- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- mrazq go!
Еми,моя баща е почти такъв.Само дето ме пуска да излизам.
И аз като изкарам 5-ца ми се карат.Веднага се почва "Еми,така е като само ходиш нагоре,надолу,а не си седнеш на гъза да учиш!Влюбена ли си?К`во ти е?"А пък за 4-ка да не говорим.Доста пъти съм криела оценки от наще докато не си ги поправя.Сестра ми пък е по-голяма от мен и сааааааамооооо 6-ци има,винаги е завършвала със 6.00,а аз не точно пълно 6,но се пише 6Имала е само две четворки,или 3,най-много 4....А аз и 2-ка имах в 5 клас,но не ми я нанесоха за щастие
...Дори още не съм казвала на баща ми за някои оценки.И майка ми ми се поскарва,но не като него.Сега за първия срок по геометрия имах 5-ца,а по всичко друго 6-ци и не ме пускаше на дискотека
Така се ядосвах.А той е имал всякакви оценки...И 2,3,4,5,6...Всичко,ама иска аз да съм перфектна.Знам,че мисли за бъдещето ми и аз естествено не уча само,защото той иска,но все ак 1 5-ца и да ти викат!Това не е нормално.5-цата си е добра оценка за мен.
Луда работа!хаха
Само дето мен си ме пускат на всякъде,но живея в малък град и за това![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!