.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Асен Иванов
    Guest

Малък проблем!

Здравейте.
    Имам сериозен проблем , така че ви моля да се отнесете сериозно към него. И НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ :
    Аз съм момче на 15 години. Проблема ми започна когато бях на 13. Тогава открих чикията , понеже си нямах гадже, а ми се искаше ...Проблема е там че, един ден през лятото, когато бях на село, бях сам на спирката.Много ми се искаше.Погледнах надясно и видях 1 некролог, на 1но младо момиче, горкото, но...Аз си исках удоволствието и лъсках-гледайки я.Оттогава ми е гузно.
    На 14 си хванах гадже.Какво ме прихвана и й казах.Тя нищо не ми отговори.Надругия ден дойде при мен и ми подаде лист хартия, обърнах го и видях нейната снимка, тя си беше направила некролог.
    Стигнахме дотам че по едно и също време в една и съща стая, вместо да правим секс 2мата маструбирахме пред некролозите си.
    ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е?

Некрофил...
    Пристрастен съм към секса.

Re: Малък проблем!

Цитирай Първоначално написано от Асен Иванов
    Здравейте.
    Имам сериозен проблем , така че ви моля да се отнесете сериозно към него. И НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ :
    Аз съм момче на 15 години. Проблема ми започна когато бях на 13. Тогава открих чикията , понеже си нямах гадже, а ми се искаше ...Проблема е там че, един ден през лятото, когато бях на село, бях сам на спирката.Много ми се искаше.Погледнах надясно и видях 1 некролог, на 1но младо момиче, горкото, но...Аз си исках удоволствието и лъсках-гледайки я.Оттогава ми е гузно.
    На 14 си хванах гадже.Какво ме прихвана и й казах.Тя нищо не ми отговори.Надругия ден дойде при мен и ми подаде лист хартия, обърнах го и видях нейната снимка, тя си беше направила некролог.
    Стигнахме дотам че по едно и също време в една и съща стая, вместо да правим секс 2мата маструбирахме пред некролозите си.
    ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е?
    ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ (не се подигравам)
    не и двамата не сте нормални (некрофили...)
    верно че праиме грешки мааааа .... след тфа онова в стаята ..
    НО КОМЕНТ

забравих да отговоря ... НЕ ЕЕЕЕ НОРМАЛНО ВЕ ЧОВЕК!!!!!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    аз съм нормална....аз съм нормална...о да аз съм напълно нормална!!!!!!!!!!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    ко искаш да кажеш? :P

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от X-NRG
    че съм нормално нормална предполагам,ти как мислиш?ти не си ли нормален...след такава тема е хубаво да си го кажем
    2 т. от правилника. Бан на профил

Цитирай Първоначално написано от X-NRG
    че съм нормално нормална предполагам,ти как мислиш?ти не си ли нормален...след такава тема е хубаво да си го кажем
    ами не съм правил подобни неща => съм нормален ...

Град
    София

Здравейте.
    ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е?
    ти си некрофил...
    човече по-добре престани с тва,че кой знае къв ше станеш.
    Като за начало защо не лъскаш пред най-обикновена снимка... без да е некролог

Цитирай Първоначално написано от punisher
    Здравейте.
    ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е?
    ти си некрофил...
    човече по-добре престани с тва,че кой знае къв ше станеш.
    Като за начало защо не лъскаш пред най-обикновена снимка... без да е некролог
    на човека му тряя лечение тфа не е нормално ...

покъртително.напрау нямам думи.еми човече ти си напълно луд ! не си нормален!
    Никой не умира девствен..живота секи преебава !

Асен Иванов
    Guest
    Мерси че се отнасяте насериозно с проблема ми.Какво лечение ми трябва?А на моята приятелка?

Едно здраво е*а*е,земе че се опрайте,знам ли

Асен Иванов
    Guest
    Аз съм от Пловдив.Кажете ми каде има психолози

Аз съм от Пловдив.Кажете ми каде има психолози
    пич сам ако не напраиш нещу никой няя да ти помогне ...

абе я по-добре скачай през прозореца Всичко е човешка психика,ти контролираш свойте действия и желания...ако искате да сте нормални и да не правите глупости,отивате и се оправяте и не вършите глупости повече,па ако нестава или неви се иска>>>
    абе я по-добре скачай през прозореца

Град
    sofia
    lele mali takowa ne6to ne sam sre6tala v jivota si ti mai trea da vzeme6 nagrada na gines po laskane na nikroloji : ti siguren li si 4e ne ti hlopa daskata ?):????????????????????????????????????????????????!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!1
    Tu es un r

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fillis
    lele mali takowa ne6to ne sam sre6tala v jivota si ti mai trea da vzeme6 nagrada na gines po laskane na nikroloji : ti siguren li si 4e ne ti hlopa daskata ?):????????????????????????????????????????????????!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!1
    проста та не може повече...
    нали за това пита момчето бе!

Фен
    Град
    Монтана
    ае вие добре казвате че е луд ама...като гледам и той нещо е почнал да се притеснвя..
    НО това определено не го намирам за нормално...спри да го пражиш...определено няма да умреш успокой се :P :P :P
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

Guest
    ham kato sam tolkova glupava togava vzemi i spri i 6te razber6 dali e normalko ili ne . az li4no ne bih sprala na vreme

Ммм де да знам.
    Пич мога да ти кажа, че не си нормален.
    А щом го постваш това нещо тук пред всички - значи си найстина много зле !!!
    161 He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.

Град
    Варна, България
    Т'ва дето си го "описал" верно е много много гадно и гнусно и ако не се е*аваш земи се лекувай,че няма бъдеще за тебе така..
    но аз въпреки всичко мисля ,че таз тема е една от поредните "е*авки"
    Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си