hora,trqbva s nqkoi da spodelqk!ato golqma 4ast ot 16g momi4eta i az prejivqvam porednata liubovna istoriq...ta...problemyt e takyv...ot dosta dylgo vreme si padah po edno mom4e.predi 3 meseca gore dolu edin fr ni zapozna i nie zapo4nahme da si pi6em po skype...ta pokanime toi na sre6ta(az mu kazah 4e e gotin, toi mi kaza 4e sy6toto misli za men i ne6tata se polu4iha)Izlqzohme...izkarahme nqkolko strahotni 4asa zaedno.v prozesa na razgovor razbira se toi me pokani da otidem nqkoi pyt na kino i ne6to takova i az mislq 4e mai se syglasih...dobre...do tuk vsi4ko si be6e idelano.razdelihme se i toi mi kaza 4e vinagi e v skype ama e inkognito i moga da mu pi6a.dobre de az iskah oba4e toi pyrvi da mi pi6e i se zanaqtih i ne mu poisah,ama i toi ne pisa...vidqhme se v daskalo,pozdavihme se,no samo tolkova...az se qdosah 4e ne mi pi6e i 4e ne me pokani pak i zapo4nah da ne go pozdravqvam(toi razbira se me po pita kvo mi e stanalo)no kakto i da e...sled mesec i ne6to terzaniq,az mu pi6a 4e ujasno mn syjalqvam za povedenieto si,no toi ne mi otg,pisah mu i sms za imenniq den,no toi pak ne mi otg...emi taka si e i za napred ...pytuvame v edin i sy6ti avtobus,stoim edin do drug,no nikoi ni6to ne kazva i se pravim 4e ne se poznavame...uff...znam 4e e mn dylgo i obyrakono...vyprosyt mi e:v men li e gre6kata ili toi prosto ne me haresva i za tva ne mi pisa i ne me pokani pak??