- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПЛС някои да пише
така...с приятелката ми сме близо 1 седмица заедно...и до сега не сме се целунали с език!само целувка по бузата или устата...некфо гадно е
не че аз некво против еми...нз явно тя се дърпа
![]()
даите някакво мнение!
Моля ви!![]()
Леко с език оближи или близни устните йПървоначално написано от :С
,мисял че е хубав намек.
2 т. от правилника. Бан на профил
Нима момичетата се дърпат да се целуват с език?!?!?!!?Първоначално написано от ХодещСъвет
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Божееееееееееееееееееееее ееееееееееее.......
Езика е ужасно готина част от тялото на човека,а френската целувка е......Мърррр![]()
Да, оближи ми пикалото. МърррПървоначално написано от Ice_Queen
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Пф да бе ,кажете че не ви кефи и вас..а тва беше гнусно...Първоначално написано от ХодещСъвет
![]()
![]()
![]()
namecite gi ima6e sekfi no nikav otg.
a i bati pomo6ta na ostanalite![]()
Их и аз иам тоя проблем,я давайте некви съвети![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
без лигавщини
![]()
кайте ко да прайм,при мене не мисля че се отдръпва,но просто аз несъм се пробвам,дося само веднъж съм се целувал с език...ии некво нз кво може да стане,бъз ме е да не объркам нещатата,най-мноо да я накарам да ме научи
![]()
![]()
![]()
![]()
Да,ама неможе както си седиш и хоп да и набуташ езика си в устата й...
дада да тръгна да й ближа устните![]()
![]()
тва докат си изкарам езика ще припадна бе
![]()
![]()
![]()
се пак не сички сме смелчаги първа класа
![]()
![]()
нещо което да се случи хоп изведнъж,или начин да я заговоря относно това
![]()
![]()
Лел пич,нестава толкоз лесноА и както казах аз немога с език
се пак 10x съветите
![]()
К тогава..... близни я по врата и кажи : Чувството на езика ми по вратлето ти е прекрасен,представи си какво ще е ако езиците ни (ахахахааххахахахаххахаха ахахахПървоначално написано от misli pozitivno
![]()
![]()
) се слеят в едно...
сру....
ахахахахахахаха,въпреки че на някоя по романтична тва мн ще и хареса като звучене..
ако не просто я попитай бре.няма да те изяде.питаш " обичаш ли целувките с език" или " не мога да се целувам с език,научи ме![]()
"
хахахахаПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
![]()
![]()
яко
![]()
![]()
" не мога да се целувам с език,анучи ме
![]()
тва по става
![]()
![]()
Блах доста съм срамежлив и нз дали ще мога да направя тази стъпка с облизването на устните ...Първоначално написано от misli pozitivno
![]()
Първоначално написано от misli pozitivno
да ама го кажи 1 такова тихичко,и с някоя перверзна физиономия
А момичето би било изненадано приятно...Първоначално написано от X-NRG
![]()
мале....любовчии сте та дрънка :P ...аз пък никога не съм се целувала без език..той просто сам си излиза..без майтап..карах един мой бивш да пробваме ама не се получи..ядски смешно стана после..и от тогава не се пробвам....кофти е тва че не знаеш как 'да си набуташ езика в устата й' ...ама...може пък тя да не се е целувала с език и да я е ..хм..страх/срам де да знам и аз...ако си достатъчно смел я питай направо защо..Успех!![]()
Ами хващаш я в някой ъгъл,да не може да бяга и т'ва е.Хаха не бе може да и намекнеш,по-нагоре имаше добра идейка..![]()
![]()
мда ма мене ме е срамПървоначално написано от Fucking_Bitch
ииии така тря да набера кураж
![]()
Следващият път като се целувате си вкарай леко езика в устата й.Предполагам няма да възрази.
i az taka mislq nqma da e zle da napravi6Първоначално написано от Ice_Queen
taka ama ina4e nz 6to se darpa
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Това и само да питам....На колко сте?Първоначално написано от Ice_Queen
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
aaa vie ste ludi da vi e strax da q celunete tva e ebati qkoto da te celunat nenadeino tfa e nai qkoto vinagi mn sum se radvala na takiva pi4ove taka4e davaite bez strax
By MyStIc QuEeN
И някой от присъстващите ме нарече извратен О.О
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
сички сме извратени, ти никога ли не си забавял темпото или да си се заигравал, докато си обуваш чорапите?Първоначално написано от xixi