- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Na koi obry6tate pove4e vnimanie ?i Zashto
На приятелката ми винаги съм обръщала повече внимание,дори да си имам гадже.Сигурно не съм срещнала човек,който толкова да ме заинтригува и заплени,за да изоставя приятелите си.Пък и съм на мнение,че приятелите са най-важното нешо![]()
Нашите прикривани тайни
Най-накрая се разкриват
И засияват като слънчева светлина
Моята най-добра приятелка е сестра ми,така че искам,не искам с нея прекарвам 99 % от времето си,но не съжалявам.А й гаджето ми не е от моя град![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
дори в тази за най-космат задник? най-криви зъби? най-смръдлив дъх?Първоначално написано от ThePainIsReaL
О.О
запознай ме с гаджето си
Винаги съм се стремяла да не зарязвам приятелите си заради гаджета....но в този момент той ми е най-голямата опора,толкова ме разбира и толкова ми помага,че нямам нужда от никого другиго...естествено си обичам приятелите и държа на тях,но би трябвало да ме разбират,както аз съм разбирала тях,когато са искали да изкарват повече време с някого...както казва майката на 1 моя приятелка "Няма да се жениш за приятелите си,нали?!" Донякъде е права...за мен приятел може да е и човек,с когото не съм длъжна да се виждам всекидневно,а дори на 5 месеца да се видим-ама като хората и никой да не се сърди...точно за тва колкото повече ми се сърдят-толкова повече нямам желание да ги видя...
Няма по важен човек за мен от моето слънце и цялото ми време е за него.А приятелите..........като се замисля нямам такива почти, всички се оказаха тъпи смотани кавали.
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
по принцип най-добрата ми приятелка сега учи в друг град и аз съм почти постоянно с приятеля ми. но ако става въпрос и за другите познати - мисля че никога не съм ги забравяла и тях![]()
Ами гледам да ги съчетавам..Надявам се да успявам да отделям нужното време и на приятелите и на гаджето си..защото гаджето е важно-но е до време,а приятелите са тези,които остават след като всичко свърши,така че за мен те са на 1-во място.. :P Въпреки че много държа и на приятеля си![]()
![]()
f@nt@zi@
Mmmm... mislq che poveche vreme prekarvam s priatelite si.. Nadqvam se da otdelqm dostatachno vreme za vsichki.. i da ne prenebregvam nikoi... No pyk vinagi sym bila na principa "Priqtel pred gadje" ..
По принцип когато съм обвързана с някой обръщам повече внимание на него,защото и аз нз защо хах прятелите ми малко се сърдят.....ама все някак ми го прощават
п.с. А и приятелите ми не могат да ми дават целувки и т.н.![]()
emi zavisi ot gadjeto s koeto sum v momenta.Staraq se po princip da balansiram mejdu dvete.Izlizam s priqtelite si i vzimam gadjeto s men.Ponqkoga estestveno e nujno vreme i za dvete neshta pootdelno.Predi prekarvah prekaleno mnogo vreme s gadjetata si i s vremeto osuznah,che tova ne e pravilnoto.Malkoto ,no verni priqteli predi vsichko.Lubovta ne moje da me zaslepi chak tolkova,che da gi predam
suglasna s1m s tebe!!Първоначално написано от maybelline
![]()
![]()
\
/
Очите ти са нежен свят,
устните ти - топъл шоколад,
просто казано накратко,
ти си нещо много сладко!
Повече от времето си прекарвам с гаджето... От време на време излизам и с някоя приятелка![]()
>>> House Music <<<
Опитвам се да разпределя времето горе-долу 50/50, но не винаги се получава.
nqmam priqteli, imam samo 2ma frenda, s ediniq se vijdame rqdko no sega go prislam4ih kum kompaniqta na moita, a drugiq go prislam4ih o6te ot samoto na4alo, taka 4e ako sum s gadjeto sum i s frendovete, no ako sum s gadjeto i obru6tam vnimanie samo na neq, a s frendovete kato gadjeto e zaeta ili ne moje da izliza otivame da pieme po bira nekade po mujki
Определено повече внимание на приятелите си обръщам.Наскоро за пореден път се уверих,че приятелите са нещо ужасно ценно,много по-ценно от каквото и да било друго.
мойта ме скъса затва че неможела да се вижда често с приятелките си щото прекарвала повечето си време с мене...и те й се разсърдили...и затва тя решила да ме скъса...напрао ще се гръмнааа
Моите мечти са без граници,аз винаги желая невъзможното
Ооооо ужасна тема... Според мен никога приятелите не трябва да се смесват с любовта.... Но аз винаги обръщам повече внимание на приятелите си, защото с тях съм изживял и хубави и лоши моменти.... А гаджето... Че аз трябва да съм с него поне 6 години, за да пренебрегна приятелите си... А впрочем това е невъзможно...
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
На гаджето си отделям наи голямо внимание.И приятелите не оставям по назад,ама за нея сичко давам![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
spored men ne trqbva da otdava6 cqloto si vnimanie na edin 4ovek a da go podelq6 i s priqtelite(vnimanieto) za6toto gadjetata idvat i si otivat no bez priqteli e togava ve4e stava lo6o
Amiii az po princip imam edin problem,az sum ot Primorsko a priqtelq mi e ot Burgas i mn rqdko se vijdame,pone za mene e rqdkoNo razbira se kogato toi e tuka Obrushtam poveche vnimanie na nego,no prez ostanaloto vreme na moita priqtelka
![]()
Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.