.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Kak da go nakaram?

Kak da go nakaram?

Kak Da Go nakaram da me celune?men zashtoto me e sram ii izob6to kak da go nakaram da dopre ustni do mene....nz kajete nqkoi trik

Мега фен Аватара на koalka
    Няма как да го накараш.На сила нищо не става.Целуни го ти.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Мдам ,просто го издебни.Примерно седнал е някъде..отиваш при него бавно,сядаш и започваш да му говориш нещо тихичко на ухо и по някое време бузка и натам си знаеш . нз аз бих се изкефила ( ако бях момче ) ако някоя яка дойде и някво неочаквано ме целуне..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Седни при него,не говори и го гледай средото4ено в о4ите и в същото време предизвикателно.Хвани му ръцете предполагам ве4е ще се е досетил кво искаш да направи.Айде успех
    Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    abe imashe v edin film(zabravih koi beshe ) strategiq za celuvka trugvash kum nego,doblijavash liceto si do negovoto i mu ostavqsh toi da napravi poslednite 5-10cm za da te celune ako si ot po-iniciativnite naprao go fashtash i go....razmechtah se
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен
    Nqma trik da go nakarash da te celuni.Shtom ne go pravi toi ... napravi go ti.
    Обичам те <3 !!!

ama az sum sigurna 4e toi iska!ama.....ne moga sram me e ii blagodarq na vsi4ki 4e se otzovahte :P

Ми сложи си главата на рамото му...почакай малко,поговорете си и изведнъж хоп му скочи кат гладно куче чакай да те погледне и така,цункай го,се пак е момче,надали ще откаже,ако беше момиче има вероятност да изядеш шамар,ама при момчета нема ко се притесняваш

prosto idi pri nego i go celuni ili mu namekni savsem leko ne da prozvuchi kato zapoved

Вземи му нещо негово и той като си го поиска му кажи,че ще му го дадеш срещу целувка

Цитирай Първоначално написано от koalka

Фен
    Град
    Монтана
    гледай да останете някаде двамката самички...и ..бъди романтична..тва с главата и рамото много може да мине ако примерно неволно лежите да кажем у вас да гледате филм или просто да си говорите..дано да няма тоя малко неловък момент на мълчание..и при никакво положение не се паникьосвай
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Nqma trik da go nakarash da te celuni.Shtom ne go pravi toi ... napravi go ti.
    tva e nai-dobrata taktika
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от koalka

Град
    v edna bqla staq s meki steni

Re: Kak da go nakaram?

Цитирай Първоначално написано от Y4u/\u6Te
    Kak Da Go nakaram da me celune?men zashtoto me e sram ii izob6to kak da go nakaram da dopre ustni do mene....nz kajete nqkoi trik

Съблечи се гола пред него...ако нищо не направи е гей ... тогава искренно ще те съжелявам ...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

AZ SUM NA 13 TOI NA 17....

Град
    Пловдив
    Може да му се помолиш..не бе недей..най-добре ти го целуни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си