- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Na koi obry6tate pove4e vnimanie ?i Zashto
Na koi obryshtate poveche vnimanie na Gadjeto si ili na Nai-dobriq priqtel/priqtelka/priqtelii Zashto?
![]()
![]()
ами виж са попринцип на всички разделям достатъчно време ... зависи от деня ако съм свободен само с гаджето ако не и с нея и с приятели (за да не се скарам с тях )![]()
Аз живота си давам за моята най-добра приятелка, повече време прекарвам с нея (даже огромна част от времето си). А относно другите приятели (познати), с които се забавлявам - кафета, дискотеки, размотавания - ами мисля, че еднакво време им разпределям, понеже и моите и на гаджето ми приятелите има свястни и пекани хора и ми е еднакво хубаво и на двете места.
И на дваа се старая да обръщам нужното внимание. Хубаво е когато нещата могат да се съ4етаят така,4е пренебрегнати да няма![]()
Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!
mii poprincip gledam da e po ravno, nai- dobrite mi priqteli sa mi ot u4ili6te i gadjeto mi e ot u4ili6te i vsi4ki polu4avat dostaty4no vnimaniei vse pak mai na nego e pove4e...ama to nqma lo6o, kato si go obi4kam
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Принципнп по равно, ма аз и без това нямам време да излизам...
Никога обаче не бих си зарязал бест френдовете заради гаджето си!!!
Винаги ще се огледам за правилния изход...
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
повече на приятелите ми понеже много рядко ще останеш с гаджето си за повече от 1 2 3 месеца или години докато приятелите ти са за цял живот..![]()
ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!
Гледам никога да не изоставям приятелките(и приятелите) си,дори да имам суперско гадже,защото в крайна сметка гаджетата идват и си отиват,но приятелите остават и винаги са до теб(например когато скъсаш с гаджето).
Тва ме навя на мисълта, че връзките са моменти изживявания (ако ще и двама души 5 години да хоат), а приятелството е вечно (стаа въпрос за кръг от 2-3ма души, с които да споделяте ..с една дума да растете заедно, да споделяте общи мигове и така..) бла бла/Първоначално написано от The-Cult
Принципно имам 2-ма-3ма приятеля, с които се виждам рядко. Е, гаджето прави срещите още по-редки, но какво да се прави...
На гаджето ми, защото го обичам много повече от приятелите ми.
Ами за мен гаджето ми е и един от най-добрите ми приятели, защото сме заедно от доста време, опознали сме се достатъчно добре, споделяме си всичко... Иначе съм повече време с останалите си приятели, защото гаджето ми е от друг град и можем да се виждаме само Петък и Събота.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Ми в момента си нямам гадже, но дори и да имам не пренебрегвам приятелите си заради него, напротив - аз винаги поставям приятелите на първо мястоВсе пак гаджетата идват и си отиват, а приятелите (истинските
) остават за цял живот :P
![]()
на гаджетоприятелите на второ място
![]()
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
старая се да ги съчетавам и да обръщам внимание и на гаджето и на приятелите ми.... :P за сега се получава
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
mi posledno kato imah gadje obrushtah mn`pove4e vnimanie na fr-tata .. qvno ne sum durjala na nego istinski :P![]()
Е, ако си държала на него истински, тва означава, че тряя да пренебрегнеш приятелите си ли?Първоначално написано от [B
Преди да се разделим със старото гадже , той за мен беше всичко . Абсолютно съм убедена , че бих заеб*ла всякаква приятелка и обръщала внимание на него , защото той тогава за мен беше най-важен на света . Седеше да първо място във всички класации . Но хората се променят , с тях и мненията им , не казвам , че съм поумняла , но в момента знам , че момчетата идват и си заминават , и приятелите са тези , които са до вас , когато плачете , когато сте щастливи . Те ви подкрепят и се смеят с вас .. а не толкова гаджето , което вероятно в повечето ситуации не изпитва нужда да споделя вашите радости и мъки .