- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Според вас дали той пак ще го направи?
Значи имам един въпрос към вас. Един приятел, който пуши само трева, наскоро беше опитал амфети /състоянието му беше ужасно/ и каза, че му е късно да ги почва и, че няма да взима пак. Но днес е студентския празник и той заминава с колегите и ми каза, че ще си вземе за там "бонбонки" и така... Та мисълта ми е, ако той го направи за втори път мислите ли, че ще има трети, четвърти и не знам си колко пъти още? Принципно той е човек с воля, но не знам дали тази воля ще е достатъчна, за да го спаси от пропадане. Много съм притеснена, защото е много енергичен човек и ако почне сериозно ще превърти...
Имали ли сте подобни случаи и какво сте правили в дадена ситуация?
Аз бих искала да му помогна, но за съжаление това зависи от него най-вече...
Nqma bivsh narkoman,i ma umrql.
Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.
Az iskam samo da kaja,4e narkomaniqta i narkoticite ne priznavat mnogo 4ovek s volq!
Много ми е кофти така, защото знам, че нищо не мога да направя. А пък ако той пак започне да взима, има голяма вероятност да не иска да спре после...![]()
сагласна !Първоначално написано от ~KUCHKATA~
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ми бахти и кво като ! не моа да разбера защо ,ква е таа злоба към наркоманите ,е вярно не че е хубаво ама тва че те нямат воля да спрат значи че някой тряа да им помогне !!!Според мен трябва да се опиташ да му помогнеш по некав начин![]()
Ami pro4eti temata deto pi6e amFeti moito mnenie i na Illusion i si naprai izvodite...
XAEHXEHXEAHEHEHXEHAXEHAXEAHXEAHEXAHПървоначално написано от ~KUCHKATA~
Ти възприе ли какво написа?
Я напусни веднага.Първоначално написано от ~KUCHKATA~
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тва че ти си отрасла в саксия и че не си минала през нищо особено освен пътя от вас до училище не значи че няма бивш наркоман ЗАЩОТО ИМА !!!
и то не един и двама....
napulno sum suglasna s tebe,vseki sam si pravi smetkata dali shte vzima ili nqma apuk i dori da zima kvo ot tova q pro4eti kolko umreli ima ot amfeti i sled pro4eti i kolko umreli ima ot alkohol mai mai shte sa mnogo pove4e nemislish li?Zatova 4e vseki da si pravi kakvoto si znae i kvoto mu haresva!!!Първоначално написано от Анонимко
Прочетох и много хора са ми казвали подобни неща. Явно нищо не мога да направя, ако той сам не направи нещо за себе си.Първоначално написано от /wan`a`doo/
Нямах предвид амфетито (твърдо против съм тях - ама поне не прая няква глупава пропаганда дет да карам хората да не зимат и да си вярвам че им остава нещо в главата)Първоначално написано от Анонимко
Става дума за това че секи си прай квото си иска и никой няма право да му каже нищо. Тва че онова момче са нацъркало голяа раота и пак да са нацърка кво от тва ? Събитето на века.
И да тва чв бивш наркоман нямало напрао ... ново двайсе![]()
![]()
![]()
Наркомана си е наркоман точна.
![]()
Az mislq 4e shte ima zashto i as bqx taka are edna linika za kupona are oshte edna za diskotekata are pak are pak i kfo ne moga da gi otkaja za tva xodq v dom za narkomani za da otkaja narkoticite kaji na tvoq priqtel 4e nqma nikakuv smisam da zimasj narkotici..nqma nikfa faida za tova
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Със сигурност ще продължи да си взима амфетки.
Така е, колкото и да е гадно. Наркоманът просто не чува, когато хората искат да му помогнат...Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
ooo q stiga!!!drusalo edin pat mom4eto golqma rabota ve4e! napraihte go narkoman we eeeeeeeeeee
to po taq logika balgariq e bakana s narkoman4eta e
uuu vie da ne padate ot nebeto e? se edno ne ste drusali . seki normalen 4ovek e probval (ili pone takova e moito obkrajenie). puk i ne moje6 da izrazqva6 mnenie za ne6ta koito ne si opital
are ostaite mom4eto namira aaaaaa
![]()
Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P
Проблемът е, че вече станаха няколко пъти и ще стават все повече и повече. Вярно е аз не съм опитвала и точно затова ме е страх за това момче, защото не знам как ще му се отрази. И реших да ви питам вас, защото знам, че ще има някой, който да знае какво е и да разясни. Вече ми стана горе-долу ясно за какво става въпрос...Първоначално написано от KoKaTa
Пак ще го направи - говори с него, но както вече казаха по-горе, че най-вече от него зависи. Айде успех и пиши...
You got all my love, living in your own hate!
ахеаххеа КоКаТа кфо да ги праиш-няа оправия...иам чуството ,че тоя форум половината е пълен с ограничени ,объркани,необразовани деца...човека изял една бонбона и вече край...ма аз се питам що не кажеш на техните да го пратат ф некоя комуна беее...вече е време..ахеаххеа като всяко интересно нещо отначалото може да е по-често после ше поспре...не се притесняай че ше мине на херца,...това го правят слаби хора според мене,който имат някъф сериозен проблем или са ф депреш...нз що прибързвате със заключенията и го праите такъф...лелеее представям си ако мойте приятели пишеха такива теми щях да полудея...кфо ви е работа да седите тука и да цъкате безмислени постове като такива теми има хиляди ,прочети и готово...ше фана да направя една реклама на Google да я пускат по няколко тв канала да се научите деа и един съвет ако е на амфети и го прай често-да лошо е щото ше се зомбира..ако искаш да му помогнеш го посъветвай да зима или кока или бонбони и не всеки ден или 2 пъти в седмицата.колкото и да не съм против тия работи това е много пък и съм За мярката(който може да си я спазва) за тия които не могат и си мисляч че такава няма-sry ваш проблем и грешка ае rspct
![]()
Явно не е...Първоначално написано от niGGa
![]()
Абе май не се чувате кво приказватеМного ясно че може да не вземе пак зависи от него
Тука се едно говорим за херца погребахте го вече
Mnogo tochno kazano,podkrepqm!Първоначално написано от sWeEt_SeEd
Iskam da kaja 4e ima biv6i narkomani,az li4no imam frs,koito bqha nai-dolu,otsqkade bqha bez semeistva i jiveeha v priqteli,no kogato govorih s ediniq toi zapali masur,no go hvarli,nqmalo kef ve4e,sq i trimata ne pu6at treva,ne se drusat i vs ostanalo. No vs se postigna s mn volq ot tqhna strana.Taka 4e ima biv6i narkomani,no vse pak umrelite sa pove4e
Е, вече мина доста време. Беше тъпо да мисля, че ще се зариби както някои други хора и ще иска нон стоп да се друса. Всъщност го прави, но не много често и честно да ви кажа не виждам нищо лошо в това.
Айде мир - човека няма да умре, просто иска да опита нови неща, но има достатъчно воля, за да не се остави това да се превърне в начин на живот.
П.П. Нямам нищо против хората, които друсат. Са да не вземете да ме нападнете![]()
vij ne se shashkai tolkova sega mu e interesno.za tova go pravi .e vse pak trea ima edno na um (koeto az nqmax)che neshtata moje da izlqzat izvun kontrol v smisul che moje mn da mu xaresa no kolkoto po burzo razbere che tva e tupo tolkova po dobre.no tva trea go osuznae sam.samo moje da go posuvetvas..............................