.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    geri_1234
    Guest

Moderated:Приятелят ми свършва бавно

ami imam edno vapros4e....skoro go napravih za purvi put s priqtelq mi s koito hodq ot 9 meseca i....problema e 4e toi svar6va mn mn mn bavno
    kogato pravim sex svar6va sled 30-40min kato se ima predvid 4e mu pravq i svirki .... neznam malko e gadno taka 6toto az vse o6te ne moga da izdurja tolkova vreme i toi trqbva da prodaljava s 4ikii dokato svar6i
    btw....problema ne e v tova 4e ne go vazbujdam dostata4no ili 4e ne pravq ne6to kakto toi iska....kazval mi e 4e poprincip e taka nema zna4enie ot momi4eto
    a poe4eto mom4eta svar6vat sled 10-15 min
    Spored vas moje li ne6to da se napravi po vaprosa?

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Guest
    ami osven da ti kaja che si si hvanala momche mechta deto da svurshva za 40 mins drugo nemoga

Град
    Пловдив
    моя свършва и за повече понякога в началото ми беше странно на моменти мислех че не го възбуждам достатъчно но това не е така той ми обясни че успява да се сдаржа на моменти а и когато все пак харесваш някого много неискаш това изживяване да свършва това попринцип го умеят по възрастните мъже твоя на колко е ?
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от kukli4ka__
    моя свършва и за повече понякога в началото ми беше странно на моменти мислех че не го възбуждам достатъчно но това не е така той ми обясни че успява да се сдаржа на моменти а и когато все пак харесваш някого много неискаш това изживяване да свършва това попринцип го умеят по възрастните мъже твоя на колко е ?
    Да и при мен беше така!Първия ми път беше 2 часа и си мислех че аз съм виновна,но после се оказа че момчето се сдържа за да може да ми е по-хубаво на мен!Пък и на него де!
    А иначе за тия 15 мин най-мн един оргазъм да получиш,ще ти се стори като нищо!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Град
    Plovdiv, Bulgaria
    Първият ми път продължи около час и половина.

И какво, като чета форума и всяка втора тема е "свършвам само като я погледна" да се чувствам дефектен ли?
    Rastafari stands alone!

Guest
    Хе хе деца :р Ще си свикнете един на друг след време! Съвета ми е да намериш какво го възбужда най много. За мен това за нокти по гърба!

puzzle да ти имам дефекта :р

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    преди секс клякай 10-20 пъти и ще се справиш по-лесно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Нимога ли да направя едно патешко ходене в коридора вместо да клякам.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ако искаш и челна стойка направи

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ако искаш и челна стойка направи
    Хъъъъъъммм последния път като правих 69 не се получи ама виш не ми дойде на акъла аз да съм обърнат. Може и да стане.

Град
    http://www4.imperiaonline.org/smf/index.php/

Re: kofti :(

Цитирай Първоначално написано от geri_1234
    ami imam edno vapros4e....skoro go napravih za purvi put s priqtelq mi s koito hodq ot 9 meseca i....problema e 4e toi svar6va mn mn mn bavno
    kogato pravim sex svar6va sled 30-40min kato se ima predvid 4e mu pravq i svirki .... neznam malko e gadno taka 6toto az vse o6te ne moga da izdurja tolkova vreme i toi trqbva da prodaljava s 4ikii dokato svar6i
    btw....problema ne e v tova 4e ne go vazbujdam dostata4no ili 4e ne pravq ne6to kakto toi iska....kazval mi e 4e poprincip e taka nema zna4enie ot momi4eto
    a poe4eto mom4eta svar6vat sled 10-15 min
    Spored vas moje li ne6to da se napravi po vaprosa?
    30-40 мин. и не ти е кеф.... Хъмн.... по принцип си е изкуство да задържаш, тоя пича си му е дар... за кво се косиш толко...
    Язе съм пич и пия боза, а ти?

Простотията е безсмъртна!

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Повечето момичета се оплакват от това че приятелите им бързо свършвали и нз си още какво а ти се притесняваш от този факт!Според мен причината е в това че от скоро го правите...след време като натрупаш повече опит тези 30-40мин няма да ти стигат.... :P :P

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Някои момичета си мечтаят за такъв приятел, а ти се оплакваш. В началото може и да ти е малко кофти, но после като започнеш да изпитваш удоволствие ще си щастлива, че имаш такова момче до себе си.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

cigan4eeeeeeeee
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от puzzle

И какво, като чета форума и всяка втора тема е "свършвам само като я погледна" да се чувствам дефектен ли?
    hmm ama chas i polovina klatene ili tfa s lubovnata igra?

Guest
    е ти кво искаш?Да свършва бързо ли?

Guest
    бади щаслева от това след време и 30 40 мин щтесати малко

Супер фен
    kvo po-hubavo ot tva da te klati 4o min. bez da spira
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Plovdiv, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от cigan4eeeeeeeee

Всичко.
    Rastafari stands alone!

cigan4eeeeeeeeee
    Guest

Всичко.
    ми кфо са фукаш бееее тука стаа въпрос за съшинския сексуален акт а не за вси4ко,щото я си кажи за колко време свър6и 10мин? 20?

Мега фен Аватара на koalka
    Някои се оплакват от точно обратното, а ти от нещо, което е хубаво.Ако той е отгоре, ти няма да се изморяваш толкова бързо, това ми е чудно.30-40 мин. минават бързо при това.С времето ще свикнеш.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    С времето ще се радваш на този факт . Убедена съм .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    40 минути въобще не е много, на мен не ми стигат толкова. С течеине на времето и на теб ще почнат да не ти стигат. Правете си почивчици, в коиот да се гушкате и давайте пак, така и 1:30 ще издържиш. Как звучи ще "издържиш" все едно момчетото ще те коли И ако използвате Дюрекс пърформа, му кажи повече да не купува от тях, защото те са за задържане на еякулацията.

Guest
    sa4ustvam ti , 4esno ! Vie pak kakvo ste se hvanali za tova "mom4e - me4ta " ! kajete mi kak da pravq sexs 30 - 40 min , non stop pri uslovie , 4e mi e gadno i me boli ! Ami ne stava ! taka , 4e tova mom4e - me4ta , NE BLAGODARQ !
    sigurno s vremeto se opravqt ne6tata !

Град
    Plovdiv, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от cigan4eeeeeeeeee

Всичко.
    ми кфо са фукаш бееее тука стаа въпрос за съшинския сексуален акт а не за вси4ко,щото я си кажи за колко време свър6и 10мин? 20?
    Ти тъп ли си? Коко мислиш, че продължава любовната игра, когато имате на разположение по-малко от 2 часа? Час и нещо? Ем не, бъркаш се.

"Същинския сексуален акт" продължи около час. Съжалявам, че съм събудил комплексите ти, но какво да се прави. Както има една приказка "някои просто го могат".

Нямам търпение досега недокосвалите момиче лапенца, които свършват за 15 минути (тоест половината от форума) да се изредят след тоя пост да разправят, че лъжа или преувеличавам, ама кво да се прави. Един мъж най-му пада самочувствието като го засегнеш на тема "полова активност". А намери ли се някой който да е нещо повече в леглото от него, гледай сеир.

Чакам с нетърпение ордите от 13-14 годишните създатели на теми със заглавие "представих си я как ще си съблече блузата и без дори да го докосвам, свърших".

"Елате повече"
    Rastafari stands alone!

Мега фен
    Случайно да се казваш Дани?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си