- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хващали ли са ви ваще докато мастурбирате :?
е?
НЕ!!!![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
ХАхаха ти четеш ли изобщо? Дали са ни хващали НАС, ане ние тях!
Апо темата...не, в противен случай едва ли щяхдаимам достъп до компа и т.н.
Странни разбирания...НО кактои да е![]()
не![]()
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
В такъв случай много се извинявамПървоначално написано от moncho
![]()
Не,понеже не се задоволявам сама.![]()
ne
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Onq den se pribirah ot diskoteka i zabelqzah 4e zad men vaarvi edno mom4e s koeto se natiskah...Bqh piinala i ne mi napraavi vpe4atleni no sled malko toi me nastigna i po4nahme da si lafim.kakto se darje6e savsem normalno izvednyj izvadi noj i kaza da varvq sled nego.V sledva6tiq moment ve4e mu duhah v edni hrasti v kvartala.4uvstvah se ujasno no kakvo mojeh da napravq.Sled okolo 5 min toi mi kaza da spra i zapo4na da si bie 4ekii nad glavicata mi.takmo kogato re6ih 4e 6e se izhvyrli..............toi zapo4na da mi opikava glavata...vyzmojno li e da sam se razbolqla ot ne6to ot piknqta mu 6toto q poeh pone polovinata???
Първоначално написано от Diva4e
![]()
![]()
Урината е полезна
продължавай в същия дух :P
По темата : не..
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Не, защото не го правя![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Категорично не!
Но при един мой братовчед беше различно, когато веднъж баба му го хванала и той нямало кво да каже друго освен, че си е видел някфа пъпка до патката и си я е гледал аххахахахаха![]()
ахх НЕ! дано и не се слу4и това... [-o<
Лелеее, ебати оправданиетоПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Само аз ли ще си призная, че баба ми 1 път ме хвана?![]()
I love you...
Защо трябва да търсиш смисъл изобщо. Това си е необходимост.Първоначално написано от ThePainIsReaL
taka stava kato se napiva6, natiska6 s nepoznati mom4eta i si trugva6 sama ot diskotekata.... a pyk otgore an si4koto im pie6 piknqtaПървоначално написано от Diva4e
![]()
ina4e ne me hva6tal nikoi dokato sam se samozadovolqvala ama az go pravq dosta rqdko de ....
Hubavo e,4e tuka po4ti vsi4ki momi4eta si priznavat,4e go pravqt,za6toto ima i takiva,koito uporito kriqt,no e pove4e ot qsno,4e go pravqt!Edinstvenite hora,na koito bih povqrval,4e ne masturbirat sa onezi,koito pravqt sex vseki den,toest imat gadje,s koeto vseki den imat vuzmojnost da go pravqt!Vse pak hubavoto e,4e vse pove4e momi4eta ne se sramuvat da govorqt za tova i izob6to za sex i taka nau4avat mnogo novi ne6ta i se obrazovat na tema kak da se pazqt i kak da ne dopuskat bremennost i tn...Su6toto vaji i za mom4etata estestveno!
Това е така. Обаче замисли се, не може всяко момиче да почне да си обяснява както правя/в разговор на живо става въпрос/. Аз например го правя - маструбирам, но съм казала на приятеля ми. Мисля, че него сексуалният ми живот го интересува, за разлика от някой познат, който да има любопитството и да ме попита.Първоначално написано от Анонимко
тука само путки ли сте ве искате ли да ва наеба