- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лятото наближава, а аз немога да се понасям!
Хора , лятото наближава, а мен ме е стам и потниче да облека! Висока съм 175 и тежа 78кгМайка ми изтегли от интернет fat burning , но вече седмица, а няма НИКАКИ абсолютно НИКАКВИ видими резултати! Кажете какво мога да направя за да сваля възможно най-много килогами до юли? Отчаяна съм!
![]()
Излкючвам фитнеса, защото наще отказват да ме пуснат!![]()
Искам да те питам кво е fat burning?И без фитнес или операция няма да се оправиш и кой не те пуска на фитнес?
Като начало един изпипан режим на хранене. Доста от упражненията от фитнеса могат да се правят и в къщи. Например плиета, клекове на един крак (отначало няма да можеш), а две бутилки от 1,5 литра стават супер гирички (и без това повечето момичета във фитнесте вдигат такива). Редовно кардио (пиши в гоогле "Методът Табата" има статия в даобг, прави го с две бутилки вода по 1 литър). Повече от половин килограм да се сваля на седмица не е нормално. Все пак килограм мазнини имат 7000 калории, и е нормално да имаш калориен дефицит от 3500 на седмица (по 500 на ден, повече няма смисъл, понеже тялото се адаптира). Пии много вода, поне 4 литра на ден (една молекула мазнини се свързва с 4 молекули вода), пиенето на много вода не е вредно (в момента довършвам 5-ти литър).
Абе ти ТЪП ЛИ СИ ИЛИ ДА!?!?!? Кфа операция кфи 5 лева! Баси идиота!Първоначално написано от Кои ли съм?
![]()
хахахахаа... права си! тоя е прост!Първоначално написано от InLv0ve_iN_LiFe
"Кои ли съм?" , само да ти кажа, че има мн мн мн мн други начини за отслабване и тия тъпотии дето ги ръсиш са направо за некадърни! Лелееле...
Такам..по темата! Мн вода, разнообразно хранене, по 4 пъти на ден и последното ти хранене трябва да е два часа преди лягане, МНОГО УПРАЖНЕНИЯ - коремни преси, тичане, мач (редовно практикувам! лятото много играх и бях слабичка, толкова хубава и сега малко наддадох щото зимата спрях да играя! ама съм си добре!) , повече плодове и зеленчуци, танци и купони!
![]()
Тва е!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Тва не съм го чувала! Ми тогава да се налеем с 15-20 л вода и да се тъпчем с квото можем!Първоначално написано от Ниго
![]()
Тва в кръга на шегата! Прав/а си май! Ще пия много вода пък ще видим!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
В този ред на мисли, ако започнете да примата по 3-4 литра вода на ден, ще загубите 1-2 килограма от теглото си (може и нищо да не загубите), понеже организма е свикнал да задържа вода. Ако приемата повече, организма ще се адаптира и ще спре да задържа. Малък минус - ходи се често до тоалетна. НЕ ПИИТЕ САМО МИНЕРАЛНА ВОДА. Минералите се натрупав и наотоварват и увредат бъбреците.
Защо ваште не те пускат на фитнес?!![]()
Пробвай да говориш с тях, а ако не те пуснат ги помоли да те запишат на някакъв друг спорт-тенис на корт или плуване.Не виждам причина да не те запишат.![]()
Според мен ефект ще има само и единствено,ако правиш много упраржения+разделно хранене(или някакъм друг лек хранителен режим),откажи се от гладването.
Само ще допълня понеже много се изписаха хората и съм сагласна с тях-не яж по-късно от 7 часа!След тва храната по-трудно се разгражда....
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Sq i az malko se ograni4avam, taq zima malko se poolqh, sq sam 169 i ve4e sam 55ma sq praa ne6to, koeto mi pomaga, na4i sutrin si zakusvam normalno, smis moje i filiq sas ne6to, posle v daskalo sam ili na soleti ili si ziam qbalka ot nas, na obqd qm samo oriz sas tam krastavici i domati, nqkfa salatka si prava, posle pak qbalka
poneje ogladnqvam i nakraq ve4erta sam na oriz i zelena salata, ama sq sam izhvarlila sqkfo sladko a ako qm hlqb 6te e ili dieti4en ili 4eren, mi za okolo 3 dena, polovin kilogram
) mislq4e e dosta dobro
![]()
Глупост, глупости, глупости. ЗА трети път пиша, че това абсолютно не е вярно.Първоначално написано от Imaginar4e
Първоначално написано от Ниго
що не се регнеш.наистина може да искаме съвети от теб,имаме нужда от компетентни тук..![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от <black soul>
=D>
Карай 1 месец само на ябълки и кисело мляко.Гарантирам ти че килограмите се топят.![]()
ИМА НА СВЕТА ЕДИН ОТБОР -
ЖЪЛТОЧЕРНИЯТ!
И ГОРИ ЗВЕЗДА, ЕДНА ЗВЕЗДА -
НАЙ-ВЕЛИКАТА!
ЗА ЕДНА МЕЧТА, ЗА ЕДНА ЛЮБОВ -
ЖЪЛТОЧЕРНАТА!!!
ЦЯЛ ЖИВОТ БЛЕСТИ, ЦЯЛ ЖИВОТ ГОРИ -
ВИВА КАНАРИ!!!
Така се топят мускулите и пюридобиваме така желаното безформено тяло тип желе. ПОсле чак вилицата тежи.Първоначално написано от канарката
Ice_Queen не се регистрирам, щото и да се пак ще ми говорят на въпреки пък и не винаги имам време да пиша по форуми. И без това всичко дето пиша си остава непрочетено.
Оххх беее хораа не ви ли писна тва всяка втора тема тука стана искам да отслабна за 1 месец 15 кила....или до лятото да стана кът топ модел. Има едно нещо дет хората му викат ТЪРСАЧКА!!! Използвайте я! ако нямаше полза от нея нямаше да я направят! Пък и толкова ли не схванахте че тряа се ограничавате! Чесно казано аз от четене на толкова такива теми вече кът видя една храна знам дали е вредна или не и доколко че даже и наум и калориите и отцелвам![]()
Пък по темата кът не ти дават на фитнес да ходиш....можеш и да тичаш в парка, можеш и упражнения в къщи да си прайшТцък тука има доста упражнения!
аз го четаПървоначално написано от Ниго
. дай майл плз тогава
Ami az sym zapalen fitnes mainiak,i ne podkrepqm va6ite..kakvo po-hybavo ot sporta,taka 4e mislq 4e ti po-skoro ne iska6 da hodi6 otkolkoto va6ite da ti zabranqvat..trudno e da svikne6 ama s postoqnstvo vsi4ko se postiga ina4e ima medikamenti kolkoto iska6 po aptekite,koito davat nqkakyv efekt,probvai ako iska6!
Първоначално написано от Ниго
NIGO Не е така( за това дето остава непрочетено). В тоя форум освен хора, които знаят само да се заяждат, има и такива, които дават добри мнения или пък действително се нуждаят от съвет. Заради това и аз пиша тук. Знаеш ли колко малко хора не твърдят, че да се яде след 7,8 часа е вредно? Ти си ценен кадър...![]()
За авторката - мила не се отчайвай, ами вземи разгледай това тукhttp://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=101375.0
така такаПървоначално написано от morgana
![]()
![]()
Nigo, gre6no e kadeto kazva6 4e sled 7 4asa ne trqbva da se qde. Sled 7-8 4asa gledaite da ne qdete, za6toto po tova vreme ste si vku6ti i nqma kude da izgorite kaloriite![]()
Мимито, три пъти пускам линкове с обянсения, защо това схващане е грешно. На твое място не бих слушал американски диетолози. Хем са много, хем правят диети на най-дебелата нация на света, хем броят на дебелаците в САЩ непрекъснато расте.Първоначално написано от _MuMuTo_
1. Спортувай много. Тренировка по ТАЕБО сваля 700+ калории.
2. Чай с лимон и секс, купони с много танци (при секс и танци се горят много калории) :P
3. Ами когато стане въпрос за диети винаги предлагам една и вече няколко пъти съм писала за нея в този раздел - сурови фъстъци накиснати в оцет (бас хващам че все още никой не го е пробвал - явно няма желаещи да умрат от натравяне, макар че за каузата мисля че си заслужава - отслабва се с 6кг за месец без да се спазват диети или да се спортува интензивно)
4. Това за храненето след 7-8 ... не е вярно - може да се яде. Аз съм патологичен случай - постоянно съм гладна и мога дори в 3 през ноща да стана да ям. Не ми влияе на фигурата.
5 Междудругото може и да приемаш въглехидрати, само че гледай храните с въглехидрати да сдъвкваш възможно най-дълго (в устата от ензимите в слюнката се извършва най-интензивно разграждане на въглехидрати).
You dont make sence.Първоначално написано от Ниго
Tezi hora koito sa debeli v amerika, sa si debeli poradi tqhna si vina, za6toto se tup4at s fast food i tem podobni . Kakva e vruzkata s dietolozite, i horata koito sa debeli - NIKAKVA. No spored men si e dosta vqrno 4e sled 7-8 4asa ne trqbva da se qde,za6toto hranata i kaloriite se razgrajdat mnogo po -bavno poneje ne pravi6 nikakvi dvijeniq i ne izgarq6 tolkova kalorii otkolkoto prez denq ,kogato si na rabota,na u4ili6te ,kafe ili taka natatuka. Moe mnenie i dosta fitnes instrukturi sa mi go kazvali i si e taka, pone pri mene.