.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Тема: mrazq go!

Цитирай Първоначално написано от Rubyto
    е пък стига сте си мразили родителите бе хора.. то че повечето са лоши-лоши са, но да не прекаляме.. аз пък от 8-ми клас насам (сега съм в 10-ти) учебник отварям само за контролни и т.н.т и майка ми отвреме навреме се сеща да ми се скара ама.. като ми види успеха и се успокояжа горката хаха.. къв е тоя моя късмет-нищо не поглеждам, а първия срок завърших с 5,70
    i az sam taka otkakto sam v gimnaziqta imam samo 6 a pak dori ne sqdam da y4a.nikoga.ako mi e interesno go zapomnqm vednaga.vzimam i 6 stipendiq.ama na men ne mi se karat.nie sme si golelmi kasmetliiki mn qsno!!! \/ \/

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    След време ще му благодариш. Сега ти се изка да си живееш живота но той мисли за твое добро. Вижда че той е бил като теб например и не оспял в живота и иска нещо по добро за теб. Е може би малко прекалява но все пак. Е за твое добро вярвай ми.

Голям фен
    Еми,моя баща е почти такъв.Само дето ме пуска да излизам.
    И аз като изкарам 5-ца ми се карат.Веднага се почва "Еми,така е като само ходиш нагоре,надолу,а не си седнеш на гъза да учиш!Влюбена ли си?К`во ти е?"А пък за 4-ка да не говорим.Доста пъти съм криела оценки от наще докато не си ги поправя.Сестра ми пък е по-голяма от мен и сааааааамооооо 6-ци има,винаги е завършвала със 6.00,а аз не точно пълно 6,но се пише 6 Имала е само две четворки,или 3,най-много 4....А аз и 2-ка имах в 5 клас,но не ми я нанесоха за щастие ...Дори още не съм казвала на баща ми за някои оценки.И майка ми ми се поскарва,но не като него.Сега за първия срок по геометрия имах 5-ца,а по всичко друго 6-ци и не ме пускаше на дискотека Така се ядосвах.А той е имал всякакви оценки...И 2,3,4,5,6...Всичко,ама иска аз да съм перфектна.Знам,че мисли за бъдещето ми и аз естествено не уча само,защото той иска,но все ак 1 5-ца и да ти викат!Това не е нормално.5-цата си е добра оценка за мен.
    Луда работа!хаха
    Само дето мен си ме пускат на всякъде,но живея в малък град и за това
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Guest
    Az se 4udq kak mojete da govorite taka?!Obi4am roditelite si pove4e ot vsi4ko na sveta-i maika si i ba6ta si i nqma da ponesa ako ne6to im se slu4i.te sa nai-vajnoto ne6to za men v sveta

Баща ми постоянно ми приказва,че ако продължа със слабите оценки,ши ми купи едно стадо овце и ше ме прати на село да ги паса
    Babble, Babble, Bitch, Bitch...
    Rebel, Rebel, Party, Party

Sex, sex, sex, and don't forget the violence..
    Blah, blah, blah got your lovey-dovey sad and lonely...

paola_rey
    Guest
    Ami to si ima edno prikazka:"Kogato 4ovek zagubi ne6to,togava razbira kolko e bilo vajno za nego."Taka 4e az nqmam pravo da se burkam v jivota vi-imate pravo da mislite kakvoto i da e bilo za tqh ,no ne zabravqite,4e te sa va6ite roditeli i kakvito i da sa ako ne bqha te,sega nqma6e da budete takiva,kakvito ste v momenta

ПфФф лелле хора вие сте луди!!! Как може да мразите бащите си?!?!Може да не ги обичате или уважавате,ама чак пук да ги мразите тва е прекалено.Я се стегнете!!!АЗ без баща ми не мога да живея,кадето е той там съм и аз.Той знае всичко за мен ,за оценки много рядко ми се кара и си се разбирам перфектно с него.Много си го ОБИЧКАМ \/

predi obojavah ba6ta si no v edno izvesno vreme zapo4na da zvani na nepoznat inomera da se krie da patyva s reisove... s maikami zvannahme na nomera s koito ba6tami nespira6e da govori okaza se 4e e jena kogato poddigahme vaprosa toi se darjeje mn stranno nalita6e na boi i ima6e golqmi skandali kogato posegna na mama za 1 pat osetih 4e men me zabolq ot togava go mrazq!!! interesuva6e go samo koga 6te mu zvanne typata kranta na mama i na men mi pisna i si tragnahme!! v momenta samo men naranqva vseki pat kogato idvam pri ba6tasi ispitvam otvra6tenie neprekasnato e na tela ...... nikoga ne sam si pomislila 4e taka 6te mrazq ba6tasi v momenta jivata mi e ad as sam na 13 godini nai hubavite godini na 1 tineidjar no as sam prinudena da rabotq i da y4a da tarpq glypostite na ba6tami i da mu 4istq da gledam kak babitemi mi ymirat i dori minalata sedmica 1 mi po4ina i nai bolno mi e da gledam kak maika mi se izma4va vsi4ki 4akat na men imah rojdende be6e palen proval .... a ba6tami zabravi na kolko stavam zatova ne mi be6e kupil dori i sve6ti ne mislq 4e ima nqkoi koito e po zle ot men
    badI sEbEsI

Град
    Плевеен
    Хоре не казвайте че мразите бащите си плс... На две мои приятелки бащите им починаха... Само ако ви се случи ще разберете колко са важни за вас

ХАхах xD - Моят баща е същия ! Поне по мен не вика -защото аз си уча и си знам всичко и т.н. - но НО ! Вика постоянно на сестра ми - а моята сестра е на 22 ГОДИНИ БОЖЕ ГОСПОДИ ! Все още е студентка и само и пълни главата - и това е всеки път ! От 3-4 години се започна тази история -ииии направо едвам се издържа- само вика вика .. ужас ..

За мен обяснението е: Баща ми го тресе ЯКО критическата , също така - е човек от старото поколение - тогава е нямало кафета, нямало е компютри - абе нищо ! -и САМО Е УЧИЛ И УЧИЛ и .. сега това го говори постоянно .. но поне баща ми .. ИМА ДВЕ висши образования , и най вече за това чатка сестра ми ..

Но поне на мен не вика- понеже си уча и се реализирам и си имам програма - това е моята основа и по тази програма си карам напрекъснато и нямам проблеми.. излизам си когато искам - правя си каквото искам - нямам проблеми..

Но сестра ми .. просто колко пъти е плакала ;( жал ми за нея вече.. а е на 22 години - разбирам да беше на 15-16 или 17 .. ама на 22..

Страшна работа са нашите бащи от старото поколение
    И само да кажа - бащите ни не ни мислят лошо ! Много са прави дори- всичко което съм научил и този голям опит и какво ли още не - го дължа изцяло на баща ми !
    Някои прекаляват но .. иначе са много прави и са от голяма нужда.. жалко че някои хора късно го разбират :/ ..
    "Съмнението в собственото ни достойнство е малодушно самоунижение!!!"
    "Съдбата помага на силните!"
    Срещу нас стоят: собственото ни малодушие,безразличието,ко варството и злобата на нашите противници! - волята е силата!

Aбе не знам аз кой им плаща образуванието и кой им копува дрехи, ама май тати при тебе по-скоро дрешки е купувал... а образованието на заден план е оставил.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от umpo
    Ne go mrazq !!! Daje e mnooo stabilen !!! OBI$AM GO
    и аз така моя
    Момиче съм

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    moite za ocenki nikoga ne sa me natiskali..dali she e 4-5,se edno..ama ako e 6 sa baq dovolni vinagi sum si uchila za sebe si i za nikoi drug,tui che nz kakvo da vi posuvetvam..a avtorkata - po-krotko go davai,choveka ti misli samo dobroto - bez hubavo obrazovanie si za nikude..losho e samo,che podhodut mu e malko 'iznudvacheski'..
    +1

ем и аз го обичам, но понякога и той прекалява със викането и понякога е много нервен.а когато искам да ми помогне нещо по домашните за училище той започва само да ми вика че не съм учила това е много лесно как може да не мога да го направа и тн.и на мен ми е омръзнало това но няма какво да направа.....

mmm na nas s sestra mi tatko vednuj ni zabrani da izlizame s edno fr-ki.... eto q istoriqta ... te idvat v nas da gledame nqkuf film ... i smisul nie si vlizame a y nqma nikoi y nas ,. ok ama posle tatko se pribraalll i se zabutal na maina si raina v kyhnqta koqto e na drygiq krai na apartamenta ... ii se qdosva6e 4e na6te fr-ki ne sa oti6li do tam da my kajat zdrasti i 4ao .. nas ni be6e mn interesen toq razgovor 6toto taka se izkaza 4e edva li ne : te 6to ne doidoha da piem po edna rakia i da si napraima malko laf mohabet ... prosta raota .. no puk hybavoto e 4e na6te se razvedoha i ne se vijdame koi znae kolko 4esto ,,,
    кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P

...

спокойно...и при мен има много проблеми в това отношение.ще правя 15 а майка ми и баща ми още ми мрънкат на глават като си намеря приятел и веднага си вкарват някакви фили как до 1 година ще имам дете ам не го взимам много присърце иначе те са разведени от 9 години..и немога да кажа че ми е по-добре без баща и за оценки мърморят (не съм никак зле в училище),но като ми писне от мрънкането им си хващам пътя и излизам някъде :P ии един съвет-не го взимайте толкова на сериозно понеже и аз доста съм преживяла заради тях,но колкото и зле да беше...ми беше адски мъчно да са рзделени родителите ми.Така че може да мърморят много много ама...кво да се прави.С тях неможе,и без тях неможе!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си