predi obojavah ba6ta si no v edno izvesno vreme zapo4na da zvani na nepoznat inomera da se krie da patyva s reisove... s maikami zvannahme na nomera s koito ba6tami nespira6e da govori okaza se 4e e jena kogato poddigahme vaprosa toi se darjeje mn stranno nalita6e na boi i ima6e golqmi skandali kogato posegna na mama za 1 pat osetih 4e men me zabolq ot togava go mrazq!!! interesuva6e go samo koga 6te mu zvanne typata kranta na mama i na men mi pisna i si tragnahme!! v momenta samo men naranqva vseki pat kogato idvam pri ba6tasi ispitvam otvra6tenie neprekasnato e na tela ...... nikoga ne sam si pomislila 4e taka 6te mrazq ba6tasi v momenta jivata mi e ad as sam na 13 godini nai hubavite godini na 1 tineidjar no as sam prinudena da rabotq i da y4a da tarpq glypostite na ba6tami i da mu 4istq da gledam kak babitemi mi ymirat i dori minalata sedmica 1 mi po4ina i nai bolno mi e da gledam kak maika mi se izma4va vsi4ki 4akat na men imah rojdende be6e palen proval .... a ba6tami zabravi na kolko stavam zatova ne mi be6e kupil dori i sve6ti ne mislq 4e ima nqkoi koito e po zle ot men