2 ръце и 1 крак гласувам!!!!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Ако искаш черна грива - къната 100% е по-добрия вариант. Защото освен че не уврежда косата и я прави бляскава и мека, цвета е адски добър - тъмен, наситен, хубав. Специално за черно става върпос...

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от Undying
    Аз се къносвам в черно от началото на 8ми клас (сега съм средата на 10ти) и съм си страшно доволна,цвета си е достатъчно наситен и не уврежда косата.Единствения проблем е че трябва да я къносваш през няколко седмици,защото определено се измива.
    Аз мисля вече да започвам да се боядисвам,защото ми омръзна непрекъснатото къносване.
    наистина много бързо пада цвета аз започнах с къна ама от няколко месеца съм на боя

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Ако искаш черна грива - къната 100% е по-добрия вариант. Защото освен че не уврежда косата и я прави бляскава и мека, цвета е адски добър - тъмен, наситен, хубав. Специално за черно става върпос...
    моля те кажи с каква къна се къносваш защото все немога да нацеля хубава и все не ме хваща...

Град
    In The Heart of Darkness
    И за съм с къна- черна.
    Мтного ми харесва как стой обаче не мисля да го правя редовно щото си отиват пари отиват си пет къни-5лв! така че не мисля през 3 седмици да се кънаосвам и това е единствения недостатък според мен поне, много бързо пада!
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    моля те кажи с каква къна се къносваш защото все немога да нацеля хубава и все не ме хваща...
    Хубава къна аз лично ползвам на Арома,вобще не е скъпа,3 лв,ако ти е по-дълга косата обаче по-добре си вземи 2.

П.П.Знам че не пита мен,но все пак да кажа...

Супер фен
    КАНА

Guest
    Хубава къна аз лично ползвам на Арома,вобще не е скъпа,3 лв,ако ти е по-дълга косата обаче по-добре си вземи 2.

точно с тази никфо чернио не стана;/ но пък ми беше много хубава и лъскава косата
    буут моял те кажи с каква къна се правиш

Мега фен
    С къна цветът си става доволно хубав! А за къната - индийска къна! Българските са смотани!

Guest
    a tkyde se kupuwa tazi kuna?ot indiiskite magazini ili ot kometi4nite

Мега фен
    От козметичните. Но имайте предвид, че 1 пакетче е за къса коса. Аз използвам 3...

Guest
    Боя не съм ползвала, така че не мога да кажа за нея. Но къна ползвам вече 4 години и не смятам да спра. Ползвам само Арома- махагон, косата става по-здрава, с блясък, не се изсушава в краищата... с две думи много съм си доволна от къната. Поне при мен цветът е добър, наистина не е толкова наситен, колкото би бил с боя, по-скоро се загатва за цвят. Но все пак говорим за червен цвят, на моята тъмна коса, а ако става дума за черно- виждала съм къносани в черно коси, перфектни са- и откъм здравина, и откъм цвят, и откъм блясък... Но, мила, докато не опиташ, не можеш да си сигурна, това, че на мен и на други момичета е понесло добре, не значи, че и затеб ще бъде. Някои казват, че от къна им капе косата, че от червеното цъфти повече...нз, но при вс случаи къната ми изглежда по-подходяща и по-щадяща, даже заздравяваща... Опитай, дано ти хареса

Кана
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

точно с тази никфо чернио не стана;/ но пък ми беше много хубава и лъскава косата
    буут моял те кажи с каква къна се правиш
    Gluposti kak da ne stava 4erno i az se kanosvam s kana na Aroma i stava adski ama adski 4errno mnogo qko,kosata mi stoi s/r 4erna i blqskava seki si misli 4e e izkustvena apak i ne trqa se kanosva6 na 2 sedmici az se kanosvam na 2-3 meseca.No predimstvoto na kanata osobenno na 4ernata e 4e ako iska6 da se napravi6 s po svetla kosa 6te se otmii byrzo i ravnomerno dokato ako se boqdisa6 6te e nqkav ad dokato si q izsvetli6

Аз последно се къносах с черно(Арома) през септрември.Много ми капеше косата и спях да го правя оттогава.И определено не беше заради сезона,наистина от къната косата капе.Интересното е,че простата къна не се изми,цвета си остана и по едно време бях с наполовина кестенява,наполовина черна(за някои може да е плюс,че не пада цвета)Даже още в краищата косата ми е черна и с нетърпение чакам да я отрежа!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    специално черната кана знам, че лови добре.една съученичка се каносва черна-и бая време и минава докато и падне косата.а пък и каната не уврежда косата,просто процедурата с нанасянето е неприятна.
    няма любов

Град
    In The Heart of Darkness
    А м/у тази на Арома и тази индииската коя е по-добра?!
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Мега фен
    Разбира се, че индийската!

mi ili BEZ AMONQ4NA BOQ ili Boq az se boqdusvam rusa ot na4aloto na 6 klas i sum strahotno nasiteno rus cvqt!!!

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си