.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    vesku
    Guest

как да я спечеля?

Здравейте имам следния проблем. Обичам едно момиче много.Не съм спал много нощи. Мисля постоянно за нея.Бяхме гаджета ама скъсахме тя каза че не ме обичала. Просто немога без нея няма момент в който да не мисля за нея. Как да я спечеля отново?

Фен
    Град
    Монтана
    шанса не ти е особено голям..вече си в графа "Бивши"...опитай се да я забравиш..рано или късно ще стане
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от Gravity^of^love
    шанса не ти е особено голям..вече си в графа "Бивши"...опитай се да я забравиш..рано или късно ще стане
    Не прави това!!! Отиди и кажи че ще се самоубиеш мн помага
    тиди и действай направо ве пич кажи там че си сбъркал и че искаш да си стоиш с нея че мноу я обичаш и тн

Повече от фен
    Emi napravi posleden opit shtom tolko q jelaesh!
    Kaji i,che nikoi ne q jelae taka kakto ti q jelaesh i tem podobni ...
    i ako oshte ne te iska,ne se panirai,prosto ne e bila za teb!
    Sled vreme i tq shte vide kfo e.. )

направи квото можеш,поговори с нея,нооо само да ти кажа,че повечето момичета мразат да им досаждат така че не прекалявай!

Опитай щом веднъж сте били гаджета може има някакъв шанс отново да сте.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Re: как да я спечеля?

Цитирай Първоначално написано от vesku
    Здравейте имам следния проблем. Обичам едно момиче много.Не съм спал много нощи. Мисля постоянно за нея.Бяхме гаджета ама скъсахме тя каза че не ме обичала. Просто немога без нея няма момент в който да не мисля за нея. Как да я спечеля отново?
    ami ne e zaduljitelno da ti kaje istinata-t.e moje i da te obi4a no da ne iska da ti go priznae,no drug e vuprosa 4e ve4e si "biv6iq" i ne se znae dali pak 6te trugne s teb...taka 4e 6ansa ti e okolo 50/100
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

Мега фен Аватара на koalka
    Доста ще ти е трудно, защото това момиче няма чувства към теб.Аз лично не бих се борила за една изгубена кауза, а бих се опитала да я забравя.Но все пак прецени шансовете си.

Фен
    Град
    Sofia
    изненадаи я с нещо много приятно,измисли нещо яко която тя обича и под въздеиствието на приятното настроение и обясни всичко там дето трябва ти си знаеш какво.
    така поне мисля че шанса ти ще е по-голям аиде успех
    sam ne moga :P

Голям фен
    Отвлечи майка и.
    А ония по горе да си смени аватара че разбива авторитета на никълбек с тва...
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Когато чуем , че някой ни казва " Не те обичам вече! " , наистина боли , но човешкото същество е такова , че устоява на всеки удар на съдбата . Ще се оправиш рано или късно . Ще я превъзмогнеш . И запомни , една любовна мъка не притихва , докато човекът в раната си още любов притиска . Така че , освободи се от тази любов , отдай се малко на себе си .
    Ако ти се говори повече , пиши ми ..
    скайп moonyyyyyy

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Когато чуем , че някой ни казва " Не те обичам вече! " , наистина боли , но човешкото същество е такова , че устоява на всеки удар на съдбата . Ще се оправиш рано или късно . Ще я превъзмогнеш . И запомни , една любовна мъка не притихва , докато човекът в раната си още любов притиска . Така че , освободи се от тази любов , отдай се малко на себе си .
    Ако ти се говори повече , пиши ми ..
    скайп moonyyyyyy
    Са през скайпа ти мога даже да те изнасиля.Не си давайте скайповете така ве неуки деца

Stranno i na mene mi se e slu4valo ama prosto se otkazah ot neq i q zabravih...

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DeathRogue
    наистина странно ^^ сега сте двама еднакво тъпи

Не си струва да потъпкваш достйнсвото си. Тя ти е казала, че не те обича най-добре я забрави и си гледай живота без нея. Знам, че отстрани е лесно.

Винаги си казвам, че отново няма да плача.
    Повтарям си няма от болка да се влача.
    Дори от очите да не потичат сълзи,
    ръце протягам за да уловя нечии мечти.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DeathRogue
    немога да я забравя просто не ми излиза от главата

Guest
    Поговорори с нея

emi idi pri neq razkrii si 4uvstvata kaji i vsi4ko koeto te m14i 4e q obi4a6 i t.n.
    da ti dade posledna vazmojnost moje i da stane taka mislq
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

vesku
    Guest
    ще пробвам дано да стане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си