- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Музика и секс :Р
Правили ли сте стрийптиз на приятеля или приятелката си..И когато правите секс обичате ли да слушате музика и ако да каква
![]()
Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.
Ми неква подходяща ...
Нещо по-романтично, по-бавно и възбуждащо. Такиа раоти![]()
161He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.
Това ще бъде изненада, която обмислям от скоро да му направя. Без повод, просто ей така да го зарадвам.. до сега не съм му правилаА пък музиката не знам каква ще подбирам .. нещо бавно
![]()
>>> House Music <<<
mi mai ne sum probvala oshe tova sus striptiza,no ima vreme za vsichko.Otnosno muzikata..zavisi ot nastroenieto.. ot neshto bavno i lirichno( retro baladkite raztapqt vseki chovek) do malko po-div metal.Drug variant e erotic music.Pak kazvam vupros na vkus i nastroenievajnoto e lubv da ima
![]()
![]()
Хайде някой да ми каже как да му направя най-зашеметяващия стриптийз![]()
![]()
![]()
![]()
Наистина искам да го зарадвам, а знам че с това ще се получи
Плс [-o< [-o<
Мхмммм интересуваха ме ваште отговори,за6тото моя приятел от много отдавна иска да му направя,ама не мога срамежлива съм а и не си харесвам тялото,което е голям проблем иначе и музика съм си избрала :![]()
Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.
Първоначално написано от RnB_Ku4kA
съвет..по добре не му прави кат си комплексарка ..
аз слушам музика по всяко време..докато уча,докато говоря по тела примерно,докато си почивам..по всяко време обичам,само по време на секс не се случва често,защото той казва,че го разсейвала..
а стриптийз естествено,и аз на него и той на мен...всякакви игрички обичаме..ние сме разкрепостено семейство..![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Първоначално написано от xixi2
Vupros---> zashto?Moje da e kompleks no kato se opita moje puk da se izbie toq kompleks za tva mersi vse pak za suveta ti![]()
ми избий го през зъбите тоя комплекс ве ?! тцтц
хе хе колко лесно е да го кажешкакто и да е смятам да му направя този еротичен танц
![]()
ам добре че см аз да те навия аре направи и на мене един![]()
всъщност стриптийза много ме кефино все още не мога да се отпусна напълно пред приятеля си за да го наравя просто защото сме заедно от твърде кратко време
а за секса на фона на музика... ми то това си е класикаа каква? ами зависи от настроението и желанията ми
когато искам по-бурен секс и музиката е по-предизвикателна, когато искам нещо по-нежно съответно и песните имат романтични нотки
и бебо винаги се съобразява с мен
![]()
честно казано Million Stylez-Miss Fatty не ми се връзва по никакъв начин със правенето на секса, особено мелодиятано виж песни като Blero - Sexy Moves (има доста еротика в тая песен
и Massari - Real love (си е просто класика за бавен секс
)
а Another Level - Freak Me няма втора като неяяяяяяяяя![]()
Не съм правила стриптийз ,но иначе за сек най-добре е Madonna-Justify my love
M da predloja i az malko pesnichki :P Iio - Is It Love mnogo si mi haresva na Madonna - Erotica sushto biva a tazi Blero - sexy moves mnooogooo si me radva :P ako nqkoi moje da mi dade prevoda i teksta na pesenta mn shte sum mu blagodarna :P a za drugi pesni Madonna - Justify my love sushto stava obache e mn izturkano ...ima i mn house koito stavat za slushane po vreme na seks :P
mdam mnogo qk tekst i melodiq ..... zaribih vsi4kite mi priqteli po taq pesen![]()
и Massari - Inta Hayati е божествена за секс![]()
но да си кажа с ръка на сърцето няма по-добра от
Another Level - FREAK ME![]()
![]()
![]()
![]()
mdaa taka e ..amm a kakvo shte kajete za Iio - Is It Love ?
tq sushto e baq priqtnichka
![]()
аз съм правил и са ми правили стриптиз за наи подходящи песни за това споредмен са Madonna-Justify my love и Joe cocer - you can't live (но не съм сигорен дали се пишеха точно така) а за секса музиката да е възбуждаща
![]()