.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от X-NRG
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Е тая тема дето я мразя...(момче с мн момичета е МОМЧЕ С ОПИТ,а момиче с много момчета -КУРВА ТВА Е ТЪПО ДА ГО........)

такааааа,щом и е кеф да го прави.всеки сам си решава.всеки търси най-доброто и тва което ще му задоволява..хм,да кажем -нуждите,какви то и да са те
    Много точно казано!!!
    аве виж са и двата сорта не са цвете за мирисане така че не нападайте само единия пол ...
    Да . Много точно се изказа МоНиТо

Голям фен
    Е тая тема дето я мразя...(момче с мн момичета е МОМЧЕ С ОПИТ,а момиче с много момчета -КУРВА ТВА Е ТЪПО ДА ГО........)

такааааа,щом и е кеф да го прави.всеки сам си решава.всеки търси най-доброто и тва което ще му задоволява..хм,да кажем -нуждите,какви то и да са те
    Отнова се съгласявам с нейното мнение! =D>
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    много ясно ..Пък и момичето,за да си сменя момчетата-значи има нещо,което й липсва с теб,нали така?! Или ти за тва не си помислил...1-во потърси причината в себе си,после обвинявай другите,всеки си има достойнство,за да търпи тъпото поведение на някого..
    f@nt@zi@

Когато едно момиче зарязва някое момче винаги си има пречина заради която го прави!Това,че те е зарязала не значи,че е курва...просто не си нейн тип!А и ние какво да кажем за повечето момчета които тръгват с някое момиче само заради секса ?! После ние сме били курвви тц тц тц...
    [b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!

hahah mi .. nqmam mnenie po vuprosa.. poznavam edna i s neq li4no ne sum si govorila ot min god

Цитирай Първоначално написано от MeG17y`
    Когато едно момиче зарязва някое момче винаги си има пречина заради която го прави!Това,че те е зарязала не значи,че е курва...просто не си нейн тип!А и ние какво да кажем за повечето момчета които тръгват с някое момиче само заради секса ?! После ние сме били курвви тц тц тц...
    iii evala mn`mi haresa mnenieto ti :P =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си