Та .. еми на 17 години съм и до сега не ми беше идвал месечния цикъл водиха ме по гинеколоци и т.н. ии все ми казваха има време пий витамини не се притеснявай но успях да накрам майка ми да отидем на по голям специалист защото чувствах че наистина има проблем.И наистина имаше
Откриха ми така благозвучния Mayer-Rokitansky-Kuster-Hauser Syndrom
което ще рече че от самото ми раждане съм се родила без матка и към 5 сантиметрово влагалище .. приятно нали?
Чесно казано очаквах да е нещо гадно и е такова .. представете си .. 1во няма да мога да имам деца .. това е абсурд 2ро 5 сантиметрово влагалище как ви звучи а?На мъжа ми пишката сигурно тряя да е .. 4 санта хахаха оле ..даже незнам защо ми е смешно .. незнам как ще го преживея ... в днешно време всичко е "all about the sex babe" ... сега ще ми направят малка операцийка за да разберат какво точно е защото май още не са сигурни хах .. след това доколкото четох ще има още по приятни процедури поне да съм способна на пълноценен секс .. мисля че тези 2 дена психиката ми се срина тотално .. въпреки това .. i keep going ...
пускам тази тема не защото ми трябва помощ (на мога да я получа и от вас без това) ..или защото търся състрадание ..
влизам в този форум рядко но винаги попадам на теми "гаджето ме заряза искам да ума" .. ех момичета ако за това нещо се умира ..незнам аз какво трябва да правя вече..