- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как "глезите" гаджето си ....
Засега няма да ми трябва но може на някой др да му трябва да знае как да накара половинката си (моментната) да се чувства добре при него/нея
![]()
Ако е гладна и давам да хапне![]()
.Също така обичам да й правя гъди гъди и шушу мушу. :P
2т. системно
Кефи са като го пипам по косичката, по-точно по главицата, щото е бръснат.
Зависи какво разбираш под глезене.Обичам понякога да го глезя, но не винаги.![]()
рядко го глезя, че да не вземе да свикне![]()
например когато е обръснат го милвам по лицето, обичам да му бия леки шамарчета по врата, също обичкам да се гушвам в него, което си е чисто глезене, понякога когато ядем му давам някое парче в устата и т.н.
но все пак с глезенето не трябва да се прекалява
![]()
Първоначално написано от anito.sl
Лелееее, значи аз нон-стоп го глезя, ако това е глезенето.
Глезене за мен е да му купя нещо без повод или да го изненадам приятно. Да се облека по специален начин или нещо такова, което знам, че ще му стане драго.
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
набираме още примерине и ко от тфа че няяте гадже ... и аз ням .. ама давайте мнения
квот си мислите
![]()
bre,momche mechtaПървоначално написано от Amayo
![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
То тя си е наглезена,нема ко да я глезя![]()
Просто го парвя щастлив с присъствието си![]()
Голяяяяям проблем....Той винаги държи да ме глези...за него тва е да ми плаща сметки,да ми угажда...на което аз се ядосвам и почвам да гледам лошо...хилади пъти съм обяснявала,че за мен глезенето е да ми обръща внимание и дори 1 отваряне на врата ме кара да се чувствам специална.Само,че неговите разбирания са други...често се чудя от какво има нужда,той всичко си има...не знам как аз бих могла да го глезятва ми е проблема...така,че и аз имам нужда от съвети...освен да го изненадвам от време на време с някви неща,друго не ми хрумва,но имам жестока конкуренция в негово лице,той трудно би могъл да бъде надминат...
hahahahahahah e mi ako znaeh vzaimno si dostawqme udovolstvie ade trapka e![]()
:d
Tu es un r
Ами целувам я,гуделичкам я по стомахчето и я пляскам по дупето \/
хм... има много начини
да станеш преди него и да му направиш нещо за закуска; да забележиш, ако си хареса нещо на някоя витрина, докато се разхождате и да му го купиш; да накараш някой негов приятел да го замъкне по средата на центъра на рождения му ден, уж, за да му даде нещо на бързо и да изскочиш изневиделица с 30 балона с хелий и плюшено мече; да му устроиш парти; да свършиш нещо, което му е наложащо, но има натоварен ден и няма време (например да му вземеш часовника от ремонт), да му направиш хубаво масажче, ако усетиш, че е изморен... и други....
но при мъжете глезенето е по-голям проблем, защото някои не обичат много да ги лигавят, докато нежния пол се радваме и на най-дребното, стига да е специфично и да е вложено старание, или поне аз![]()
Ако един ден се събудиш и не видиш Слънцето, значи или си мъртъв или ти си Слънцето.
Ха... с много неща го глезя..напоследък си мисля че даже тва че сме заедно още си е глезене...
2 т. от правилника. Бан на профил
az si nqmam gadje vse oshte de no mislq che men lichno bi mi bilo priqtno ako mi pravi drebni podaracheta kato naprimer malko plusheno meche ili sarchice na koeto pishe I love you ili neshto ot sorta
глезая го много с всичко
Първоначално написано от Ice_Queen
![]()
![]()
Ето това беше добро...като се замисля май и при мен е така...
Ashantitu мерси много, за съжаление мога да се възползвам само от 1-2 нещаа...
Първоначално написано от ThePainIsReaL
auuu lo6a si
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!