- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм,помогнетееее
Харесвам много едно момче от много време се познаваме,но не бях забелязала чара му.Сега помолих един от обчите ни приятели да ми помогне да станем гаджета,а и на 3 сме на купон заедно моляви кажете ми как да се държа в даскало а и на купона,за да го спечеля.
Най-вече трябва да му покажеш, че го харесваш, да говорите повече, да флиртувате.Но ако той не отвърне на чувствата ти, ти нищо не можеш да направиш.![]()
Дръж се така както се чувстваш - без никакви задръжки !!!
161He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.
Мале дано да успея мн ме кефи тфа момченце,стискайте ми палциии
Първоначално написано от koalka
Еми ако се държиш по-предизвикателно всмисъл примерно си обличаш нещо разголено и секси нали, със сигурност ще го забиеш, но има опастност да не те вземе на сериозно... Нз ти си решаваш сама трябва да прецениш границата успех![]()
ВлЪбена си, да.
Личи ти.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
![]()
![]()
![]()
![]()
smeeh smeeeh smeeeh.....харесваш го ама чак ся забелязваш чара му
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Не мога да ти кажа как да се държиш,това само ти можеш да си го определиш,но мога да ти дам само един изпитан съвет - не намесвай 'общи' приятели.Повярвай ми,не е добра идея.
Е нали имаше приятел наркоман , дето много обичаше . Кво стана с него ? Нещо го заеба както гледам
Tова е темата на сестра ми но е от моята регистрация
Ооооо хора вие не можете ли да се даржите просто нормално... Защо трябва да се държиш някак си.... Така или иначе все някога ще разбере истинската ти същност.....
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
napulno sum suglasnaПървоначално написано от koalka
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
'почвам да си мисля, че страдаш от раздвоение на личността... добре, че нямаш и братовчедки, които да ти ползват регистрацията...Първоначално написано от inloveindani
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
мани, мани от такива заблудени аманПървоначално написано от LO6IQ
хехе ами наисина добре, че нямаш и по-далечни роднини да ти ползват регистрацията, че тогава народа тука хептеп не откачи
![]()
![]()
![]()
булка......ти кои клас си ве......мамаикоооо0о0о0о0о ...........ФЛИРТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!Първоначално написано от inloveindani
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}