- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Kакво е мнението ви за свирките?
Kakvo vi e mnenieto za svirkite?
Galtate li?
Na kolko godini za prav pat ste pravili svirki i kakvi sa vi vpechatleniqta?
Моderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
всяка девойка трябва да знае:
"по една свирчица на ден, бяга доктора от мен"![]()
Пениса е много симпатичен...защо да не ми харесват..особенно щом му е кеф на момчето което е с мен...![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от Ice_Queen
![]()
![]()
и мил... нищо, че е малко инвалид - еднооок... пак е чаровен
![]()
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Няям нищо против, стига да са по любов
Vse oshte imam strannoto chuvstvo che kakto predi 1 godina taka i sega sym edna ot malkoto koito ne sa pravili svirki... Sig sa neshto hubavo.. (progres! predi smqtah che e gnusno) .. Sklonna sym dori da probvam.. Stiga da se stigne do tozi moment sys segashnia mi priatel![]()
Свирките са нещо непреходно![]()
...it's WilD ObseSSioN...
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
![]()
Е не!![]()
![]()
Робинята на Quench
ми хубави са...ама е страшно унизително да накараш момичето което обичаш да ти духа никога не бих го направил............!!Първоначално написано от TECH
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Изказа се !!!Хахаха!!!Тя мойта сама иска...К'во е унизителното като на теб ти е кеф,на тях им е кеф ???Ако си завирал човечето в някоя друга и после отиваш при нея вече е унизително...Но пак аз си го давам само на нея,че не съм го намерил на земята да го давам на всякаПървоначално написано от Bacard1
![]()
Гнус ме е, напра'ооооо няма по-гадно нещо на този свят...
Какво може да ми е мнението- хубаво като на 80% от момичетата тук.
За първи път на 16. Една от рюбимите ми частти в секса.
Добре де ама никои нищо не каза за галтането и на колко години е правил за първи път
Бе на всеки у харесва да му "духат" ама аз никога небих накарал момичето, което обичам да ми направи свирка, ако тя иска е вече друг въпрос. Аз нямам нищо против да правя шпатули примерно. :P
Пристрастен съм към секса.
Мнението ми - положително![]()
дали гърлтам - да![]()
и кво беше другото..
преди колко време - преди доста![]()
ми здравословно евсе пак спермата е богата на витамин C
![]()
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
Ми тва не е част от секса, а си е чист орален секс, ама кво да се прай и ти ше се изучишПървоначално написано от shadow4e
какво се смеетеПървоначално написано от SINDEL
![]()
![]()
![]()
Симпатяга е :P![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Уффф, добре част от половите взаимоотношения между момиче/жена и момче/мъж, така по-добре ли е?Първоначално написано от cherinka
Първоначално написано от L0ver
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
МИ...хубаво нещо...гълтам,но много рядко......
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Ми положително ми е мнението.. лошо няма.Даже понякога ми е кеф, все едно близалка си ближа-много зарибяващо!![]()
![]()
Аа иначе на 16 го направих за първи път.. аз и все още съм си на толкова де.А, за друготоо-не гълтам, мисля, че тва вече ще е гадно, засега нямам желание да пробвам, така си ми е добре, пък и на приятеля ми също!
![]()