- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- gnusnoo !
zdraveite! predi nqkolko dni spah s edno momi4e i stana ne6to koeto mi sa slu4i za parvi put! ebah q v dupeto.. i tq sa nasra!!!!!! ne moga da razbera... za parvi pat mi se slu4i i mi stana mnooo kofti v smisal naprao gnusno ! vikam i 6to tai tq nqkva pritesnena vika ne znam .. mnoo kofti e naprao ... kajete mi tui ne6to normalno li.. slu4valo li vi se e li kvo ili pak na men gnusotiq !!![]()
Кой знае как си я е**л ... Сигурно кат някое Животно![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Ами до колкото знам се е случвало !Не си първия,по принцип винаги има такава опасност,когато се прави анално!Един съвет-не го разпространявай , щото е много кофти сигурно както за тебе така и за девойката![]()
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
normalno e da stane taka osobeno ako ti si gi pravil po-burzo i pri izvajdaneto se polu4ava vakuumi zatova se e polu4ilo tova.trqbva predi analen sex momi4eto da si napravi klizma ili da e hodila do toaletna nqkolko 4asa predi tova.i vse pak ne razbrahte li,4e tova ne e mqsto,prednazna4eno za sex,a za suvsem drugi ne6ta?kato iskate da experimentirate s takiva gluposti e normalno da stavat podobni gafove.
Mnogo qsno 4e e normalno.4esto se slu4va!moje da ne e vseki pyt,ama trqbva da se ima v predvid 4e 6e stane!i vse pak ne razprostranqvai![]()
afff ujasssmi spored men puk ne e mn normalno tva !!!
Кое не е нормално?Това че са правили анален секс или че се е на...ла.Първоначално написано от tedinkata_
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Виж какво, това си е напълно нормално. Случват се такива гафове. Не е приятно, знам, но повярвай, на момичето й е още по-кофти. Ако поне малко държиш на нея, не трябва да се държиш кофти, да се отвръщаваш или нещо от рода! Представи си, ако на теб ти се случи! Ще ти е много кофти, нали? А представи си сега, ако теб те подиграят за такова нещо... Просто се постави на нейно място. А и не забравяй, че този гаф е станал заради тебе. Ако го правиш бавно и го изваждаш бавно, ще се избягват такива гафове.
Та ей за това такъв вид секс се прави с човек, когото много обичаш, познаваш и не ти е ни най-малко гадно от него.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
xax mi psolednotoПървоначално написано от siXt_senSe
![]()
Еее,не сте ли чували изразът "Насра се от кеф!"?
Следващият път не така брутално,батка...
абе не знам дали е нормално или ненормално,но съм чувала че след анален секс не е хубаво да стискаш момичето за паласките ,за да не се изпусне![]()
![]()
само не разбрах момиченцето в/у тебе ли се изсра или на леглото..![]()
![]()
![]()
I am a violet butterfly !
То че е нормално и че се случва е така, ама ти че си ръб също не е далеч от истината.Първоначално написано от Анонимко
Като не си е правила клизма нормално да се случи, ама ти ако си пич, ше направиш всичко възможно да прикриеш това, че се е изпуснала и ше отидеш да си го замиеш без да коментираш случката. Не е било нужно да сдухваш мацката.
Следващия път с другата дето ти пусне там, не прави тази грешка![]()
Забавно !!!![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Първоначално написано от tedinkata_
Защо да не е нормално?Както каза Chiana напълно нормално е и да станат такива гафове.Все пак говорим за анален секс.За това винаги съм била против него
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Em 4ovek mnogo normalno e!Osobeno ako go izvadi6 nakraq po rqzko puk i e dobre predi analen sex momi4eto da si pravi klizma(prodava se vuv vsi4ki apteki)ili nqkolko 4asa predi tva da e hodila do tolaletna...
AXAXaxaxAXAXAXaxaxXAAXAXaxaxaxxaxa![]()
![]()
![]()
![]()
TI SI PO VINOVEN OT NEQ!VNIMAVAI DRUG PAT![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Нормално е я! Ама за да стане такъв гаф ти си виновен. Ако го вкарваш и особено изкарваш бавно и много внимателно няма такава опасност. Ах мъже такива!И после пита що била станала такава "гнусотия"! Като си некомпетентен не е** там горката девойка 4е после тя ги отнася епитетите зарад твойта глупост!
abe vii ste namerili kade da se ebete zna4i...gospod e dal gaza za srane ne za ebane.
Ами както казаха,нормално е и ти си виновен до голяма степен за случилото се.Следващия път малко подготовка и по-внимателно.
=D>Първоначално написано от JenKa`
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
ами виж на СЕКС ГАФОВЕ 2005 на 1ва или 2ра стр незнам . и там има такъв . тъй 4е не си единствен.
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Ama kvo trqq da kaja kato otida v aptekata?Kvo da iskam na aptekarkata???Първоначално написано от MissG
![]()