- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Godinki
съгласенПървоначално написано от LO6IQ
!!!
:Р :Р :Р
са няма да се очуда ако некой не тури тема " кфа музика слушате"
в раздел любов![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
spored men ima mnogo smisla 6ttoo tuka neznam az kat sam na 18 edno lapence na 13 kav savet moje da mi dade pone sam naqsno kat mi davat saveti na kolko sa
хах виж са . начи дори да си на 18 и да си тъп кат ръб на кръгла маса не може да ти даде по-хував съвет от необременения ум на 13-14-15 годишнитепък и има много здравомислещи хора на тази 'малка' възраст... понеже лично съм на 14 мога да ти кажа че доста хора се вслушват в съветите ... да не се хваля ще продължа с аргумента си ...
аз мога да съм видял всичко гадно/хубаво от живота и да съм на 13-14-15 и пък мога да съм разлигавено богаташче което мисли само как да си купи някоя нова джаджа...
18
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
14![]()
Ималоо е хиляди такива теми тази е нещо подобно,даже е с разширение..А иначе аз след 1 месец и половина ставам на 16
:P
f@nt@zi@
Не ми се обиждай, но трябва да ти кажа, че най-готините мацки и пичове,най добрите години са 17-25г., преди тази възраст са неорентирани лапета в невидение за това какво представлява животаПървоначално написано от LO6IQ
Повече нищо няма да казвам, сам ще го разбереш, когато порастнеш
![]()
На 15,след 3 месеца на 16 стаамабе мани остаряваме
![]()
![]()
![]()
напълно прав си ... по темата аз съм на 17 скоро правя 18 и съм "САМ"Първоначално написано от EdIn_TaM
![]()
![]()
аве мани ти както гледах 1 тема момиче извънбрачно дете и тн секфа гадост ... ;( мноу е гадно така че можеш да усетиш горчвината на живота дори ако си на 10 ...Първоначално написано от Cosmos
![]()
Има и такива случки, тогава пораствъш по-бързо... и определено се различаваш от връстниците..за щастие не е всеки 2-ри, а всеки 10-ти..което пак не звучи мн добре.Първоначално написано от X-NRG
Но работата е там, че ако те връхлети нещо на 14г. и същото от 17-18 нагоре решението което ще вземеш и начина по който ще се справиш с проблема не е същия. Защото възгледа ти е друг, по-зрял и по-правилен!![]()
доста съгласен ...Първоначално написано от Анонимко
![]()
To4no zatova kazax 4e ima zna4enie na kolko godini si kato dava6 saveti az kato bqx na 14 se mislix 4e sma golqma rabota i 4e sma mnogo prava ii ne se saglasqvax s drygite no sega razbiram kolko glupavo sam razsajdavala i kak v dadena situaciq ne bix napravila ne6ta kato togava.parvo nerazbiram kav savet osven porednat glupost kakto 4esto stava moje mi dade6 na 14 g aide molq vi se nqma da sporq
аз съм на 14 но не се мисля за голяма работаПървоначално написано от Анонимко
![]()
aaxxa povqrvai me misli6 se prosto ne si vidql ostatak ot jivota nedei da gvori6 seq trai si kat si po malak ima vreme za vsi4ko en se napavai da se pria6 4e dva6a saveti na nqkvi tvoi vrastncii moje na men nqma kav da mi dade6
Първоначално написано от Анонимко
ок
приемам съвета
айдеее.. почна се.. =D> '' ти на толко, ти на толко..'' ''я го гледай тоя къв бил па ми говори.. ''![]()
ехх...![]()