.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Град
    Приморско

Музика и секс :Р

Правили ли сте стрийптиз на приятеля или приятелката си ..И когато правите секс обичате ли да слушате музика и ако да каква
    Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.

Ми неква подходяща ...
    Нещо по-романтично, по-бавно и възбуждащо. Такиа раоти
    161 He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Това ще бъде изненада, която обмислям от скоро да му направя. Без повод, просто ей така да го зарадвам.. до сега не съм му правила А пък музиката не знам каква ще подбирам .. нещо бавно
    >>> House Music <<<

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    mi mai ne sum probvala oshe tova sus striptiza,no ima vreme za vsichko.Otnosno muzikata..zavisi ot nastroenieto.. ot neshto bavno i lirichno( retro baladkite raztapqt vseki chovek) do malko po-div metal.Drug variant e erotic music.Pak kazvam vupros na vkus i nastroenie vajnoto e lubv da ima
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Guest
    Хайде някой да ми каже как да му направя най-зашеметяващия стриптийз Наистина искам да го зарадвам, а знам че с това ще се получи Плс [-o< [-o<

Град
    Приморско
    Мхмммм интересуваха ме ваште отговори,за6тото моя приятел от много отдавна иска да му направя,ама не мога срамежлива съм а и не си харесвам тялото,което е голям проблем иначе и музика съм си избрала :
    Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.

Цитирай Първоначално написано от RnB_Ku4kA
    Мхмммм интересуваха ме ваште отговори,за6тото моя приятел от много отдавна иска да му направя,ама не мога срамежлива съм а и не си харесвам тялото,което е голям проблем иначе и музика съм си избрала :

съвет..по добре не му прави кат си комплексарка ..

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    аз слушам музика по всяко време..докато уча,докато говоря по тела примерно,докато си почивам..по всяко време обичам,само по време на секс не се случва често,защото той казва,че го разсейвала..
    а стриптийз естествено,и аз на него и той на мен...всякакви игрички обичаме..ние сме разкрепостено семейство..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    Приморско
    Цитирай Първоначално написано от xixi2

съвет..по добре не му прави кат си комплексарка ..

Vupros---> zashto?Moje da e kompleks no kato se opita moje puk da se izbie toq kompleks za tva mersi vse pak za suveta ti

ми избий го през зъбите тоя комплекс ве ?! тцтц

Град
    Приморско
    хе хе колко лесно е да го кажеш както и да е смятам да му направя този еротичен танц

ам добре че см аз да те навия аре направи и на мене един

Мега фен Аватара на iiirish
    всъщност стриптийза много ме кефи но все още не мога да се отпусна напълно пред приятеля си за да го наравя просто защото сме заедно от твърде кратко време
    а за секса на фона на музика... ми то това си е класика а каква? ами зависи от настроението и желанията ми когато искам по-бурен секс и музиката е по-предизвикателна, когато искам нещо по-нежно съответно и песните имат романтични нотки и бебо винаги се съобразява с мен

хмм това е една от най-яките комбинаций,особено ако имаш хубава уредба и чувстваш басовете...музиката на която обичам е различна..но сега тия дни се върти само около 2 песни които са Million Stylez-Miss Fatty и Another Level-Freak Me(препоръчвам я на всички!Карате да правиш само хубави неща )

честно казано Million Stylez-Miss Fatty не ми се връзва по никакъв начин със правенето на секса, особено мелодията но виж песни като Blero - Sexy Moves (има доста еротика в тая песен и Massari - Real love (си е просто класика за бавен секс )
    а Another Level - Freak Me няма втора като неяяяяяяяяя

еми зависи коя версия имаш на песента..ако искаш NSVIPER ми е Скайпа и ще ти пратя тази която имам аз и да чуеш за какво става на въпрос а Freak Me е посто....no comment

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не съм правила стриптийз ,но иначе за сек най-добре е Madonna-Justify my love

Голям фен
    az bih pravila striptiz ama pyrvo iskam da si haresam pesen i da si izmislq tanc za da e vsichko idealno. a inache za po vreme na sex predpochitam neshto romantichno i da e mnogo tihichko

Град
    Приморско
    M da predloja i az malko pesnichki :P Iio - Is It Love mnogo si mi haresva na Madonna - Erotica sushto biva a tazi Blero - sexy moves mnooogooo si me radva :P ako nqkoi moje da mi dade prevoda i teksta na pesenta mn shte sum mu blagodarna :P a za drugi pesni Madonna - Justify my love sushto stava obache e mn izturkano ... ima i mn house koito stavat za slushane po vreme na seks :P

a tazi Blero - sexy moves mnooogooo si me radva :P
    кво приказваш

Град
    Приморско
    mdam mnogo qk tekst i melodiq ..... zaribih vsi4kite mi priqteli po taq pesen

и Massari - Inta Hayati е божествена за секс
    но да си кажа с ръка на сърцето няма по-добра от

Another Level - FREAK ME

Град
    Приморско
    mdaa taka e .. amm a kakvo shte kajete za Iio - Is It Love ? tq sushto e baq priqtnichka

Град
    софия
    аз съм правил и са ми правили стриптиз за наи подходящи песни за това споредмен са Madonna-Justify my love и Joe cocer - you can't live (но не съм сигорен дали се пишеха точно така ) а за секса музиката да е възбуждаща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си