.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Savetii

Dushichkataa
    Guest

Savetii

Ei ei q sega daite suveti kak da vazbudim polovinkata si samo s celufka Neshto strastno .. Aide ako nqkoi ima opit da pishee :P

Супер фен
    Mmm syshto taka mojesh da go vyzbudish kato go celuvash po vrata ili go hapish lekichko po vrata i ushite ... dea znam drugo ne se seshtam sega,ako se setq moje da pisha pak
    Обичам те <3 !!!

Guest
    Цъ цъ дай му снимка на някоя хубава ^^
    сигурен съм че му е писнало да те гледа тебе

Мега фен Аватара на koalka
    Ами с език най-лесно става.Просто бъди страстна, а и освен това дългата целувка винаги възбужда.

Фен
    Град
    Монтана
    уу само с целувка...да помислим...ама нали няма да си с вързани ръце? :P хехе таа...леко го захапи за устната..ама леко ей!..или пък с върха на езика ти мини отстрани по врата му и минеш на ушенцето..ГАРАНТИРАНО ...мдаммммммм Успех!
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Цитирай Първоначално написано от Gravity^of^love
    уу само с целувка...да помислим...ама нали няма да си с вързани ръце? :P хехе таа...леко го захапи за устната..ама леко ей!..или пък с върха на езика ти мини отстрани по врата му и минеш на ушенцето..ГАРАНТИРАНО ...мдаммммммм Успех!
    екстра ще е :P

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Guest
    spored men trqbva pyrvo da go celune6 ednovremenno strastno i nejno. posle prodylji leko po vrata a posle i u6ite. li4no moq priqtel super go vyzbujda

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Амиии... от моя клас има 2 двойки гаджета.. едната е така по срамежлива .. а другатаа.. мляскат се по цял ден ...през погледа ми минават като се оглеждам ... хаха

лошияяяя да не си в моя клас ве и при мене е така ма вече (преди 15 мин ) едната двойка се разфдели иначе беше така едните срамежливи другите баххти цел ден не им стигна ...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хм .. можеш да захапеш нежно устните му . Да го целуваш уж с език , ама без само по устните , после да преминеш с език , по-страстно . И през това време да го галиш по корема .. така написано звучи малко тъпо де. Смисъл едната ти ръка може да е на врата му , другата по корема и някви такива . После го целуни (хапи)по врата .. ушенцето .. ако ситуацията позволява към гърдите и лялялял . Стига съм се обяснявала .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Dushichkataa
    Guest
    Uhaa prekrasni stee ;] Mersi mersi :P

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Dushichkataa
    Uhaa prekrasni stee ;] Mersi mersi :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми