.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    На приятелката ми винаги съм обръщала повече внимание,дори да си имам гадже.Сигурно не съм срещнала човек,който толкова да ме заинтригува и заплени,за да изоставя приятелите си.Пък и съм на мнение,че приятелите са най-важното нешо
    Нашите прикривани тайни
    Най-накрая се разкриват
    И засияват като слънчева светлина

Голям фен
    Моята най-добра приятелка е сестра ми,така че искам,не искам с нея прекарвам 99 % от времето си,но не съжалявам.А й гаджето ми не е от моя град
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    той тогава за мен беше най-важен на света . Седеше да първо място във всички класации
    дори в тази за най-космат задник? най-криви зъби? най-смръдлив дъх?
    О.О
    запознай ме с гаджето си

Супер фен
    Град
    София
    Винаги съм се стремяла да не зарязвам приятелите си заради гаджета....но в този момент той ми е най-голямата опора,толкова ме разбира и толкова ми помага,че нямам нужда от никого другиго...естествено си обичам приятелите и държа на тях,но би трябвало да ме разбират,както аз съм разбирала тях,когато са искали да изкарват повече време с някого...както казва майката на 1 моя приятелка "Няма да се жениш за приятелите си,нали?!" Донякъде е права...за мен приятел може да е и човек,с когото не съм длъжна да се виждам всекидневно,а дори на 5 месеца да се видим-ама като хората и никой да не се сърди...точно за тва колкото повече ми се сърдят-толкова повече нямам желание да ги видя...

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Няма по важен човек за мен от моето слънце и цялото ми време е за него.А приятелите..........като се замисля нямам такива почти, всички се оказаха тъпи смотани кавали.
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Guest

Мега фен Аватара на iiirish
    по принцип най-добрата ми приятелка сега учи в друг град и аз съм почти постоянно с приятеля ми. но ако става въпрос и за другите познати - мисля че никога не съм ги забравяла и тях

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Ами гледам да ги съчетавам..Надявам се да успявам да отделям нужното време и на приятелите и на гаджето си..защото гаджето е важно-но е до време,а приятелите са тези,които остават след като всичко свърши,така че за мен те са на 1-во място.. :P Въпреки че много държа и на приятеля си
    f@nt@zi@

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mmmm... mislq che poveche vreme prekarvam s priatelite si.. Nadqvam se da otdelqm dostatachno vreme za vsichki.. i da ne prenebregvam nikoi... No pyk vinagi sym bila na principa "Priqtel pred gadje" ..

Голям фен
    По принцип когато съм обвързана с някой обръщам повече внимание на него,защото и аз нз защо хах прятелите ми малко се сърдят.....ама все някак ми го прощават
    п.с. А и приятелите ми не могат да ми дават целувки и т.н.

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Старая се по равно

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    emi zavisi ot gadjeto s koeto sum v momenta.Staraq se po princip da balansiram mejdu dvete.Izlizam s priqtelite si i vzimam gadjeto s men.Ponqkoga estestveno e nujno vreme i za dvete neshta pootdelno.Predi prekarvah prekaleno mnogo vreme s gadjetata si i s vremeto osuznah,che tova ne e pravilnoto.Malkoto ,no verni priqteli predi vsichko.Lubovta ne moje da me zaslepi chak tolkova,che da gi predam
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Гледам никога да не изоставям приятелките(и приятелите) си,дори да имам суперско гадже,защото в крайна сметка гаджетата идват и си отиват,но приятелите остават и винаги са до теб(например когато скъсаш с гаджето).
    suglasna s1m s tebe!! \/
    Очите ти са нежен свят,
    устните ти - топъл шоколад,
    просто казано накратко,
    ти си нещо много сладко!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Повече от времето си прекарвам с гаджето... От време на време излизам и с някоя приятелка
    >>> House Music <<<

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Опитвам се да разпределя времето горе-долу 50/50, но не винаги се получава.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ми и на двамата !!!

nqmam priqteli, imam samo 2ma frenda, s ediniq se vijdame rqdko no sega go prislam4ih kum kompaniqta na moita, a drugiq go prislam4ih o6te ot samoto na4alo, taka 4e ako sum s gadjeto sum i s frendovete, no ako sum s gadjeto i obru6tam vnimanie samo na neq, a s frendovete kato gadjeto e zaeta ili ne moje da izliza otivame da pieme po bira nekade po mujki

Определено повече внимание на приятелите си обръщам.Наскоро за пореден път се уверих,че приятелите са нещо ужасно ценно,много по-ценно от каквото и да било друго.

мойта ме скъса затва че неможела да се вижда често с приятелките си щото прекарвала повечето си време с мене...и те й се разсърдили...и затва тя решила да ме скъса...напрао ще се гръмнааа
    Моите мечти са без граници,аз винаги желая невъзможното

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Ооооо ужасна тема... Според мен никога приятелите не трябва да се смесват с любовта.... Но аз винаги обръщам повече внимание на приятелите си, защото с тях съм изживял и хубави и лоши моменти.... А гаджето... Че аз трябва да съм с него поне 6 години, за да пренебрегна приятелите си... А впрочем това е невъзможно...
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

На гаджето си отделям наи голямо внимание.И приятелите не оставям по назад,ама за нея сичко давам
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Град
    sofia
    spored men ne trqbva da otdava6 cqloto si vnimanie na edin 4ovek a da go podelq6 i s priqtelite(vnimanieto) za6toto gadjetata idvat i si otivat no bez priqteli e togava ve4e stava lo6o

Град
    Приморско
    Amiii az po princip imam edin problem,az sum ot Primorsko a priqtelq mi e ot Burgas i mn rqdko se vijdame,pone za mene e rqdko No razbira se kogato toi e tuka Obrushtam poveche vnimanie na nego,no prez ostanaloto vreme na moita priqtelka
    Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си