- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче към по опитните
Значи с моята приятелка вече 2 пъти правихме секс и тя в началото ми духа а после започваме към по сериозната частТа Значи въпроса ми е аз трябва ли да я лижа ли или нещо такова защото ми става малко неудобно тя да ми духа пък аз направо да го вкарвам...я кажете някфа техника....
![]()
Техника пръстчета.. !!!![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ми питай я дали иска, бе, момчесливи ли имаш в устата ?
или пък не я питай, ми действай
а, ако пък си падаш малко егоист напрао й го вкарвайти си решаваш
"Хей ръчички, ей ги две...", пък да не говорим на краката още колко пръста имаш...Първоначално написано от bungle
Мъжът е човек. Жената не е мъж. Следователно жената не е човек.Първоначално написано от moncho
аз съм още момиченце![]()
Много ясно че трее да и лепнеш една хубава шпакловка...![]()
Ноо направи го единствено ако си с убеждения че ти харесва, защото има вариант да не ти е много приятно...![]()
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
Edit
173Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.
a s pokritieto kak siПървоначално написано от Вълка
![]()
![]()
no morefor u
![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Napalno sam saglasna s tebПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Nikoi ne zaslujava sulzite ti, za6toto tozi, koito gi zaslujava, nikoga nqma da te nakara da pla4e6!
Хм .. просто следващия път като го правите , нали там си я целуваш по гърдите , коремчето .. и тръгни просто по-надолу .. ама не директно там , ами примерно вътрешната част на бедрата и после натам , ако не й харесва , тя ще се дръпне и ще правите нещо друго . Кво толкова му има да мислиш![]()
Естествено, 4е ще я лижеш! То така е кофти - тя се старае моми4ето, пък ти директно й го вкарваш
![]()
Робинята на Quench
/офПървоначално написано от BUBU_to4ka_TO
колко се радвам, че се е вписал в графата ти "добър отговор на Сийжър ъф пауър"
напрао фъркамсега ще ме похвалиш или пак ще питаш какви ги чепкам у форума ?
/сорка за отклонението, ама ме сърбяха пръстите да го напиша![]()
картиш дирекно с раката69 ко си чувал и то е решение и то мноо яко
![]()
нема кфо да ти е неудобно бе пич,любовната игра преди проникването е много важна.лизни я за да се възбуди а пък ако на нея не й харесва тя ше ти каже предполагам.аде успех със следващия път![]()
Никой не умира девствен..живота секи преебава !