.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    dJunKa
    Guest

Na koi obry6tate pove4e vnimanie ?i Zashto

Na koi obryshtate poveche vnimanie na Gadjeto si ili na Nai-dobriq priqtel/priqtelka/priqteli i Zashto?

ами виж са попринцип на всички разделям достатъчно време ... зависи от деня ако съм свободен само с гаджето ако не и с нея и с приятели (за да не се скарам с тях )

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Аз живота си давам за моята най-добра приятелка, повече време прекарвам с нея (даже огромна част от времето си). А относно другите приятели (познати), с които се забавлявам - кафета, дискотеки, размотавания - ами мисля, че еднакво време им разпределям, понеже и моите и на гаджето ми приятелите има свястни и пекани хора и ми е еднакво хубаво и на двете места.

И на дваа се старая да обръщам нужното внимание. Хубаво е когато нещата могат да се съ4етаят така,4е пренебрегнати да няма
    Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    mii poprincip gledam da e po ravno, nai- dobrite mi priqteli sa mi ot u4ili6te i gadjeto mi e ot u4ili6te i vsi4ki polu4avat dostaty4no vnimanie i vse pak mai na nego e pove4e...ama to nqma lo6o, kato si go obi4kam
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Град
    гр. Перник; жк. Изток; за друго ще ми пишете ЛС
    Принципнп по равно, ма аз и без това нямам време да излизам...
    Никога обаче не бих си зарязал бест френдовете заради гаджето си!!!
    Винаги ще се огледам за правилния изход...
    Гледай само нагоре и напред,
    а ако се обръщаш назад,
    гледай само хубавите неща,
    защото на тях се гради живота!

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Аз живота си давам за моята най-добра приятелка, повече време прекарвам с нея (даже огромна част от времето си). А относно другите приятели (познати), с които се забавлявам - кафета, дискотеки, размотавания - ами мисля, че еднакво време им разпределям, понеже и моите и на гаджето ми приятелите има свястни и пекани хора и ми е еднакво хубаво и на двете места.
    и аз съм така

Фен
    Град
    Монтана
    зависи...ако сам с гадже гледам да е по равно за да не ревнува и да има поводи да се караме..но иначе отделям много време и на най-добрия ми приятел
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

повече на приятелите ми понеже много рядко ще останеш с гаджето си за повече от 1 2 3 месеца или години докато приятелите ти са за цял живот..
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

Супер фен Аватара на maybelline
    Гледам никога да не изоставям приятелките(и приятелите) си,дори да имам суперско гадже,защото в крайна сметка гаджетата идват и си отиват,но приятелите остават и винаги са до теб(например когато скъсаш с гаджето).

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от The-Cult
    повече на приятелите ми понеже много рядко ще останеш с гаджето си за повече от 1 2 3 месеца или години докато приятелите ти са за цял живот..
    Тва ме навя на мисълта, че връзките са моменти изживявания (ако ще и двама души 5 години да хоат), а приятелството е вечно (стаа въпрос за кръг от 2-3ма души, с които да споделяте ..с една дума да растете заедно, да споделяте общи мигове и така..) бла бла/

Мега фен
    Принципно имам 2-ма-3ма приятеля, с които се виждам рядко. Е, гаджето прави срещите още по-редки, но какво да се прави...

Мега фен Аватара на koalka
    На гаджето ми, защото го обичам много повече от приятелите ми.

Повече от фен
    na gadjeto mi,zashtoto toi mi e i nai-dobar priqtel

Even heaven is hell without you

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    На приятелите .. защото нямам гадже иначе ,щях да обръщам най много внимание на нея ,разбира се .

Супер фен Аватара на sometimes_
    Ами за мен гаджето ми е и един от най-добрите ми приятели, защото сме заедно от доста време, опознали сме се достатъчно добре, споделяме си всичко... Иначе съм повече време с останалите си приятели, защото гаджето ми е от друг град и можем да се виждаме само Петък и Събота.
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми в момента си нямам гадже, но дори и да имам не пренебрегвам приятелите си заради него, напротив - аз винаги поставям приятелите на първо място Все пак гаджетата идват и си отиват, а приятелите (истинските ) остават за цял живот :P

Град
    in the city of nightmares
    на гаджето приятелите на второ място
    Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
    Ангелите в ада ще умрат!!!

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    старая се да ги съчетавам и да обръщам внимание и на гаджето и на приятелите ми.... :P за сега се получава

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

mi posledno kato imah gadje obrushtah mn`pove4e vnimanie na fr-tata .. qvno ne sum durjala na nego istinski :P

Супер фен
    MI az se mycha i na priqtelkite mi i na gadjeto mi da otdelqm po dostatychno vreme,kolkoto se moje poveche.Nqkoi pyt se nalaga da prenebregna nqkoi zaradi drugiq,no mu obesnqvam zashto e taka,tyi kato ne vinagi razpolagam s dostatachno vreme za vseki edin.
    Обичам те <3 !!!

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]mi posledno kato imah gadje obrushtah mn`pove4e vnimanie na fr-tata .. qvno ne sum durjala na nego istinski :P
    Е, ако си държала на него истински, тва означава, че тряя да пренебрегнеш приятелите си ли?

staraq se da im otdelqm po ravno vreme :P ina4e s gadjeto mi e mn priqtno :P~

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Преди да се разделим със старото гадже , той за мен беше всичко . Абсолютно съм убедена , че бих заеб*ла всякаква приятелка и обръщала внимание на него , защото той тогава за мен беше най-важен на света . Седеше да първо място във всички класации . Но хората се променят , с тях и мненията им , не казвам , че съм поумняла , но в момента знам , че момчетата идват и си заминават , и приятелите са тези , които са до вас , когато плачете , когато сте щастливи . Те ви подкрепят и се смеят с вас .. а не толкова гаджето , което вероятно в повечето ситуации не изпитва нужда да споделя вашите радости и мъки .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен
    Град
    сф
    emi za momenta obra6tam vnimanie na frends zatoto si nqam gadje[a i te sa mi polovinata jivot],no kogato imam takova se staraq da im obra6tam vnimanie poravno[nevinagi se polu4ava,ama what ever]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си