- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малък проблем!
Здравейте.
Имам сериозен проблем , така че ви моля да се отнесете сериозно към него. И НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ :
Аз съм момче на 15 години. Проблема ми започна когато бях на 13. Тогава открих чикията , понеже си нямах гадже, а ми се искаше ...Проблема е там че, един ден през лятото, когато бях на село, бях сам на спирката.Много ми се искаше.Погледнах надясно и видях 1 некролог, на 1но младо момиче, горкото, но...Аз си исках удоволствието и лъсках-гледайки я.Оттогава ми е гузно.
На 14 си хванах гадже.Какво ме прихвана и й казах.Тя нищо не ми отговори.Надругия ден дойде при мен и ми подаде лист хартия, обърнах го и видях нейната снимка, тя си беше направила некролог.
Стигнахме дотам че по едно и също време в една и съща стая, вместо да правим секс 2мата маструбирахме пред некролозите си.
ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е?
Некрофил...
Пристрастен съм към секса.
ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ (не се подигравам)Първоначално написано от Асен Иванов
не и двамата не сте нормални![]()
![]()
(некрофили...)
верно че праиме грешки мааааа .... след тфа онова в стаята..
НО КОМЕНТ
забравих да отговоря ... НЕ ЕЕЕЕ НОРМАЛНО ВЕ ЧОВЕК!!!!!
аз съм нормална....аз съм нормална...о да аз съм напълно нормална!!!!!!!!!!
2 т. от правилника. Бан на профил
ко искаш да кажеш? :PПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
че съм нормално нормална предполагам,ти как мислиш?ти не си ли нормален...след такава тема е хубаво да си го кажемПървоначално написано от X-NRG
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
ами не съм правил подобни неща => съм нормален ...Първоначално написано от Ice_Queen
Първоначално написано от Асен Иванов
ти си некрофил...
човече по-добре престани с тва,че кой знае къв ше станеш.![]()
Като за начало защо не лъскаш пред най-обикновена снимка... без да е некролог![]()
на човека му тряя лечениеПървоначално написано от punisher
тфа не е нормално
...
покъртително.напрау нямам думи.еми човече ти си напълно луд ! не си нормален!
Никой не умира девствен..живота секи преебава !
Мерси че се отнасяте насериозно с проблема ми.Какво лечение ми трябва?А на моята приятелка?
Едно здраво е*а*е,земе че се опрайте,знам ли![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм от Пловдив.Кажете ми каде има психолози
пич сам ако не напраиш нещу никой няя да ти помогне ...Първоначално написано от Асен Иванов
абе я по-добре скачай през прозорецаВсичко е човешка психика,ти контролираш свойте действия и желания...ако искате да сте нормални и да не правите глупости,отивате и се оправяте и не вършите глупости повече,па ако нестава или неви се иска>>>
абе я по-добре скачай през прозореца![]()
lele mali takowa ne6to ne sam sre6tala v jivota si ti mai trea da vzeme6 nagrada na gines po laskane na nikroloji: ti siguren li si 4e ne ti hlopa daskata ?
):
????????????????????????????????????????????????!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!1
Tu es un r
Първоначално написано от fillis
проста та не може повече...
нали за това пита момчето бе!
ham kato sam tolkova glupava togava vzemi i spri i 6te razber6 dali e normalko ili ne . az li4no ne bih sprala na vreme
Ммм де да знам.
Пич мога да ти кажа, че не си нормален.
А щом го постваш това нещо тук пред всички - значи си найстина много зле !!!![]()
161He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.
Т'ва дето си го "описал" верно е много много гадно и гнусно и ако не се е*аваш земи се лекувай,че няма бъдеще за тебе така..
но аз въпреки всичко мисля ,че таз тема е една от поредните "е*авки"
Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!