.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Девил Мей Край
    Guest

... Еми нещо мн ме боли ...

Еми ... аз съм на 16 скоро ставам на 17 ... приятеля ми и той е на 17 ... и случи се един ден решихме да го направим ама аз ли съм тясна той ли е тъп мн болеше мн зор беше ... ! Пробвахме на следващият ден ... беше още по зле ... мн ме болеше и направо незнам ! Бебешко олио даже позлвахме ама ... мне ... ! Тия два пъти бяха за околоооо 20 мин ... и то без презерватив ! Снощи си викам " ае май сичко се оправи няма да ме боли толкова ... искам пак " ама НА ... третият път беше толкова зле че щях да ревна ... УЖАСНО болеше а той беше доста внимателен и трита пъти ... ! Ние ли грешим ... аз ли съм тясна той ли е дебел или и двамата сме зле ... незнам ... ае светнете ме нещо че мн ни се прави ... ама нещо мн боли ...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Той е некадърен

Девил Мей Край
    Guest

що

... що ...

Фен
    Град
    У Нас!
    Нормално е да те боли малоумно животно такова.Иска се време да зарастне раната от първия контакт,не като някой невидял хамалин още на следващият ден да се мъчиш да го правиш.Тази регенерация не става за 2 часа,изчакай една седмица,пък тогава пробвай.

Девил Мей Край
    Guest
    Добре де аммм ... мен както парвия така и третия път мн трудно ми влизаше... и ме болеше особенно третия път.... еднакво тясно си седи ... всмисъл нетрябва ли да влиза по лесно ... да се е разширило поне малко ... дз ...

Той може изобщо да не е разкъсал химена, ама както и да е ... :P
    Я му кажи да разгледа по-обстойно, за да е сигурен в това което прави. Може ципата ти да е като бетон. Да не ще да се дава. Да не е той човека знам ли ...
    161 He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.

напълно възможно е да не е успял да разкъса ципата.ама вие верно не се ръгайте секи ден,при някои момичета е просто така самата ципа е по еластична и трябва време.при мен специално не беше така усетих съвсем леко порязване и тва беше.просто при сяко момиче е напълно индивидуално не се притеснявай.сичко ше е ток и жица

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Emi neka da se vyzbudi maximalno.. Neka da te lije pyrvo.. posle s prysti da probva.. pyrvo edin.. posle ftori.. ti trqbva da se otpusnesh mnoogo hubavo.. a ne da chakash sys stisnati zybi da te zaboli.. Inache spored mene toi vyobshte ne e uspql da razkysa himena.. Izchakaite malko vreme i probvaite pak.. I osven tova - bolka shte ima.. prosto trqbva da q iztyrpish!

Мега фен Аватара на koalka
    Проблема според мен е в него, защото е нормално ти да си тясна в началото.Говори много сериозно с него и му кажи да те възбуди повече.Не знам как си я търпяла тая болка повече от един път.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ама ти да не си била сухичка ? Той въобще предразположи ли те , пробва ли с едно пръстче , с две пръстчета и т.н. .. лизане и разни такива или направо ти го вкара ?

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    kaji mu da ryga s krak 6 te otvori garanciq a za tva 4e seki pyt bolqlo da ne te e otcelil v dupeto podari mi kompas4e da razbere kade se namira

Девил Май Край
    Guest
    Еми чесно казано и ме лиза , и бебешко олио слага , и с пръсти ръга поне 15 минути първо с 1 после с 2 а за три просто неможех и да си мечтая ... щото ... мда ... ! И пак ме лиза и т.н. ама ... се тая ... болеше си ... . После след около 10-15 мин ми го вкара целия ... болката почти отмина взе да ми става хубаво и така около 20 мин и всичко ОК ... ! И на следващият ден всички надъхани за яко секс и КВО ... по тясна бях от преди и ... мдааа болеше ... изобщо дз бъгава съм няква ... ! Та пак ви казвам лиза ме пробва с пръсти и с бебешко олио и се тая ... ако някой има други идеи да казва ... ... _|_

Guest
    hahahaha
    dobre ma ili se podigravash za da vidish kak 6teti otgovorqt horata ili ne si 4ovek kva si takava ebal 3-4 pyti o6te ne bila otvorena bila i tqsno bojee onq trqbva da e s nai malkata pi6ka e da ne te e rygal azis hahah basi rabotata q se opravqi vzimai edna 4etka za zybi i rygai dokato ti tekne tctc bivali takiva raboti ko trqbva az shte doida 6te ti go rygna ta opraq toq kat nestava ma ne e tam rabotata kaji mu da si kupi pompi4ka za udyljavane na kura 4e dano mu porasne ili ti si vzemi edno mengeme i navirai i rashirqvai ahha opravqte se be hora vse pak seks se opitvate da pravite ne rodeo

Според мен...
    Трябва да изтраеш малко да обработи терена, така да се каже. Няма как да не боли... ще изтраеш малко. А този младеж сигурно е прекалено внимателен.
    Пристрастен съм към секса.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    след няколко поредни опита може и да успеете

Повече от фен
    ми нормално е тфа бе,ти кфо си мислиш,че като сте се чукали веднъж и то за пръв път и на следващия ден ше може да ти влиза глава ли?или няма да те боли? нормално е химена е разкъсан...не стаа да заръгаш на следващия ден.Ше те боли поне още няколко пъти, мен понякога си ме боли,първите няколко път бяха почти еднакви,смисъл,трудно влиза.Не да ми го вкара от веднъж,абсурд!!!нз дали ше се случи някога хаехахе вкарва го бавно,леко,постепенно , после почва леко да се движи да се разшириш и после почва блъскането ахахех и така ше стане ...и кфи са тия масла т,и не се ли овлажняваш ,щото аз съм като чешма ае успех

Девил Мей Край
    Guest
    Май просто при мен нещата ще станат малко по трудно ... но дано се справим ! Иначе благодаря за съветите ^^ ! Иии незнам защо някои си мислят че се шегувам . Дано всичко се оправи че направо черно ми се видя последният път ...

абе той ако не те възбуди как нема боли,поне т'ва е мойто мъжко мнение...То трябва да станиш мокра отдолу и то си влиза самичак

Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    Той е некадърен
    =D> =D> =D>

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от doky
    Нормално е да те боли малоумно животно такова.Иска се време да зарастне раната от първия контакт,не като някой невидял хамалин още на следващият ден да се мъчиш да го правиш.Тази регенерация не става за 2 часа,изчакай една седмица,пък тогава пробвай.
    каква регенерация кви 5 лева бе..вие тъпи ли сте кво ?

Аз съм Девил Мей Край та ... :

Като гледам всеки има различно мнение по въпроса ... май сама ще трябва да реша кое е най-добре но просто немога да разбера защо той да е некадърен ... ?!?! Тва че аз съм тясна и че ме боли като за световно той кво е виновен ... ? Чесно казано незнам може и така да е ама ... работата е там че всеки различно му се е случвало и всеки дава акъли и ... тка ...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от He3aBuCuM
    Той може изобщо да не е разкъсал химена, ама както и да е ... :P
    Я му кажи да разгледа по-обстойно, за да е сигурен в това което прави. Може ципата ти да е като бетон. Да не ще да се дава. Да не е той човека знам ли ...
    Така мисля и аз..
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си