Ami az kvo da kaja...na 16 sam a tolkova mn mrazq ba6ta si !!!
Za vsi4ko sa vinovni horata s koito izliza.Istoriqta be6e takavao predi 2 godini ba6ta mi be6e mn ''to4en pi4'',oba4e zapo4na da se sabira s lo6a kompaniq.Otna4alo zakysnqva6e,pribira6e se kam 2,3 prez no6ta.Sled 1 godina az i maika se usetihme 4e toi ima lubovnica.E to e qsno az da se osetq 6toto vsi4ki moi syu4enici sa go vijdali po kafeta,diskoteki i dr zavedeniq s neq.Ba6ta mi e na 37,a lubovnicata mu e na 19.Zabelejete,az sam ot malak grad i vse4ki se znaem koi sme i kakvi sme.Li4no za neq se govorqt ne6ta ot sorta''nqma 4ovek koito da ne si e poiskal ot neq i tq da e otkazala".No takyv e jivota.Nie s maika govorim s nego po taq tema a toi otri4a.Az samata sam go vijdala kak q celuva (lubovnicata),bez da podozira 4e selq na sasednata masa v kafeto.Kogato otvorim taq tema v ka6ti doi nalita na boi.Bojebi 6te kajete,4e trqbva maika da se razvede s nego,Da ama kato nqma sreddstva s kvo,kade 6te jiveem nie s neq.A nai lo6oto e 4e mi marmori za ospeh 5;35 v daskalo-to,nqmam dumi kakaf boi sam qla zaradi taq slu4ka.Mn pati sam mislila za samoobiistvo ama usaznavam 4e sam mn byzliva i nemoga nqkak si.Toi taka mi vliqe 4e me e obyrkal totalno.Ot negovite problemi straadam tolkova mn 4e nqmam dumi.Zapo4nah da pu6a samo i samo da se ospokoqvam.Nz...nqmam dumi.4udq se za6to na mene se e padnal takav. MOLQVI KAJETE MI 4E NESAM SAMO AZ TAKA !!!