- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отношение и държание през периода, когата е неразположена.
Ъъъ...само при мен ли тези дни са като всички останали?
na tebe doshlo li ti e veche?Първоначално написано от sledko_f>93
maitap be jeni,tva e shtoto nqma koi da te qdosva![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
По време на цикъл кво е..се търпи..обаче после като ги нагъне критическата особено ако са недоебани...
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
А бе като чета постовете направо изкарахте,че момчетата трябва да са ни робове по време на мензиса.Плюс това , той се отразява различно на всяко момиче.Някой могат да се държат все едно са в критическата, на други нищо им няма.Пък това момче,което пусна темата не бива да се стряска толкова...едва ли не момичетата сме някви ..човекоядци..
Това сериозно ли го каза ?Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Пристрастен съм към секса.
На несериозна ли ти приличам?Първоначално написано от L0ver
![]()
Информирахте ме, благодарности.![]()
имаше една много хубава статия в http://e-bane.net/modules.php?name=N...rticle&sid=459 , но тъй като е много дълга реших само малка част да сложа... btw като се има предвид на какво сме подложени още от първия ден.... си направи сметката как да се държишаз освен търпение и да стискаш зъби да и изтече по-бързо на приятелката ти... не знам какво др да те посъветвам. аз като вляза в тоз период предупреждавам приятеля ми, че настъпват черните дни... и му се извинявам предварително за всичко, което кажа или направя, защото понякога наистина може да прекалявам
но той ме разбира и ми прощава.....
![]()
та ето малък цитат от горепосочения сайт, ако някой не го е чел
"...Най-интересно е първия ден. Няколко дни преди това така ти си се разгонил,че ти се иска да виеш от мерак. И ти се пие вода, и ти се яде сладко, и ти се яде…
Той идва! Всичко те нерви и налиташ на бой. Депресията е 8 по скалата на Рихтер. Мразиш всички, а те са се наговорили да те дразнят. И сега как да си сложа белия панталон… Но това е дреболия. "Яде ми се" се редува с "не ми се яде", "жадна съм" се редува с "не ме обича" (ако е наоколо - да потвърди, че ме обича - Лъже!), "ходи ми се до тоалетна" се редува с "пак ми се ходи до тоалетна", а сега защо плача?!Графиката, която ме описва, е назъбена гъсеница, но има и други гадни влечуги вместо топчета в супата.
Решавам. Ще изляза, ще се разходя с приятелки (той, разбира се, е на зъболекар или във фитнеса, където не е стъпвал от времето на бившата).
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Moito momche normalen li si, kakvo otnoshenie nikakvo otnoshenie nqma kvo da promenqsh,nai-malkoto ako useti che kato e v menzis i letish po svirkata da pochne da te vurti kato lud,nqma takoa neshto seedno nas ako ni bolqt tashacite te da se otnasqt milo,kvi sa tiq izmisleni pravila,moje da si zamulchavash v takav moment za 2-3 neshta no ako prekali obqsni i che tva che i e doshlo ne e povod da ti kusa nerviteПървоначално написано от L0ver
Vprochem pitash za priqtelka ili za gadjeto ti?
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
И за двете...
П.С. Нормален съм бате (питаше щото)